Followers

Wednesday, December 2, 2009

Blog Header Make Over Contest

Hu...hu....nak join contest lagi...kali ni dari

KEDAI GAMBAR KAMI

Antara syarat2 yang perlu dipatuhi adalah :

Syarat2:

1.Copy & paste banner contest.Letakkan dlm entry dan juga pada sidebar beserta link ke blog ini. - DONE -

2.Tak perlu jadi follower (tapi dialu2kan!)- Dah jadi Follower -

3.Buat satu entry khas mengenai contest ini.Nyatakan apa yang anda tahu mengenai produk2 KedaiGambarKami dan nyatakan juga mengapa anda yang layak mendapat blog header makeover.- DONE -

4. Tinggalkan komen pada entry contest ini beserta dgn link ke entry anda (bukan link blog shj, sy nak link ke entry contest k...) - DONE -

5.Contest ini bermula pada 13 November 2009 dan tamat pada 27 November 2009 (14 hari).DILANJUTKAN!Tarikh baru ialah 4 Disember 2009!- Hu..hu...sib baik sempat join-

6.Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah.- Bertuahkan Mama???-

Hadiah2 nya:

Hadiah utama:

Rotational 3 Personalised Blog Header (macam header blog ini)

Hadiah saguhati x 4:

1 customizable Blog Header

Ape yang mama tau pasal Blog KEDAI GAMBAR KAMI????
Kedai Gambar Kami ada menyediakan:

  • Banner

  • Header
  • PhotoBook

  • Theme

  • Port Folio

  • Canvas

  • Fotografi
  • Ada banyak lagi yang disediakan oleh blog ni...kalo nak tau lebih lanjut klik SINI

Selain tu Kedai Gamba Kami juga ada menawarkan pakej fotografi dengan harga yang amat berpatutan:

1. Family Package(Family)RM120/jam **Sesi penggambaran tanpa had bilangan gambar1 keping CD (10 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add-ons: ~Coffee Table Photobook: +RM160.00Pocket Photobook : + RM120.00**Luar daerah Kluang,caj mileage dikenakan

2.Student Package(Student)RM100/jam**(sila tunjukkan kad matrik/kad pelajar anda)Sesi penggambaran tanpa had bilangan gambar1 keping CD(10 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add-ons: ~Coffee Table Photobook: +RM160.00Pocket Photobook : + RM120.00**Luar daerah Kluang,caj mileage dikenakan

3.Exclusive Package(Exclusive) available for: Family, Engagement,Newborn,Birthdays~RM399**2 & 1/2 hours photoshootSesi penggambaran tiada had bilangan gambar1 Pocket Photobook(24 pages)1 keping CD gambar (12 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add ons:~Upgrade to Coffee Table Photobook: +RM109.00**Luar daerah Kluang dan Batu Pahat,caj mileage dikenakan

Dibawah ni gambar2 antara sentuhan dari Pengasas Kedai Gambar Kami...very nice...mama suka tengok semua gambo yang ada...sedap mata memandang....sungguh teliti pembikinannyer..

Antara pakej2nyer:



Nape mama suka bangat nak join contest ni????
sebab nak wat Header ni susah...kena teliti.....hu...hu....
mama mane la ada masa nak wat semua tu....kalo sekadar header yang biasa2 tu leh la...
tapi kalo yang canggih manggih tu tak mampu la eden nak wat...
so mana tau kali ni mama leh menang...dapt la HEADER baru...
hu...hu....
Sape2 nak join klik [ SINI ]

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.