Followers

Wednesday, December 2, 2009

Contest COPY PASTE

Salam...nak join satu lagi contest...
dengan tajuk contestnyer CONTEST COPY PASTE...
nama contest pun dah menggambarkan bertapa senang nyer nak join contest ni....
so...ape laie tunggu...
jom la join....
Camne nak join????
cara-cara join contest nie...yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...
Betul tak senang je nak join????
kalo anda bertuah maka anda akan menang...
hu...hu....mama pun nak cuba gak....sape nak join klik SINI
DeepBlueLense

1 comment:

precious innocent said...

masyeh sbb sudi join contest kite...

-mama emma®-

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.