Followers

Monday, December 14, 2009

My First GiveAway By My Master Piece

Hallu....hallu....nak join GiveAway lagik....
kali ni dari kat bawah ni:

Antara Craf Tangan yang ada di blog beliau adalah:


Ni plak hasil kraftangan beliau yang mama suka... so cute & so Nice...sungguh halus buatannyer...Tin kosong pun leh jadi hasil kraftangan tau...semua ni bermula dari minat yang mendalam...bukan semua orang leh wat seni kraf tangan camni....kerana ianya perlukan dari ketekunan....teliti & yang paling penting KREATIVITI....

Kalo menang la kan...mama nak Tray & Plate yang ada tulis nama "MAMA_AQISH" @ Damia Nurin Balqis....he...he...sebagai hiasan gitu....

Ni kotak tisu....colour pink lagi tu...tantek2....
bertuah ker mama untuk memilikinya????TUNGGU!!!!!

Pada kengkawan yang suka nak join GiveAway ni leh klik [SINI] rugi kalo tak join tau....

2 comments:

:: PU3'z :: said...

sumer nyer cantik...gevaaammm plak

Ayu said...

salam mama aqish...

thanks ye coz sudi join giveaway ayu.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.