Followers

Thursday, December 3, 2009

Senarai Contestant - CUTEST BABY 2009 by Mama_Aqish

Salam....berikut senarai Contestant Cutest Baby 2009 by Mama_Aqish...
Untuk makluman semua ada beberapa contestant yang mama tak leh nak copy paste gambo anak2 mereka...so sape yang dah join tapi gambo anaknyer tak dipaparkan sila email kat mama kat damia_nurin@yahoo.com....
mamadah round2 kesemua blog yang join...& masih ada lagi yang tak cukup syarat...
sila semak ye....sayang je kalo tak cukup syarat tersingkir plak nanti....
k....mari kita cuci2 mata tengok gambo baby2 yang cute miut ni....
CATEGORY GIRL

CATEGORY BOYS



p/s please inform mama kalo ada anak2 kengkawan yang tak tersenarai....
Nanti mama akan update yang lagi latest punyer...ni just cuci2 mata je...

13 comments:

puan punyer said...

mama aqish, anak saya belom tersenarai.. sudilah melawat di blog saya yer... http://apaceritadunia.blogspot.com

Honey said...

Okay ... ada anak kita ...TQ ...

puan punyer said...

Mama Aqish mehlah jengah sini.. gambar anak saya lom ada lagi

http://apaceritadunia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

saya dah update luper letak umur dier. sekarang saya dah letak umur dier.

Ena said...

cutenyer..
bestnyer dapat join contest montest niey.. ena lum ader kelapangan lg.. nie pun dah lepas ofis hour.. ziarah dulu la yek..
Gd Luck!

aqis090209 said...

belum tersenarai lg.. http://aqis090209.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

Gieyana said...

hohoo...ada contest yer..gd luck utk suma peserta yer..:)

Mrs. Ndru said...

tunggu mama aqish update..manatau blm sempat nak jenguk..anyway ni skali lagi link sya yer :)

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

thanks

ekin hamid said...

Thanks Mama Aqish..
baby Fahima dah ada dlm list.. :-)

mamamiera said...

iena tunggu..
zai p0n nak join...
bel0m sempat lg nak wat n3 contest ni..

Yana said...

Tenkiu Mama Aqish
Ariq Danish dah ada dlm list tu...

sue said...

salam mama Aqish... gambar diana belum ada lagi kat senarai tuh...
ni link entry ...

http://lab1432002-sue.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

puan punyer said...

gambar di blog itu sudah boleh diambil. sila2
http://apaceritadunia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

anin said...

jenguk saya jugakk..
takut tertinggal bas

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.