Followers

Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Salam semua....nak join contest lagi...
kali ni dari IbuRifQi....
dengan tajuk Contest nyer Serius Baby 2009 GiveAway
Contest di buat sempenan Birthday Ibu Rifqi yang ke 29....
Mama ni memnag ketagih sesangat la nak join contest2 yang ada...
so jangan jemu ye kengkawan....
Berikut merupakan syarat2 yang perlu di patuhi untuk join contest ni:
1. Be my follower and add my blog kat korangnye list....
2. Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
4. Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
5. Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
6. Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
7. Make sure ur entry link back to mine..
8. Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....
So gambar yang mama pertaruhkan adalah:
:
:
:
:

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

13HB OKTOBER 2007

ok....mama dah siapkan....jom kengkawan join gak...

nak tau lebih lanjut lagi???KLIK SINI

1 comment:

Rifqi Zuhairi said...

Salam....
Dah jengah dah..gudluck k...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.