Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, June 30, 2009

MOTHERCARE SALE

Update Sale lagi.....jom tengok.....


3 to 26 July 2009
Mothercare Sale


3-5 Jul : Exclusive for MotherCare Members, print the EDM and get additional 5%

Products Offered
Motehrcare Trenton Deluxe Pushchair - 50%
Mothercare HOspital Bag - 50%
Fun at the Zoo Bathtime Range - 30%
Spring Summer 2009 Collection - 30%
Feeding Items - 30%
Fun at the Zoo Bedding Range - 30%
Graco Car Seat - 30%

Visit your nearest Mothercare Outlets today
http://www.mothercare.com.my/

Tesco Shah Alam

Semalam sharp2 kol 5.30 petang mama dah balik....papa tak keje oh ye...noy ada tanya EAL tu ape???EAL tu EMERGENCY ANNUAL LEAVE.....so sebelum kol 5.30 petang papa dah dok tunggu kat depan opis mama.....so ape lagi zerup......................terus balik......amik Aqish kat taska dulu....papa jaga Aqish pagi tu tapi masa nak amik mama papa hantar Aqish kat taska dulu sebab nak merempit dengan mama(naik moto jer)......sampai taska dalam kol 6.15petang.....rutin macam biasa....aqish tak mau balik selagi tak dapat jejakkan kakinyer kat taman menan kat taska tu....ape lagi...bawak je la sebabnyer sabtu & ahad aritu aqish tak gi taman pun.....hobi mama & papa memang suka bawak aqish jenjalan...tiap2 minggu wajib bawak aqish gi taman menan kat Taman Layang2 Kepong ker....kat Shah Alam ker.....Kat Kelana Jaya ke.....Kat Playground Giant Damansara Damai ker.....kalo tak sempat pun kat kawasan Apartment je....tu dah menjadi perkara wajib yang selalu mama & papa wat time weekend.....

Oleh kerana Aqish ni memang suka main kat tempat2 cenggini....mama & papa akan bagi masa dalam 2 jam untuk Aqish main....kalo kat taman pun dari kol 5.00petang sampai 6.45petang....kasi sonot kat Aqish.....

Tapi yang tak tahanyer....kalo dapat main kat Palyground CONFIRM tau mau balik....bila papa cakap "Aqish jom balik"....jawab aqish "nanak"...he...he.....mama plak kata "tak pe nanti kiter soh papa belikan playground camni untuk Aqish ek"....
Baju Oren kasut pun oren sedondon...sebenarnyer papa pun sedondon dengan Aqish tapi mama tak snap gambo papa....
Sonotnyer Aqish main playground...
Ni la barang2 yang mama borong...semua barang keperluan Aqish....rembat Mamy Poko 4 pax & Progress Gold 3 tin....Diumumkan Aqish dah tukar susu dari EnfaGrow A+ ke Progress Gold setelah mensyuarat dengan Menteri Kewangan dibuat.....(papa)
pastu beli baby doll untuk Aqish....hu....hu....sebelum ni pernah beli Barbie...tak sampai seminggu dah lingkup dikerjakan oleh Aqish.....hu...wa......hu......wa....

p/s pengumuman contest baru akan dibuat tak lama lagi....tunggu ye...

Kempen Klik Nuffnang

Selamat berkunjung & Salam Perkenalan......jangan lupe klik iklan Nuffnang kat sebelah kanan tu ye....
TQ

Monday, June 29, 2009

Setelah Kepenatan.....

Balik keje semalam kol 10.00 malam...sampai rumah dalam kol 11.50 pm....sian Aqish...bayangkan dari pagi kol 10.30 pagi dok kat opis mama sampai kol 10.00malam...tak tido....masuk je dalam kete Aqish terus tido....sian Aqish & papa kepenatan....dah tak sedo langsung.....

ni memang stail aqish tido kalo dia penat sangat....mesti tido kat atas badan papa....

Sampai je rumah terus salin baju Aqish wat susu bagi aqish sambung tido....
Dan yang paling sedeynyer.....ari ni papa terpaksa EAL sebab Aqish tak sihat & papa kepenatan tunggu mama balik keje semalam....mama rasa bersalah sesangat....
p/s sape yang ada mengalami masalah yang sama macam mama ni?????

Cerita yang Sedey...............

Ni entry sedey pasal tak dapat join Gath yang dianjurkan oleh Suziey.....mama terpaksa kerja hari Sabtu dan Ahad semalam dari kol 10.30 pagi sampai 10.00 malam....tetibe plak sistem payroll "HANG"....mama tension & frust sangat2 tak dapat join Gath....tengok aqish dah siap pakai baju & suar warna pink lagi sebab ingat kot2 sempat nak join.....dah la Aqish tak sihat....mama terpaksa jugak bawak Aqish ke opis......mama dah tension nak cari keje lain...tak sanggup dah weekend kena keje...tiap2 hari kena balik lambat.....hidup tak de life dgn family....ada sape2 yang tau mana2 ada jawatan kosong...... Mama sayangkan company ni....sayang nak berhenti...tapi dek kerana masa berkualiti bersama keluarga tak de....mama rasa mama terpaksa akur dengan permintaan papa untuk cari keje lain....

Sian Aqish sehari suntuk dok kat opis langsung tak tido.....

Maafkan mama sayang.....mama janji mama cari keje lain k....untuk Aqish & papa.....
Mama dah janji nak bawak gi Gath & taman menan....tapi last2 bawak Aqish ke tempat keje plak...Maafkan Mama sayang......
video
Ni video Aqish masa kat opis semalam....

Semalam ada sejarah hitam berlaku dalam hidup mama.....sebab tu mama banyak menyepikan diri dari berblogging sejak akhir2 ni.....mata pun masih bengkak lagi.....mama sayangkan papa & Aqish......papa & aqish adalah segala2 nya pada mama....

p/s : to suziey....kita minta maaf sangat2 sebab tak dapat datang semalam....tapi InsyaAllah kita datang rumah watie a.k.a Mummyaeesh nanti....jumpa kat sana k...

Friday, June 26, 2009

Aqish Tak Sihat la....

Dalam kol 10 lebih tadi mama baru je balik dari keje....penat betul la...balik keje nak layan Aqish lagi...nak kemas rumah ape yang patut....nasib baik la papa ni sorang yang prihatin & rajin...tolong basuhkan baju & pinggan....ada la terurus sikit rumah.....bile samapi je hujung bulan task keje mama akan bertambah.....nak wat payroll....mama wat payroll untuk 600 orang staff....fening2 tapi nak wat camne dah dok kat HR....sebab tu la sekarang ni mama tengah cari keje lain....sebab mama dah tak larat la asyik balik lambat je...walaupun ditawarkan gaji yang lumayan...tapi bagi mama FAMILY FIRST....sejak akhir2 ni mama selalu balik keje lambat Aqish asyik bermanja dgn papa je....bangun pagi nak kat papa...sedey mama.....ye la dah asyik papa je yang dok ngadap aqish.....
Tadi masa mama kat ofis...papa tepon soh balik awal sikit....sebab aqish tak sihat lagi......esok mama terpaksa keje....nak siapkan payroll....hujung bulan gaji dah nak kuar.......Aqish sejak balik bercuti dari Cameron Highland ari tu sampai ari ni tak sihat lagi......Ari isnin Aqish dah start batuk & selsema.....dah 2 malam batuk2 pastu muntah.....OPah Aqish risau takut jadi teruk plak nanti.....tapi mama dah pergi klinik doktor kata tak berapa teruk.....tapi kena makan ubat la....takut jadi lelah plak nanti.....sejarah yang dulu memang Aqish banyak kali amik Nebulizer.....tapi harap2 kali ni tak jadi teruk la....tak sanggup mama nak tengok.....
Ari ahad ni plak ada Gath anjuran suziey......mama nak pesan pada suziey, mama tak confirm la dapat join ke tak sebab semuanyer bergantung pada kesihatan Aqish....air kotak mama dah beli untuk sponser minuman sempena Gath tu nanti....bertapa semangatnyer mama nak jumpa blogger2 semua.....
Kata Ummi aqish kat taska pun aqish tak berapa selera nak makan....selalunyer Aqish makan banyak.....tido pun tak berapa lena sebab selsema.....batuk2 pun bunyi macam berkahak.....tak tau la...mama bincang ngan papa nak bawa gi SJMC nanti nak wat check up sebab sekarang ni bermacam2 penyakit yang ada....so kena sentiasa cegah sebelum parah.....macam iklan nyamuk denggi kat dalam TV tu......
p/s mama harap aqish cepat sembuh.....macam serik je nak gi Cameron lagi....gi PD ari tu tak de plak cadi camni...

Info Sale di TESCO



Hye...website blog mama ni dah jadi macam website promosi sale plak...tapi tak pe la demi untuk kengkawan mama yang tak tau kat mana tengah promosi barangan yang murah2.....so kita share info k....



Promosi Pamper's & susu EnfaGrow A+ & EnfaKid A+....tapi rasanyer Aqish start bulan depan tukor susu Progress Gold By Wyeth kot.....
Ada Promosi Pamper's gak....Mamy Poko....Jumbo Pack...ni mesti beli punyer sebab stok kat rumah dah habis....
















Ada banyak promosi barangan bayi....jom cuci2 mata....




























Selamat membeli belah....Jumpa anda di Tesco

Pandainyer....anak sape ni???

Ish....ish....anak dara sape la ni....bijak sungguh......nak tau al-kisahnyer.....sebelum ni punyer entry ada memaparkan kisah papa terpaksa meninggikan kabinet TV tu sebab tiap kali Aqish nengok citer "TOM & JERRY" kesayangannyer...mesti nak dok betul2 kat depan TV......oleh kerana papa takut mata aqish nanti kecik2 lagi dah rabun...so papa pun menggunakan daya kreativiti papa dengan meletakkan sebuah lagi almari diatas kabinet rendah tu....hu....hu....nak tengok TV pun rasa cam kat Panggung wayang....
Tapi adakah usaha papa tu berhasil????? jawapan Aqish : No.....No.....No.....No...... aqish ni bijak tau papa....tengok la Aqish ni kan anak mama......so aqish plak mengambil inisiatif & kreativitinyer dengan mengambil kerusi plastik Aqish tu....letak kat atas tilam &....ta.....da........aqish berjaya gak mencapat TV tu untuk dibuat main macam sebelum ni....kejap on kejap off kan button TV tu.....sungguh bijak anak mama ini......siap sengih2 lagi bila mama tegur "Amboi2....anak sape yang bijak sangat ni????" tengok la tu siap menjengketkan kaki lagi...nak nengok TV dekat2 punyer pasal.....Aqish2 ade2 je peel anak mama sorang ni.....tak padan badan tecik....niat & azam serta usaha sungguh besar...
Cayok....Cayok....

SALE LAGI................

UPDATE SALE LAGI....SALE.........SALE...........SALE........AND SALE..............
1 July to 2 August 2009
Metrojaya Carnival Sale
Up to 70% Off

1 Jul : Preview Day for MJ Card Members & Maybank & Amex Cardmembers

Products Offered
Women’s Department
Men’s Department
Children’s Department
Cosmetics & Fragrances
and more

Visit your nearest Metrojaya Outlet
http://www.metrojaya.com.my/
25 June 2009 onwards

Marks & Spencer Sale
Sale Now On!!!

Marks & Spencer Suria KLCC
Marks & Spencer One Utama
Marks & Spencer The Gardens, Mid Valley
Marks & Spencer Sunway Pyramid
26 June to 5 July 2009
British India Sale

British India
Apparels for Ladies
Apparels for Men

Location
One Utama Shopping Centre
The Curve
Great Eastern Mall
Lot 10
Mid Valley Megamall
Sunway Pyramid
Shah Alam City Centre


2 to 5 July 2009
Levi’s & Dockers Warehouse Sale

Your favourite pair of Levi’s Jeans and Khakis available for as low as RM80
and Docker’s products also going as low as RM70.
Shirts and T-shirts also available from both Levi’s and Docker’s

Time : 1030am to 930pm

Location
Second Floor
Block A
Wisma Atria Shopping Centre
Damansara Jaya
Petaling Jaya
Selangor
Malaysia

SIBUKNYER!!!!!!!!!!

Minggu ni mama sibuk gila2 babas punyer....tengah bertungkus lumus wat PAYROLL....otak dah pening bangat pakai system baru ni....awal bulan depan ada audit plak.....tapi nak tau tak????sabtu ni mama ada interview kat SG.Buloh....hu...hu...mesti pergi ni....harap2 dapat la keje tu...kengkawan semua tolonglah doakan untuk mama k.....
Mama ada nak menganjurkan satu contest untuk "BABY GIRL" ada satu giveaway nak bagi....tapi mungkin awal bulan July baru start contest tu...sebab sekarangkan mama tengah kebizian....so sape yang nak tau contest ape yang bakal melanda....tunggu k...rajin2 review blog mama k....kalo tak nanti terlepas......Bye......
p/s Mama Tisya punyer hadiah dah post tau....nanti tunggu ek...something suprise....

Wednesday, June 24, 2009

GiveAway Ole2 Cameron Highland

Harinyer sudah tibe....rasanyer tak payah nak diumumkan pun mesti semua dah tau sape yang bakal dapat Ole2 Cameron Highland dari Blog Mama_Aqish....tapi mama nak umumkan jugak sebab nampak la rasmi sikit....pemenang GiveAway Ole2 Cameron adalah :

Miela77 yang telah membuat komen kat blog mama ni sebanyak 69 Komen....dasyat sekali....ze...rup...tahniah mama ucapkan so nanti send alamat rumah kat email mama ni k..........

Mama ada 2 lagi GiveAway yang nak bagi kat semua kengkawan blogger kat luar sana.....salah satu daripadanya mama akan berikan kepada
Scroll bawah
:

:

:

:

:

:

:

:

:

:


Tahniah MummYaeesh...mesti semua tertanya2 nape mama bagi kat MummYaeesh????sebabnyer kalo mengikutkan carta top comment's sebelum ni....Mummyaeesh adalah merupakan blogger yang paling rajin dok tinggalkan jejak kasihnyer kat blog mama ni...so penghargaan juga akan diberikan kepada beliau.....Mummyaeesh ni rajin bebeno dok terjah blog mama ni....so mama bagi satu Giveaway Ole2 Cameron Highland ni pada Mummyaessh.....

Kepada yang tak berjaya...tak pe...ada satu lagi GiveAway Ole2 Cameron Highland yang mama nak kasi tau....tapi ada syaratnyer....nak tau ape syarat nyer????kenapa jawab beberapa soalan mengenai entry Cameron Highland sebelum ni.....so GiveAway ni kiranyer layak untuk sape2 yang rajin baca entry pasal Cameron kat blog mama ni....sila baca syarat selanjutnyer :

1. Mesti jadi Follower
2. Add Blog Mama kat blog masing2
3. Pada yang dah dapat ole2 ni tak leh masuk contest ni...(kasi can plak kat orang lain k)
4. Sape yang jawab dengan betul & terpantas akan dikira sebagai pemenang
5. Pemilihan pemenang adalah muktamad
6. Hanya 1 hadiah je yang disediakan untuk contest ni....
7. Sila tinggalkan jawapan anda pada entry ini..
8. Penyertaan akan dikira dari 24hb - 25hb je k....

Soalannyer berbunyi begini :

1. Berapa ramaikah yang menyertai percutian ke Cameron Highland & berapa buah keluarga?

2. Nyatakan tempat2 yang dikunjungi oleh Mama Sekuarga?

3. Berapa harikah percutian mama bersama keluarga ke Cameron Highland?
4, Nyatakan nama Apartment yang mama menginap & berapakah kosnyer untuk semalam?
5. Berapa keping gambar mama bersama Aqish dalam blog entry bercuti ke Cameron?
****senang je kan soalannyer....budak darjah satu pun leh jawab....so anda boleh cuba untuk menjawab....tak de ape yang ruginyer kalo salah....janji mencuba k.....****

p/s contest ni tak le rasmi sesangat...untuk suka2 je...hadiah pun tak la mahal mana pun...tapi khas dari Cameron k....

Bear2 Baru....

Ari ni mama balik lambat sikit sebab ada keje sikit kat opis...biasa dah hujung2 bulan ni memang time payroll....so tu yang kena balik lambat nak siapkan payroll....sebelum papa amik mama kat opis kol 9.30 malam tadi.....mama dah call ummi Taska Aqish tu nak tumpang Aqish jap sementara papa amik mama.....punyer la Aqish nangis bagai....sebab kena tinggal......



Mama on the way balik tak sabo2 nak tunjuk kat Aqish bear2 baru dia....tapi sesampai je kat rumah ummi....Aqish tido....kata ummi aqish penat sebab petang tak tido asyik main je tu yang tido awal tu.....tapi sempat gak aqish lok2 bear2 barunyer.....tapi...walaupun ada yang baru....aqish tetap sayang bear2 yang lama....tengok tu Aqish tido sambil dok lok2 bear2 baru....tapi bear2 lama ada gak kat belakang Aqish....tak sempat nak main dengan Aqish arini....sejuk je mata tengok wajah aqish yang suci je time tido.....

Tuesday, June 23, 2009

Sudah Dapat!!!!!

Huh....dapat dah...semalam Baby_Ibu a.k.a Yana hantar sms kat mama semalam nak double confirm alamat office mama & akhirnyer barang yang dikirim hasil kemenangan mama masuk contest Baby_Ibu GiveAway : leanalittleshop telah selamat sampai ke tangan mama....pagi tadi masa mama kat lobby...tengah wat penerangan kat contraktor cara pengiraan gaji...tup2 sampai Van Pos Laju....he...he...nampak orang hantar barang masuk ke ofis mama....mama dah tu sape punyer bungkusan itu....then dengan tak malunyer mama tanya kat postlaju tu....barang tu untuk sape....ha...kan betul memang untuk mama.....

So bila nak naik atas kat first floor...terus je buka bungkusan....dah tau ape hadiahnyer...tapi saje jer cam tak sabo...
nak tau ape????

scroll bawah

:

:

:

:

:

:

:

Ta............................da...........................tomeikan....

comei hadiah ni...leh la gantikan bear2 aqish tu....
nak kasi possing lagi bagi semua orang jeles.....

To Baby_Ibu a.k.a Yana & Leanalittleshop...TQ so much mama menang hadiah yang sungguh cute ni....tak sangka leh menang...berkat usaha yang jitu...so kepada semua blogger...tingkatkan usaha anda untuk sertai pelabagai contest sebab mana tau satu hari nanti anda diumumkan sebagai pemenang....dapat hadiah FREE.....

Ape dah Jadi Da????

Baca je tajuk tu semua mesti tau mama dok ngeluh....nape mama ngeluh....tengok la gambo kat bawah ni....gambo puting botol susu Aqish....gigi Aqish dah penuh kesemuanya....dah jadi Habit anak dara mama ni...kalo nak minum susu & lepas minum susu suka no dok gigit puting botol susu tu....(nape aqish???puting tu lagi sedap dari susu ker???)...dah banyak kali mama bagi warning....tapi cam biasa la buah hati kesayangan papa ni, kalo mama bising2 @ marah2 papa mesti jadi barking powder nak protect Aqish tu macam sabun protex...hu....wa.....hu.....wa.....nak wat cam ne...lagi cakaplagi buat, masuk ni dah 6 kali mama tuko puting Aqish ni.....mesti semua tertanya2....pasal puting botol pun mama nak bising2....nak tau sebab ape????scroll bawah & baca entry lat bawah ni k....

Ni la hasil gigitan Aqish....sungguh tajam gigi Aqish ni....kalo dok sagut tebu mesti licin ni....he...he....

Hampir putus puting ni....sape berani kasi jari kat Aqish soh Aqish gigit....mama bagi hadiah misteri.....hu.....wa.....hu.....wa....
Ok, ni semua stok puting botol susu Aqish yang tinggal...sebelum ni ada 6 pair....dah tinggal 3 je...sebab ape???yang lain tu dah dituko kan dengan puting botol yang dah genting hampir putus...
Nak tau sebab ape mama bising sangat????tengok la rege puting ni....RM19.90 untuk 2 puting....ha...yo....yo...kalo di kali dengan 6 puting yang dah ditukar maka pengiraannyer begini RM19.90 x 3 = RM59.70.......tak tertanggung lagi rasanyer dok asyik menggantikan puting botol susu Aqish je kejenyer....leh baik beli pamper's mamy poko pun leh lepas satu pack....sampai mama wat satu nekad nak beli puting biasa je untuk Aqish....tapi bila mama tuko puting biasa...aqish cam tau je puting tu bukan brand Avent....confirm langsung tak mau nyusu....(pernah torai dah)....Botol susu Avent Aqish ada 5 botol....1 untuk Taska...4 untuk kat rumah punyer (kenapa banyak???) sebab mama beli 3pax & 2 pax punyer.....kira....berapa banyak kena ganti puting botol tu???semalam amik aqish balik taska...umi kat taska kata puting botol susu Aqish nak putus...dok asyik gigit je....ha....yo....yo.....leh migrain mama ni.....
Dulu pernah beli puting ni untuk Aqish yang jenis "cross Cut" tu...tapi aqish tak mau....nanti nak try beli yang lain plak....hak ni mama beli 3 pair ada 6 puting...tapi dok simpan je kat dalam peti ais...tak tau nak bagi kat sape....dari terbuang membazir plak kan.....
p/s sape2 ada suggestion????tolong bagi tau....

Monday, June 22, 2009

Cameron - Part Terakhir

Hu...hu....penat dah asyik citer pasal Cameron je...mesti semua orang jemu baca entry mama ni kan......tapi layankan aje la untuk part terakhir ni k.....masa on the way nak balik u kitorang pi singgah Lata Iskandar...tapi tak mandi pun saje je singgah nak nengok ape yang menarik....bak kata orang2 tua....."sambil menyelam minum air"....ni la aktiviti sambil menyelamnyer....masa on the way tu sebenarnyer Aqish tido....papa cam tak nak singgah...tapi mama kejutkan gak Aqish bangun sebab nak singgah punyer pasal.....(kejam tak)....he....he....sorry ye sayang nanti leh sambung tido balik k.......

Amik gak la gambo wat kenangan kat Lata Iskandar ni....

Asyik2 muka mama....nak wat camne selama ni low profile...sekarang dah high profile....leh gitu???
Asyu, Fitri, Aqish & Opah....

Bergambo beramai2....berlatar belakangkan Air Terjun yang tantek....
Kasi can kat Opah & Atuk...tapi Aqish dok sibuk menyempit plak....cucu kesayangan la katakan....

Maka dengan ini tamatlah riwayat cerita hikayat hang tuah & hang jebat....eh....melalut plak....sebeno nyer tamatlah Hikayat citer mama gi Cameron.....sungguh indah kenangan yang dicipta masa kat Cameron tu....Pada sape2 yang dah beri pendapat & semua komen pasal entry Cameron ni...mama ucapkan Jutaan time kasih....pada yang nak menang ole2 tu....tunggu ek...nanti mama bagi pada yang layak menerimanya....oh ye....masa kat Lata Iskandar ni...mama sempat merembat satu Beg yang tantek....dengan harga yang mama dah ting...tong....ting...tong....dapat murah...(pandai tak mama dalam bab tawar menawar ni???)
p/s papa kata bulan depan nak pi Cherating plak...hu...hu...sonotnyer...tapi kali ni pergi PRIVACY sikit....kami bertiga je....psss....mesti ada something papa nak bagi kejutan.....tapi tak tau la jadi ke tak....kena tengok jadual aktiviti papa dulu...

Cameron - Part 11

Masa ni amik gambo kat depan Cafe Teh Bharat.....semua dok sibuk nak bergambo kat Sign Board ni...ape lagi layankan aje la....

Papa kata tak leh blah gambo mama yang ni.....mama saje2 suke je nak amik gambo cenggini....

Bergambo kenangan depan Cafe Teh Bharat
Kasi can kat mama plak nak bergambo dengan opah Aqish...
p/s ada satu lagi part yang last....mama pun dah penat bangat bercerita pasal bercuti ni...

Cameron - Part 10

Part ni tak de pe pun nak citer cuma nak review gambo2 pemandangan yang indah2 belaka...Mama tak beli pun teh kat sini sebabnyer boleh dikatakan kami sekuarga memang tak berapa suka minum Teh.....boleh tak ayat tu????

Asyu di Ladang Teh Bharat

Mama di Ladang Teh Bharat
Pemandangan yang sungguh indah dan menakjubkan...
Aqish je yang pandang....papa yang low profile tak mau pandang pun....
Ni kalo nyanyi macam filem hindustan best ni....berguling2 KUCH2 HOTA HAI.....tapi mama tak minat sangat Bollywood ni....

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.