Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 31, 2009

HYTEX WAREHOUSE SALE!!!

1 August to 13 September 2009
Hytex Warehouse Sale
From RM1

Every Weekend
All Branded Apparels

Branded Apparels
Issue
American Athelete
Tenderly
Disney
Winnie The Pooh
Looney Tunes
Looney Tunes Babies

Time : 10am to 6pm

Location (Tel 603 6273 2323)
Hytex Garments (M) Sdn Bhd
Lot 25 Jalan E1/5
Kawasan Perindustrin Taman Ehsan
Kepong
52100 Kuala Lumpur

Pengumuman terkini!!!!! Senarai Peserta Yang Tak Lengkap

Berikut merupakan senarai nama peserta yang penyertaan....sila lengkapkan sebelum pukul 12.00 tengahari....sekiranya penyertaan tidak dapat dilengkapkan seblum masa yang ditetapkan maka dengan ini penyertaan anda akan dianggap terbatal....
  1. Mama Kyra - Entry contest tak sticky mode
  2. Haslinda - Gambar Baby tidak boleh di copy??
  3. Aimy - Entry contest tak sticky Mode
  4. Mifzal Arsyad - Gambar Baby tidak boleh di copy??
  5. Mama Auni Firdina - Sila beri url entry contest
  6. Anamarza - Sila beri url entry contest

***sila beri feedback secepat mungkin kerana mama tengah dalam proses untuk upload kesemua gambar peserta....****

Pandainyer.....Anak Sape ni???Anak Mama.........

Lama tak update citer pasal Aqish ni...ape kata pagi2 ni layan telatah Aqish main Block......siap ada lagu bagai lagi....tapi sorry gambo tak clear sangat...

video
Aqish memang suka bebeno main block ni.....menan kegemaran....menan camni boleh mengasah minda anak kita supaya berpikir...tak gitu????

Thursday, July 30, 2009

Sape Yang Join Contest Mama_Aqish GiveAway My Cute LiL Prince & Princess

STICKY MODE!!! ENTRY BARU????SCROLL DOWN!!!!
Tarikh penutupan contest dah semakin hampir....dan mama mungkin akan menutup penyertaan lebih awal.....ape2 pun mama akan inform & update untuk makluman semua.....berikut adalah senarai blogger2 yang memasuki contest yang mama anjurkan:

R Leen, Haslinda, me n de alisha, Umi Qaisara, Miezaniera, Ibu Mifzal Arsyad, Mama Qaseh, Aimy Comel, Kak Yong, FazilZura, Mama Kyra, Miela 77, Jue a.k.a Ibu Iman Zafran, Bukhairiah, Asmieyra, Mama Auni Firdina, Momma Mia, Akma, Erinsz, Shasha Shaikha, Liana, nurshah 80, Mummy_ayu, Zieha, Baby Sufi, Ibu Damia, UmmiAqeef, Mama Adam, UmiDanish, Echa, Cute-Miut, Suziey, anamarza , Honeylanz, Zh-ena, effa Mahat, MRS.Adz, Mamahamzah, Lyeana, Mama_Uzma, Shima, Suzie, Ummi Mira Haziq

  • Takat ni ada 40 penyertaan....tapi tak semetinyer semua nama2 diatas penyertaannyer di kira sah....sebab mama dok round2 blog masing2 masih ada yang tak cukup syarat. so kat sini mama nak ingatkan balik ape syarat2 nyer....kalo tak nak penyertaan anda terbatal secara automatik....sila review semula semula entry anda tentang contest ni.....sayang kalo dah penat2 wat tup2 terbatal plak....so review balik k....
  • Jadi Follower
  • Add bloglist
  • Jawab 2 soklan (nama anak anda mesti menang & ape yang anda tau pasal blog ni)
  • mesti wat "STICKY MODE" tak de tak aci sebab dah siap wat tutorial camne nak wat sticky mode
  • Masukkan nama & umur anak kat dalam entry tu
  • Tepek Banner
  • Anak mesti lahir dari tahun 2007 - 2009

Nak tau syarat penuh???klik SINI & SINI

  • p/s kalo ada name sape2 yang tercicir sila bagitau ek...ataupun link yang mama wat tak link ke blog anda.....
  • Jawap pertanyaan Suziey: gambo kalo 2 bulan lepasnyer leh la(sian nak snap2 bagai plak nanti)....tapi kalo ada yang latest lagi bagus...

P/S ADA NAMA SAPE2 YANG TERTINGGAL TAK???KALO ADA TINGGALKAN URL LINK KAT ENTRY NI COZ MAMA DAH PENING NAK COPY URL YANG BERTERABUR......

Pengumuman Penting!!!

Untuk pengetahuan semua contest yang mama anjurkan akan ditutup dengan rasminyer pada 31hb JUly 2009 pukul 12.00 tengahari...idi adalah kerana proses upload gambar pesrta & proses Vote akan dilancarkan selepas itu....kepada yang masih berminat nak join cepat2 hantarkan penyertaan sebelum tamat tempoh waktunyer.....sape yang lambat sebarang pujuk rayu, surat menyurat, email, sms @ tepon semua tidak akan dilayan...tiada talian hayat k.....
  • So tunggu esok mama akan upload kesemua gambar peserta kedalam blog....so pastikan entry berkenaan contest ni dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda bagi memudahkan mama untuk mengcopy paste gambo anak2 anda seterusnya menguploadnyer kedalam entry edisi khas di blog mama ni......
  • p/s ada sesape yang kurang jelas????leh tanya kat entry ni k...mama kebizian tikit tu yang tak sempat nak publish ape2 citer pun...

Tuesday, July 28, 2009

Bengang!!!!!!

Mama tengah bengang sesangat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pantang betul mama kalo kesalahan orang lain wat & akan melambatkan kerja mama & akhirnya mama yang dipersalahkan sebab lambat submit doc!!!!!!!!!!!!!
Kenapa perkara ni berlaku??????????

Mungkin Berita Gumbira???

  • Semalam mama citer kat papa pasal Warehouse yang tengah melanda sempena nak raya ni...antara WHS yang mama aim nak pergi Anakku WHS, Pureen WHS & Padini WHS.....semuanyer best2...mula2 papa tak berapa setuju untuk pegi sale ni sebab mama dah janji Budget menyoping sakan akan dimulakan start hujung bulan depan....bulan ni budget lain...tapi mama nak gi jugak....mama wat muka kesian kat papa.....macam muka sedey gitu sebab nak pancing UNDI la katakan.....so akhirnyer papa setuju siap soh amik cuti 7hb Ogos tu untuk bawa mama gi WHS PADINI ni.....tapi pi satu tempat je.....so dengan sonotnyer mama nak pi PADINI WHS.....ada sape2 yang berpengalaman gi sale ni tak???leh la sharing ek.....
  • Yang keduanyer penutupan contest Mama_Aqish Giveaway @ My Cute Lil Prince & Princess akan ditutup pada hujung bulan ni...akan adanya proses VOTE selama 5 hari.................. dari 1hb Ogos 2009 - 5hb Ogos....pemenang akan diumumkan pada 6hb Ogos 2009 & hadiah akan dipos pada 10hb Ogos....(Jelas???)....oleh kerana mama akan pergi ke PADINI WHS so hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang ialah sehelai baju Padini @ Seed @ Miki @ PDI @ P&CO @ Padini Authentics.....kalo boleh mama memang nak bagi hadiah yang terbaik & terbest....so mama rasa mesti semua orang suka baju brand2 cenggini kan....so ape lagi masih sempat nak join pada yang masih lom join tu....& berkemungkinan mama akan beri hadiah pada TOP COMMENTATOR blog mama ni....
  • So bagi yang tak ramai kawan untuk Vote...salah satu cara untuk anda berpeluang untuk menang ialah dengan menjadi top commentator blog mama ni....so adil & saksama.....tunggu hari Vote akan diumumkan k.....
  • p/s sape setuju dengan hadiah yang bakal mama berikan???sila komen!!!

Monday, July 27, 2009

Metrojaya Warehouse Sale!!!!


12 to 16 August 2009
Metrojaya Warehouse Sale
Discounts up to 70%
We’re Back ! With Bigger and Greater Bargins!
Grab it before its Gone!

Products Offered
Apparels
Cosmetics & Fragrances
Handbags
Footwear
Toys
Home Essentials
and more

Terms
All credit cards are accepted
Strictly NO helmets, food/drinks, cameras allowed inside venue
Only Small Purses allowed
Goods sold are non refundable and non exchangeable

Time
12-15 August 2009 (Wed – Sat): 10.00am – 7.30pm
16 August 2009 (Sun): 10.00am – 7.00pm

Location
Stadium Malawati Shah Alam
Jalan Persiaran Sukan
40100 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Anakku Warehouse Sale & Branded Product Warehouse Sale!!!!

Dah Confirm memang ada Anakku Warehouse Sale berentap dengan Pureen Warehouse Sale!!!!!!

31 July to 2 August 2009
Anakku Warehouse Clearance
From as low as RM5
The BIG event is back!
More choices, more brands and more fun activities
See you there!

Products Offered
Baby/Children/Adult Apparel
Toiletries
Accessories
Playpen
Strollers
and many more

Time : 10am – 8pm


Location : (Tel 603 5161 8822)
Lot 10449 Jalan Nenas
Batu 4 1/2 Kampung Jawa
41000 Klang
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
http://www.anakku.com/

Ni Plak ada lagi sale kat Dataran Hamodal




30 July to 5 August 2009
Branded Products Warehouse Sale
Discounts up to 70%

Products and Brands Offered

Fashion Apparels
MOG Eyewear
Bebe’s Home
Snails Original
Esse One
Snails Original
Warner Bros
Strawberry
Cotton Republic Jeans

Guardian, Beauty & Homes
Guardian
Diana
Looney Tunes
Jean Perry Paris
Novelle Home
Friven & Co.

Handbags & Shoes
Polo
B.U.M. Equipment
Lee Cooper
Levi’s
Valentino Creations Italy
Dr Cardin
Revival
Sentini

Sports Apparel
Fila
World of Sports
Nike
Adidas
Mizuno
Head
World of Sports
Columbia Sportswear Company

Time : 10.00am – 8.30pm

Location
2nd Floor
Dataran Hamodal
No. 4 Jalan SS13/4
Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
  • p/s takat ni je untuk ari ni....kalo ada mama akan update lagi k....

Friday, July 24, 2009

Aksi Tidok Yang Ganas....

Dah outside ni....kira dah penalti cara aqish tidok ni....Aqish tido memang lasak tak kira la kat mana pun janji dia selasa.....al-kisah aqish memang dengki dengan papa...sebab kat mana je papa dok baring aqish mesti soh papa bangun sebab aqish nak tidok kat situ....so papa pun terpaksa la ngalahkan.....demi anak tersayang...ada tilam besor aqish nak jugak tidok kat tilam bujang papa tu...kitorang dah tak tido kat atas katil lagi dek kerana papa suka no dok nengok Kartun kat ruang tamu so semua tidok kat depan je....

Ganas bebeno depa tidok....samapi dah terkeluar dari landasan....


So layankan aje la k......
p/s sape ade aksi tidok anak yang paling kelako sekali???

LayanKan Aje Ye...

Ari ni adalah hari malas nak update blog...so mama just upload gambo untuk tontotan umum je ek....ni gambo Aqish yang latest selepas rambutnyer yang panjang ala2 rock tu dah dipotong...sape yang potong???? Ummi a.k.a pengasuh aqish tu la....ada la nampak kemas sikit tapi yang tak leh blah hak yang rambut depan tu....senteng giler...tu mama yang potong k...aqish tak mau dok siam tu yang mama pening nak potong tu....so ni lahasilnyer...

Sibuk no nak bergambo....aqish memang suka no main camera...ingat barang menan pe??
Soh senyum tutup mata la pulak...

mama soh wat peace aqish pi tutup mata plak...

"Cantik tak saya auntie2 semua?????"

"tengokla rambut saya dah pendek kan???sebab saya tak suka ikat rambut...so mama soh ummi potongkan rambut saya....."

Tu je la citer untuk ari ni....minggu ni dok sibuk dengan Payrol...tu yang tak sempat nak update...nak wat auto publish pun tak sempat sebab balik keje badan dah penat mata dah ngantok....ape laie....tido la jawabnyer...........

Update Sale Lagik!!!!!!

Update Sale Lagi...kali ni punyer PADINI Sale Mama Mesti pergi punyer....Nak Amik cuti...

7 to 8 August 2009
Padini Warehouse Clearance
As low as RM5!

Come check out our Padini Warehouse Clearance!
Prices start from as low as RM5!
  • Brands Offered
    Vincci
    Padini
    Brands Outlet
    Seed
    Miki
    P&Co
    Padini Authentics
    PDI
    Time : 9am – 7pm
  • Location
    Padini Holdings Berhad
    No.21 Jalan U1/20
    Hicom Glenmarie Industrial Park
    40000 Shah Alam
    Selangor Darul Ehsan
    Malaysia

25 to 26 July 2009
Time Galerie Warehouse Sale
Up to 70% Off

Kids watches from RM5
Swiss Made watches from RM200
Men’s/Ladies Watches from RM14.90

Brand Offered
Casio
United Colours of Benetton
Umbro
and others

Location (Tel : 6012 2155859)
8 Ground Floor
Jalan Segambut
51200 Kuala Lumpur
Malaysia

24 to 28 July 2009
Samsonite Summer Sales

Products
Bags
Luggages

Location
Samsonite Malaysia Sdn Bhd
12 Jalan University
46300 Petaling Jaya
(Opposite University Hospital)

and

Samsonite (M) Sdn Bhd
No 150 Jalan Maarof
Bangsar
59100 Kuala Lumpur
Malaysia

HASBRO BRANDED TOYS WAREHOUSE SALE....

SALE MENAN PLAK!!!!


1 – 2 August 2009
Hasbro Branded Toys Warehouse Sales
Brands Offered
Transformers
Star Wars
Marvel Heroes
Monopoly
Parker Brothers
Play – Doh
Playskool
My Little Pony
Littlest Pet Shop

Time : 10am to 1pm & 2pm to 4pm

Location (Tel 603 8076 3662)
ESB Logistics Sdn Bhd
Lot 2-53 & 2-55 Jalan SU8
Lion Industrial Park
Phase II, Section 22
Persiaran Tengku Ampuan
40300 Shah Alam
Selangor
Malaysia
Organized by Hasbro Toy (M) Sdn Bhd

Thursday, July 23, 2009

Info : WareHouse Sale Anakkku!!!!

Just Sharing Info bahawasanya akan berlangsung Warehouse Sale Anakku.....
Betul @ tak nanti mama dapatkan kepastian dari pihak2 yang tertentu....
So takat ni mama nak update biler tarikh & tempat warehouse berkenaan akan berlangsung...
  • Tarikh : 31 Julai 2009 - 02 August 2009
  • Bertempat di : Lot 10449 Jalan Nenas
    Batu 4 1/2 Kampung Jawa
    41000 Klang
    http://www.anakku.com/
    Lot 10449 Jalan Nenas
    Batu 4 1/2 Kampung Jawa
    41000 Klang

You can mail us at:
Anakku Baby Connection Sdn Bhd

Lot 10449, Jalan Nenas, Batu 4 1/2,

Kampung Jawa, 41000 Klang,

Selangor Malaysia.

Tel: 603 5161 8822Fax: 603 5161 2728

  • p/s Ape2 hal nanti mama update k....tunggu info terkini k....
  • p/s sonotnyer ada Warehouse Sale anakku...tak sabo...barang murah2 giler....tapi jauh tu....bercanggah plak dengan Pureen Warehouse Sale

NESTLE WAREHOUSE SALE


31 July - 2 August 2009
  • Brand Offered
  • Nestle Dairy
  • Nestle Coco Crunch
  • Kit Kat Nestle Ice Cream
  • Time : 10am - 10pm
  • Location Cetro Mall, Klang, Selangor

Tak Terbaca???

sekarang ni makin banyak blog2 baru yang tercipta...& ramai kengkawan baru yang mama ada.....mama nak sangat2 lah terjah blog depa ni...tapi tak berkesempatan la...rammai & banyak sangat.....dok kejo ni...yang tu terlepas....dok komen sini....yang sana tak komen.....so last2 mama amik kata putus akan singgah mana2 blog yang update the last story morry je la ek....nak baca semua cam tak logik plak...ye la kena spend 24hour dok ngadap depan laptop....lama2 leh jadi rabun....laptop pun meletup...langsung tak leh berblog....
  • So minta jasa baik semua mana yang sudi jadi kengkawan mama sila la tinggalkan link untuk mama masukkan URL blog korang semua kat dalam Bloglist mama....so biler senang2 leh la mama dok terjah tinggalkan jejak.....leh merapatkan silaturahim...tol tak???saling mengenali.....
  • Antara blog yang mama selalu terjah :

- Suziey, Mummyaeesh, UmiAbiQis, Kak Yong, Baby Ibu, Miezaniera, Yantz, Gieyana, Ibu_arifa, Noy, Fara Adura, PapamamaZara Blog, Atty, Mrs.Adz, Akma, Mama_Tisya, DJ Epoi, Naurah Makwa, MBP, Mummy_Ayu, Padnani, Kak Aidaroha & ada beberapa lagik....yang lelain tu selalu jer tertinggal bas la...tak sempat nak kejo....mana yang selalu tinggalkan komen & mama tak sempat nak terjah blog depa nak bersuai kenal....harap maaf bebanyak....memang kebizian melanda.....

p/s jangan lupe tinggal URL link kat entry ni tau!!!!

YM mama : damia_nurin@yahoo.com @ anjesakura@yahoo.com @ damiaqish@gmail.com

Wednesday, July 22, 2009

Update Sale Untuk Ari Ni!!!!

24 to 26 July 2009
United Colors of Benetton & Sisley Grand Warehouse Sale
Prices Start @ RM5

United Colors of Benetton
Sisley
Apparels for Men & Ladies

Time : 11am to 8pm

Location
Event Hall
3rd Floor
Bangsar Village II
69-2 Jalan Telawi 3
Bangsar Baru
59100 Kuala Lumpur
Malaysia


23 to 26 July 2009
Branded Apparels Knock Out Sale
Up to 90% Off

Brands Offered
Zara
MNG
Guess
Levi’s
CK
DKNY
GAP
Armani Exchange
FCUK
Billabong
Roxy
Quiksilver
and many more!

Time: 10.30am to 10.00pm

Location
e@Curve (Previously known as Cineleisure)
Concourse Level
Jalan PJU7/3
Mutiara Damansara
Petaling Jaya
Malaysia

Solat Hajat

Semalam kat opis mama ada wat solat hajat sempena bulan Rejab & israk miraj.....so ni persiapan sebelum majlis berlangsung....

Lepas solat harus ada acara makan2 plak...so ni semua geng2 seangkatan opis mama...

Kami BORIA....kawan mama satu department.....kami dapat boss baru...

Ni pun kawan mama gak....kami selalu rehat bertiga....Pink colour ari tu...tak janji pun secara kebetulan je tau....

Uiks....awat gambo mama lagu tu...sebenarnyer mama tengah sodap makan buah....tu yang jadi cenggitu....gambar kami bertiga harus ditepek banyak2 tau...memang selalu enterframe dalam mama2 majlis pun....
p/s gambar mamalieyna tak de tau sebab semalam beliau bercuti.....

Liquid Cleanser

Sape yang pakai Liquid Cleanser untuk cuci botol susu anak angkat kaki!!! wah ramai yang angkat kaki ek.....k...dari awal kelahiran Aqish mama memang pakai Liquid Cleanser ni untuk cuci botol susu Aqish...al-maklumlah mama memang PANTANG sekali kalo bab2 mencuci botol susu Aqish ni....mama menitik beratkan sesangat bab botol susu ni....ye la dari botol tu dia minum semua masuk kat dalam perut....so kalo tak cucui ape jadi???? lu pikir lah sendiri!!!
Sebelum ni mama pernah bertukar pada Tollyjoy punyer Cleanser tapi bauan cleansernyer mama tak berapa sonot nak cium so mama lebih suka pakai brand Pureen perisa Orange.....selamat & suci.....Tiap2 kali biler hari Jumaat je mama akan amik botol susu dari Taska Aqish untuk di overhall(tol ke eja ni) bersih2....untuk penggunaan minggu depan....nak kasi bersih....walaupun botol susu Avent Aqish ada 5 botol kesemuanyer tapi hanya sebotol mama hantar ke Taska yang lebihnyer tok kat rumah je...sebab kat rumah mama leh pantau kebersihannyer.....

Sape ada pakai Cleanser brand lain...kalo nak kongsi info @ pendapat silakan lah k....

SHARING IS CARING!!!!!

  • p/s Bulan depan ingat nak tuko botol susu la...ada suggestion botol mana yang paling wokey????

Nyam...Nyam....

Zaman sekarang orang bagi cenderhati untuk kahwin simple je kan....Kek berbentuk ala2 bahulu ni diberi oleh kawan seopis mama....adeq dia kahwin banyak lebih so tu yang dapat satu sorang kat opis.....sedap tapi sampai la ni mama tak makan2 lagi kek tu....



Cantiik kotaknyer....awat gambo kek ni jadi cam tak clesr ek???camera rosak ker???


  • p/s sape nak tempah habaq mai ek...

Aktiviti Kraftangan

Sape pernah nengok seni kraftangan yang diperbuat dari Paper @ surat khabar lama ni???
Seni kraftangan ni dah lame sebenarnyer...tapi mama baru jer berjinak2 nak belajo dari Kak Ipar mama.....dok cuti tak de wat pe leh la rajin2kan tangan tu wat menda alah ni.....
Jom nengok hasil seni tangan mama yang tak seberapa ni....

Pasu Bunga....senget benget mama buat...

Ni plak mama wat bekas telur....

Bekas kerongsang....gula....tempat letak pen...

Ni ala2 pasu bunga...kalo wat beso sikit leh taruk mentol kat dalam nyer jadi lampu hiasan....

Kesemua barang yang mama belajo wat....tak le kemas sangat sebab baru je belajo....

  • -p/s Kak Ipar mama wat niaga semua seni kraftangan ni...tapi mama saje wat suka mengisi masa lapang yang ada....Ingat nak wat Giveaway nak bagi seni kraftangan mama ni....tapi papa kata ade ker orang nak????he....he.....bahan2nyer Paper lame....Gam UHU & Syelek + Tenaga.....

Camner Nak Wat Pop-Up Window ek???

Ok Tutorial untuk ari ni bertajuk "camne nak wat Pop-Up Window"...selalunyer sebelum ni sape2 yang perasan kalo nak komen kat blog mama ni mesti payah sikit kan sebab sebelum ni mama pakai setting"comments form placement" untuk "Full Page" punyer....so payah sikit & sure ramai yang malas nak tinggalkan jejak sebab bile komen....post komen tu akan dipapar untuk full page...then biler dah komen akan pi ke latest entry semula so leceh sikit la.....la ni mama dah cari jalan penyelesaian camne nak memudahkan kengkawan mama nak komen kat mane2 entry tanpa perlu menunggu masa yang agak lama untuk loading komen entry...cadangan ni diusulkan oleh kawan mama iaitu Suziey, biler balik rumah mama pun dok godek blog mama kat page settings.....so credit to Suziey then mama pun nak sharing dgn semua blogger....
Carabyer senang bangat.......

1. Pi kat DASHBOARD @ cari page "SETTINGS"

2. Pi kat bahagian Comments kat belah atas tu....sowy lupe letak anak panah la....tengok kat bahagian Comments Form Placement...then klik kat Pop-Up Window.....

3. Pastu klik "Save Settings"

4. Pastu "View Blog".....try komen kat mane2 entry....& akan kuar kotak pop-up window seperti gambar diatas...

5. Masukkan komen seperti biasa....taip la ape yang suka k....

Last sekali klik "Publish Your Comments" dan komen anda tadi akan dipublish seperti biasa......
Siap....
  • Senangkan???tak yang Full Page just Pop-Up Window tecik je....pas dah komen leh baca entry lain plak....
  • So Selamat Mencuba......
  • Untuk tutorial lain yang diajukan....akan mama cuba untuk wat entry k...sekarang ni mama BZ sikit dengan Payroll so masa tu terhad tikit k....

Tuesday, July 21, 2009

UPDATE SALE TERKINI!!!!.....JOM TERJAH....


21 July to 10 August 2009
Windsir Clearance Sale

Bedlinen Mid-Year Stock Clearance!

Products Offered
Comforter Sets
Pillowcases
Duvet Cover Sets
Pillows

Location (Tel 603 2219989)
City Square Johor Bahru
106-108 Jalan Wong Ah Fook
80000 Johor Bahru
Malaysia


23 July 2009
JCard Members Day

One day specials exclusively for JCard Members!

Location
Jusco Wangsa Maju
Jusco Melaka
www.jusco.com.my





22 July to 26 July 2009
Pre-Raya Branded Warehouse Sale
Up to 80% Off

Great brands at great prices!
Prices as low as RM3!

Products Offered
Apparel
Shoes
Accessories
Luggage
Kids
Golf
Bedding
Interior
Kitchen
and much more!

Brands Offered
Guess
Nine West
Island Shop
French Connection
United Colors of Benetton
Wacoal
Adidas
Nike
Disney
Soda
Voir
and many more!

Time : 10am – 9pm

Location
Stadium Malawati Shah Alam
Seksyen 13
40100 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.