Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Sunday, August 30, 2009

Nak Tambah Kawan

STICKY MODE!!!!!!!!!

Perhatian semua....mama nak tambah kawan....so pada mana2 blog yang mama tak senaraikan
URL blog anda ke Bloglist mama...sila tinggalkan URL LINK kat komen ni sebab mama nak copy & Paste masukkan ke dalam bloglist....
Lagi ramai kawan lagi bagus...leh tukar2 pendapat.....

Friday, August 28, 2009

DUIT MAMA PLAK MAKIN BERTAMBAH

Yabedabedo.....duit En.NUFFNANG mama semakin bertambah luar dari jangkaan...
Dah lama tak cek berapa dah earn...tetibe ari ni gatal tangan nak cek...
tengok2 dah bertambah berganda2....
syoknyer....dapat duit raya lagi...
ni semua berkat kengkawan yang menyinggah blog mama ni tolong klik2 kan iklan
NUFFNANG tu....
mama pun ada klik2 jugak....
TQ...TQ....TQ.....
pada semua yang rajin klik2....
Gandakan usaha murni anda untuk klik2 lagi....
nanti leh la mama wat contest lagi....

Duit Aqish Makin Bertambah

Ingat tak entry ari tu pasal ClearanceWardrobe baju2 Aqish.....kesemua hasil jualan telah di masukkan kedalam akaun Aqish.....hu....hu.....
makin bertambah duit Aqish....mula2 ingat nak rolling duit tu untuk pi beli baju raya Aqish....
mama baru teringat bulan ni mama dapat duit kutu RM1400.00 rupenyer....
So....memang confirm la leh beraya sakan sikit tahun ni....
dua hari lepas pi Sunway Pyramid beli baju aqish sehelai....
tu pun beli kat Jusco je....sebab tak de yang berkenan....
So moral of the story.....Clear kan baju aqish yang tak muat...leh tambah tabung Akaun Nuri Bank Rakyat Aqish.....
Bulan depan dapat duit raya leh top up lagi.....
sonotnyer....
p/s ada sape2 nak wat loan duit kutu mama tu???he....he.....

Wednesday, August 26, 2009

BZ TAHAP GABAN

La ni tak sempat nak update ape2 ye kengkawan...sebab mama BZ tahap gaban wat Payroll...esok nak kena submit ke Finance...hujung bulan nak kuar gaji gi perabih duit menyopping....
so tak de entry baru untuk setakat ni....

Tuesday, August 25, 2009

Plan Shopping Raya

2hb September ni mama dah siap plan dengan kengkawan mama nak pi berbuka posa sesama kat luar......kemana kami nak pegi?????
Destinasi yang dipilih adalah:
SOGO....
Kuang......kuang.....kuang.....
tapi tak tau la nak berbuka kat ne....any idea????
mama nak pi shopping baju aqish sekali....
Hujung bulan ni mama dapat duit kutu $$$$...
so memang leh belanja sakan la
tapi tak de perabih semua pun.....
inagt nak aim dalam 10 pasang ker...
sebab 7hb mama & papa cuti...
nak pi mana???
pi SOGO gak ler....
kat SOGO banyak choice baju untuk Kanak2...
so tiap2 tahun mama memang suka shopping kat SOGO....
ada lagi tak tempat yang best2 untuk shopping???
ANY IDEA????

p/s kot2 ada blogger2 yang nak terjah ke SOGO leh la jumpa kat sana k....

Monday, August 24, 2009

Nice Glasses

Time ni nak pi jenjalan beli barang....tetibe je aqish pandai berpossing siap wat PIECE...tapi biasa la pieces aqish ikut selera dia la...
Nak2 sangat pakai speakmata kan...puas mama cari kat kedai tak de plak yang jual ikut size muka aqish yang tecik comei lote tu....
So pakai la papa punyer Speak mata....

Kalo mama masukkan gambo aqish ni dalam contest Candid Giveaway by Zieha.....ok tak???
Mama nak sangat2 masuk..tapi tak tau nak pilih gambo candidi yang mana satu
Speakmata lagi beso dari muka orangnyer
Tomei tak???

Oooooo.....Balik Kampung

Ape2 aje la budak tecik ni main....masa ni mama tengah ngemas2 nak balik kampung
Aqish dok sibuk sangat nak tarik beg tu wat main....

Usung ke hulu hilir...beg lagi berat dari orangnyer....
Usaha gak nak tarik beg tu...
Sambil nyanyi lagu "O.....BALIK KAMPUNG"............

Layan je la k...

Caya Tak????

Aqish lahir pada 13hb Oktober 2007...la ni umur aqish dah 1 tahun 10 bulan 11 hari....berat badan Aqish 8kg masa minggu lepas mama pi bawak aqish timbang kat klinik.....
Caya tak kalo mama cakap baju size New Born aqish still leh pakai lagi....
Tak Caya???
Tada....
tengok la size baju yang aqish pakai 0-6month....yang ni pun beso sikit....
So kebanyakan baju aqish still muat lagi dari tecik punyer cuma kalo skirt dah senteng....
Jimat belanja....

Friday, August 21, 2009

Sonotnyer!!!

Ingat tak website let go barang2 aqish yang mama baru lancarkan dalam minggu ni tu
ClearanceWardrobe

Kutipan penjualan baju2 aqish kat website tu sekarang ni telah mencecah RM338.00 kesemuanyer....huh...sonot gitu...laku betul...sungguh mama tak sangka...yang paling banyak beli person bernama Asma....then oleh kerana Puan Asma tu beli baju dalam kuantiti yang banyak...so mama bermurah ati nak berikan 2 helai baju secara percuma kepada beliau.....
So pada sape2 yang nak beli lagi...kasitau ek...masih banyak lagi yang ada...so selamat menjenguk
kalo nak respon yang cepat untuk pertanyaan baju tu leh SMS ke 012-3259827


p/s kredit to suziey sebab idea ni dari beliau...

Thursday, August 20, 2009

MANYAKNYER SALE!!!!!!!

21 to 23 August 2009

5th Parenthood Expo 2009

Check out fun-filled activities like Baby Swimming & Heinz Baby Crawling Contests, Baby Massage session, Music Class for Babies & Expectant Mamas and many more!

Sponsors

Huggies

Fiffy

Graco

Heinz

Pigeon

Babylove

Pettipop

and more

Time : 10.30am – 9.00pm (Fri-Sat)

10.30am – 8.30pm (Sun)

Location

Hall 1 and 2

Mid Valley Exhibition Centre

Mid Valley City

Lingkaran Syed Putra

59200 Kuala Lumpur

Malaysia

www.coocoomamapapa.com


21 to 31 August 2009

Lancome Day Special

Our Day, Our Treat

Value Set Special

Mascara Set for RM936 (n.p. RM186)

Miracle Set for RM350 (n.p. RM453)

Available at all Lancome counters

22 to 30 August 2009
Kiko Warehouse Sale
From RM5

KIKO Warehouse Sale is back!

Come to our KIKO warehouse

From 10am – 7pm

During 22/8/09 till 30/8/09

Enjoy great bargains for kids wear (Age 1 – 14) from RM5 onwards!

Hurry!!

Location (Tel : 603 8068 8888)

KIKO Garments Sdn Bhd

No.1 Jalan Industri PBP 13

Taman Industri Pusat Bandar Puchong

47100 Puchong

Selangor Darul Ehsan


24 to 31 August 2009
Branded Clearance Sale

Up to 70% Off

With Prices as Low as RM5!

Products Offered

Branded Apparels

Accessories

Cosmetics

Shoes

Home

Luggages

Kids

Timepieces

Fragrances

Innerwear

and many more

Brands Offered

Guess

Coach

Boss

NikeGolf

Ashworth

Voir

BioEssence

Annakku

Disney

Hello Kitty

and more

Time : 11am – 12am

Location

Genting International Convention Centre

Hall 5-7

Genting Highlands

69000 Pahang Darul Makmur

Baby In Pink Contest

Mesti semua orang nak termuntah sebab asyik2 entry contest sajok...
mama dah gila contest gara2 join suziey pi bolot nak masuk semua contest
Sekarang mama nak pertaruhkan gambo aqish yang bersahaja ni untk join contest
BABY IN PINK CONTEST by sha a.k.a ibuputeri
:
:
:
:
TA....................RA...........................

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb OKTOBER 2009
AQISH

Ok syarat2 penyertaan sangatlah mudah sekali...sape nak join @ nak baca lebih lanjut....klik sini
Sha a.k.a IbuPuteri
Ok dah bacakan???senang je...so ape lai jom la join contest ni....
Setiap pertandingan ada menang ada yang kalah....
tapi mama nak menang....he...he....

Ops....terlupa plak nak jawab 2 soklan wajib untuk join contest ni, ape soklannyer????jom baca:

a)Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??(copy bulat2 dari blog tu)
Sebab Aqish ni tomei...dari tecik memang tomei..ikut macam mama dia...cewah....Aqish kalo pakai baju pink lagi bertambah tomei sebab dengan kulitnyer yang putih & agak gebu sungguh sinonim dengan warna pink yang cantik itu...pinky girl...dan leh dikatakan hampir kese
mua baju aqish berwarna PINK gitu...sebab aqish girl....& mama menang sukakan pink colour.....
ape jua untuk aqish...haruslah pink colour....dari atas sampai ke kasut....
tak caya???cuba nengok gambo aqish kat dalam blog ni....semua pinky tau....
Aqish sentiasa comel lote dimata mama & papa walaupun aqish nakal....
nakal dalam comel lote.....


b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Huh...kena study baca habis semua blog Sha ni...baru tau blog sha ni berkenaan ape....sat no...nak pi study jap....

***Sha berkahwin pada 20 April 2007 sama tarikh dengan birthday nyer pada
20 April 1986 dan telah dikurniakan seorang zuriat perempuan yang sangat comel diberi nama Puteri Nur Shaikha yang Lahir juga pada bulan April iaitu 22 April 2008. Menetap di Johor Bahru. Ternyata Sha memang sukakan warna pink sebab blog Sha pun berlatar belakangkan warna Pink Colour gitu....
Sha juga minat sangat2 join contest...antaranya
Contest Baju Raya Sedondon,
Sweet Moment Baby Love 1st Giveaway Contest,
The UniQue Wedding Photo Contest,
Romantic & Loving Couple Contest,
dan yang paling best...sha pernah join contest mama iaitu
My Cute Lil Prince & Princess....tol tak???
:
:
dan akhirnyer berbekalkan ilham dari mama Sha sendiri maka terbitlah contest baru yang melanda dunia blog ni, direka khas & hak cipta terpelihara dengan tajuk contest nyer
BABY IN PINK CONTEST

Kalo nak tau...dengan mengadakan contest...rezeki kita semakin murah...iklan Nuffnang mama amkin bertambah & Blog kiter jadi popular...
tak caya???
cuba la torai....


p/s Duit Nuffang mama bertambah luar dari jangkaan...cepat tol...TQ pada yang sudi Klik2 iklan....



Contest : Looking For BEAUTIFUL Prince & Princess

Salam semua...dah lama tak join contest...so kali ni mama nak join contest yang dianjurkan oleh MOMMY ZARA....dengan contestnyer yang bertajuk Looking For BEAUTIFUL Prince & Princess.... dengan ini mama nak masukkan aqish bertanding untuk takhta yang telah dipertaruhkan itu...Syarat2 nak join contest ni sungguh mudah sekali...tapi hadiahnyer yang tertarik dan menarik yang membuatkan mama DA BOM nak masuk jugak....

Ni la Background Blog Mommy Zara tu....Mommy Zara mempunyai seorang anak yang tomei bernama Iris Delisha berumur 8 Bulan.....
Ni plak banner contest yang dianjurkan oleh Mommy Zara...so kengkawan kalo nak join kena tepek banner ni kat blog masing2 tau...baru di kira penyertaan anda sah di sisi undang2 Mommy Zara....
Gambar sape ni???he...he...ni la gambar Princess yang bakal merebut takhta BEAUTIFUL PRINCESS by Contest Mommy Zara tu....Namanyer Princess ni :
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
LAHIR PADA : 13 Oktober 2007 (Raya pertama pada tahun 2007)
For sure la umurnyer sekarang dah 1 tahun 10 Bulan 7 hari...
Gambar ni diambil pada bulan lepas masa kat rumah kat dalam bilik kat almari make up....diambil secara spontan sajok....
bambo tu ala2 aqish tengah menerkam sesuatu dengan manjenyer....

Nape ada gambar Mama & Aqish plak???
  • Ni pun merupakan salah satu syarat untuk join contest by Mommy Zara tu....mula2 kengkawan upload gambo Prince @ Princess...pastu upload gambo Mama @ Papa Prince @ Princess dengan Prince & Princess sekali...(paham tak).....agak confius sikit ayat tu....
  • Ok penerangan : Gambo ni diambil pada 3 bulan lepas masa mama pi Cameron Highland....gambo di Snap oleh Asyu Aqish ketika berada didepan pintu masuk Taman Rama2.....mama paling suka gambo ni sebab aqish pandai ngadap camera...sebab yang sebelum2 ni, aqish langsung tak nak ngadap camera kalo mama nak snap gambo dia....
  • Tapi gambo ni aqish memang ngadap camera...tol tak???
  • So tertunailah sudah semua kewajipan untuk menyertai contest ni....Pada kengkawan yang nak join...meh ramai2 pakat masuk...
  • Menang kalah, adat pertandingan...tapi kalo boleh mama nak menang...boleh gitu???
Contest berjalan sekitar 11 August 2009 - 31 August 2009

p/s mari beramai2 join...lagi ramai lagi baguh.....

Wednesday, August 19, 2009

Update Sale Lagik


21 to 31 August 2009

Kiddyplace Baby Fair Stock Clearance

Up to 50% Off

Kiddyplace Stock Clearance up to 50% Off

Kiddyplace Baby Fair happens only twice a year!

Don’t miss it!

Products and Brands Offered

Kiddyplace – Romper, Sleepwear, Pants, Baby Tights & Socks, Handkerchief etc.

Kiddyplace Romper Clearance – RM9.90 each or Buy 2 Free 1! All Imported brands like Carters

Carters 5 pcs romper set for only RM35

World of Carton – Baby Clothes (50% off & clearance)

Fun Active – Toddler & Children Pyjamas

Avent – Bottles, Teats, Pacifier, Breast pump etc.

Steady Cup (Clearance)

Simple Dimple – Playgym (25% off), Diaper Bag, Soft Toys

Bumble Bee – Bedding

Bedding sets (50% off)

Buds Baby & Buds for Mom – Buy 2 Free 1

and many more!

Special Highlights

Avent Feeding Bottle 125ml (normal: RM27.90, promotion: RM18.90)

Avent 3M+ Variable teats (normal: RM22.90, promotion: RM17.90)

Avent Steam Steriliser (RM 359.90 FREE 125ml Bottle & 3M Variable Teats)

ISIS Out & About Breastpump (normal: RM 389.90, promotion: RM279.90)

ISIS IQ UNO electric breastpump (normal: RM695, promotion: RM499.90)

Time : 10.15am – 9.45pm

Location (Tel : 603 9133 1201)

Ground Floor (Near Baleno)

Cheras Leisure Mall

Jalan Manis 6

Taman Segar

56100 Cheras

Kuala Lumpur

Malaysia

www.ekiddyplace.com



4 to 6 September 2009

MATTA Fair 2009

The MATTA Fair is back!

There’s a GRAND PRIZE of RM20,000 worth of Travel Vouchers to be Won!

Many More Great Prizes to Be Won

Come and experience the #1 Malaysia Travel Fair

Low Fares & Travel Bargains

Comprehensive Choice of Travel and Holiday Products

International Performances

Location (Tel 603 9287 6881)

Putra World Trade Centre

Jalan Tun Ismail

50480 Kuala Lumpur

Malaysia

www.mattafair.org.my

Update Sale!!!!!

Salam, lama dah tak update sale sebab penyakit M dah sampai...so here we go..sale yang ada setakat ni....


19 to 29 August 2009
Nikon Digital & Gadget Fair

Hottest Deal!

FREE add-ons with purchase

Products Offered

D5000 Kit – RM3288

Coolpix S220 – RM598

Coolpix S230 – RM798

Coolpix L19 – RM398

Time : 10am – 10pm

Location

LG Oval

1 Utama Shopping Centre

47800 Petaling Jaya

Selangor Darul Ehsan


20 to 23 August 2009

IT Mobile Sale

Up to 70% Off

4 Days Only!

Brands Offered

Nokia

Samsung

LG

Sony Ericsson

Motorola

Maxis

Celcom

Asus

Kingston

Nikon

JVC

Panasonic

Acer

Compaq

Philips

Time : 10am – 10pm

Location (Tel : 6010 302 8596 / 6010 302 9627)

G/F Concourse Area

Alamanda Shopping Centre

Jalan Alamanda

Precinct 1

62000 Putrajaya

Malaysia


20 to 23 August 2009

Branded Toys Warehouse Promotion

Bandai Model Kits and other brand toys

Brands Offered

Perfect Grade

HG

FG

Gunplay

MG

and many more

Location

Litt Tak Sdn Bhd

No.6

Jalan 4/118B

Desa Tun Razak

Cheras

56000 Kuala Lumpur


14 August to 2 September 2009
Kids & Toys Fair

From RM5

Brands Offered

Snails & Sons

Bebe’s Home

Bino

Disney Princess

Batman

Superman

Transformers

Strawberry

Time : 10am – 10pm

Location (Tel : 6012 288 5725)

G/F Concourse Area

Endah Parade

Jalan 1/149E

Bandar Baru Seri Petaling

57000 Kuala Lumpur

Malaysia

Tuesday, August 18, 2009

Virus Menular

Ari Jumaat minggu lepas aqish kena sakit mata sampai bengkak2....pastu ari sabtu mama plak kena.....tapi 2 hari sajok dah baik...ari ahad dah ok...terror tak mama???
la ni papa plak kena...tu la dok asyik gelakkan mama & aqish...last2 papa plak kena ....dapat la MC 2 hari....mata merah cam cyclop.....sian papa...
Al-kisah papa ni kalo tak sihat memang manje sesangat la....mengalahkan aqish....
He...he.....nak mama letakkan ubat, bagi ubat.....semalam kami sekuarga dok rumah sajok disebabkan papa tak sihat.....
Mula2 aqish, mama jadi tukang letakkan ubat kat mata aqish...pastu mama kena.....papa plak letakkan ubat kat mata mama....pastu papa plak kena....opah aqish plak letakkan ubat kat mata mama...la ni opah aqish plak kena...
Huwa....huwa.....habis melarat kat semua orang.....
to papa...selamat MC k...tido la puas2....
Mama & Aqish dah ok.....

Friday, August 14, 2009

Berita Terkini!!!!!

Berita terkini dari balai berita TASKA Aqish....ummi aqish baru tepon habaq mai aqish demam dah naik demam....matanyer still kemerahan lagi...dah telah bertambah merah kata Ummi...
confirm memang sakit mata.....
So balik ni mama akan terus bawa aqish ke klinik since sekarang ni ada bermacam2 penyakit...
dan nampaknyer...
minggu depan berkemungkinan besar mama & papa akan bergilir bercuti unutk menjaga aqish yang sakit mata di rumah...hu...hu....
lama la tak update blog nanti.....
macam2 keje la nanti mama wat together2 dengan aqish....
papa....nanti kita o...zum...sape yang kena cuti dulu & yang pastinyer mama la yang kena cuti lama sebab cuti mama banyak lagi.....
Salam sayang untuk semua kengkawan blogger yang akan merindui mama buat seketika waktu....
Bersiaran terus dari Opis......

Anak Dara Mama...

Ala2 Anak Datin.....aqish memang suka main beg...lebih2 lagi handbag mama...memang hobi la....
aqish dah pandai nak bergaya sekarang ni....tengok la tu dok gendong handbag mama plak....
mama layankan aje la...kalo tak bagi nanti merajuk la plak....

Beg tu dah la berat...nak gak bawak...

Tak nak masuk rumah nak bergaya lagi anak dara mama ni...
Rumah ni tinggal kenangan je la...tahun depan kitorang pindah ke rumah baru...rumah ni mungkin papa nak jual kot....@ sewa kan...kemana kitorang akan pindah????
tunggu..........



Cam sedap Jer...

Semalam mama migrain so mood nak masak pun dah tak de....(leh gitu alasannyer)....so mama soh papa beli je makan kat luar...tapi papa ringan tulang nak masak katanyer....so mama masak maggie goreng....ntah ape2 bahan la yang papa letak...tapi nampak cam sedap jer....
Tak pe la at least papa leh gak berdikari masak sendiri kan...
Sa....yang papa....

Maggie Goreng Special....

  • p/s ada announcment nak wat.....Yeo's ada wat WAREHOUSE SALE kat Jalan Tandang...ada pelbagai air kotak, air tin, maggie & bermacam2 lagi yang dijual dengan harga yang murah...sape nak beli leh pi terjah start dari semalam sampai esok.....
  • (mama tau sebab papa keje kat Yeo's)share info k....

Aqish Sakit Mata

Semalam mama amik aqish dari taska...aqish tengah tido...kepenatan sebab asyik dok main je tak mau tido2 dah petang baru sibuk nak ngantok....kata ummi aqish......mama tak perasan mata aqish merah sebab aqish tido....samapi je kat rumah mama tengok mata aqish bertaik.....mama dah syak mesti aqish nak kena sakit mata ni...sebelum ni penah jadi 3 kali mata aqish merah...tapi lepas letak ubat sakit mata....terus baik...tak jadi sakit mata pun......dek kerana aqish tido mama tak leh nak wat sport check bagi memastikan betul ke tak aqish sakit mata......maklumlah mama ada pengalaman kerja klinik 2 tahun....so mama tau ape nak wat
Keesokan paginyer mama kejutkan aqish bangun sebab nak bagi makan ubat demam...badan aqish macam nak naik demam plak.....pastu mama tengok mata aqish dah mula merah.....
Ape lagi...mama nangis la sian tengok anak mama sorang ni......
on the sport mama ajak papa pi klinik beli ubat sakit mata...harap2 leh baik terus....

Nak beli ubat sakit mata pun susah...habis mama tawaf semua klinik tak mau jual ubat sakit mata soh jumpa doktor walhal mama ni tau semua nama ubat sakit mata tau & tau ape kegunaannyer....sebab ada pengalaman kerja klinik...

Tengok la mata aqish dah mula merah & bengkak sebelah....gambo ni sempat mama snap pagi tadi lepas aqish makan ubat demam...

Mama nak tangkap gambo mata, aqish leh tersenyum2 tutup mata plak...

Ni gambo malam tadi...nampak tak mata aqish bengkak sebelah???

ni pun gambo malam tadi akibat asyik main je...terbabas tido dari petang sampai ke pagi....sian anak mama ni...

Thursday, August 13, 2009

Hadiah My Cute Lil Prince & Princess

Huh....semapt gak mama upload gambar hadiah kepada pemenang My Cute Lil Prince & Princess.....camera mama rosak so terpaksa pinjam camera Opis untuk snap gambo ni khas untuk Suziey....hah...kalo dah upload ni nanti wat entry khas k...kalo dah dapat hadiah nanti....
:


:


:


:


:


:

1st Winner - My Cute Lil Prince

Size 2 Year (sesuai dengan umur Aqish)

Untuk Aqeel ni memang tantek....hu..hu...mesti macho bile aqeel pakai kan...

1st Winner - My Cute Lil Princess

Size 3 Years sesuai dengan Aleesya...
Sebab Try kat Aqish, Aqish muat....padahal badan Aqish tecik je berat baru 10kg...
So hope mama Damia Aleesya suka.....join lagi k len kali...

Hadiah telah mama bungkus untuk post ari ni...tapi untuk suziey mama tak post...jahat tak???sebabnyer kitorang nak jumpa Sabtu ni kat Sunway Pyramid...so hadiah tu dah tentu2 sampai terus ketangan mama nyer Aqeel itu.....hope perancangan berjalan lancar k....

Suka tak dapat hadiah ni???
pada yang tak menang...len kali leh join k...mama kasi hadiah yang best2.....

  • p/s suziey ada ape2 nak komen tak???
  • p/s kalo ada yang terkecik @ terbeso sowy la ye...sebab mama tengok ukuran badan pemenang pun melalui blog jer...tak leh nak ukur2 baju....so mama beli ikut size umur....sebab brand MIKI ni kekadang size besar...cutting tecik....size tecik cutting besar....mama pun dah dok pening nak pilih size...so for girl berpandukan pada ukuran Aqish & Boy ikut umur...

Kemaruk2....Shopping Online

Ni lagi satu yang mama kenan...tantek tak???Ala2 seksi gitu...
Confirm dah order dress ni RM40.00 dengan ownernyer...cute gitu....wah2....nak aim lagi
2 helai.....
p/s sape pernah 2 helai baju ni???kualiti kain bagus tak???serap peluh tak????
komen sikit!!!

Gi Sunway Pyramid

Sabtu ni mama nak pi Sunway Pyramid...nak pi terminate line Maxis tuko ke Celcom....pada sape2 yang same2 berniat nak ke Suway Pyramid sabtu ni leh la kita jumpa kat sane...Gather2 yang tak dirancang.....lagi ramai lagi baguh.....ada sape2 nak join???
teringin nak jumpa rakan2 blogger yang hebat2 seperti Suziey, Gie, Kak Yong, Watie, Kak Yan, Kak Atiey, Kak Heze, Zh-Ena, Cute Miut, Miezaniera, Mummy_Ayu, Yantz, Yana, Ada Ayrissa, Rleen, Noy dan ramai lagi la....tunggu raya la kot leh bertandang ke rumah...tak gitu???
Ari ni mama kebosanan sebab tingal sorang2 kat HR Deprtment, yang len cuti.....ada sapa2 mau temankan????

Mane Satu Ek???Leh Tolong Pilih???

Raya dah nak dekat...semua warehouse sale mama terjah....cari baju raya untuk aqish...t-shirt & suar semua dah banyak...t-shirt yang mama beli untuk
baju raya aqish dah ada dekat 20 helai (caya tak...mane taknyer dari sale Pureen, Hytex, Padini, Poney, Baby Kiko semua tak pakai lagi, sayang nak pakai...nak tau last2 ada yang dah leh pakai senteng...sayang jer....ada sape2 nak???)
Suar 3 helai,
Dress 3 Helai,
Skirt Jeans 3helai,
kasut sepasang (tapi beso tak leh pakai)....
ops...banyaknyer....ntah la memang tangan ni gatal nak membeli je kejenyer....bukan salah mama tau....so jenjalan kat Jusco & Shopping complex dah dapat 3 helai Dress & 4 helai Skirt Jeans Osh Kosh.....sekarang ni mama tengah aim nak cari Dress untuk Aqish...berikut merupakan Dress yang mama Aim & kenan sangat...gambo2 ni mama amik dari website
Cantikkan...tapi dah banyak yang SOLD OUT...ingat nak beli 2 pasang...papa ajak pi cari kat Sogo bulan depan...tapi mama kenan no la dengan yang colour pink ni...tapi papa dah pesan jangan beli pink lagi...sebab baju aqish dah terlalu banyak yang warna pink....so kengkawan rasa yang mana satu paling nice untuk aqish????

Mama kenan yang ni...

Yang ni pun Kenan gak
Ni pun leh tahan...
Ni nampak seksi sikit...tapi pink jugak...
Yang ni pun cun gak....

Mana satu la nak pilih..ade sape2 tau website mana yang jual lebuih banyak baju cenggini???mama dah try tanya owner website Petit Sugar tu...tapi tak de respond lagi.....
Mama aim kasut Clarks @ Osh Kosh untuk Aqish...ade sape2 jual online tak???
Mama plak yang paling syok menyopping untuk aqish....
Sonot bile nengok anak pakai baju lawa2 ni...bertambah la tomei....
Kalo ada sape2 nak cadangkan mana2 website...gi tau k....
Sonot ada anak pompan...leh berhias bagai...SUZIEY biler nak bagi adeq pompan kat AQEEL tu....confirm belanja sakan punyer....

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.