Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, November 26, 2009

Salam AidilAdha

SALAM AIDILADHA KENGKAWAN SEMUA....

Wednesday, November 25, 2009

SWEET WANNUR & COMEL BERGAYA GIVEAWAY

Salam semua....Mood Contest yer...
walaupun tengah sibuk rushing wat Payroll tapi sempat gak mama nak join GiveAway...
Kali ni dari SWEET WANNUR
GiveAway di buat sempena Ulangtahun Perkahwinan WANNUR
seorang surirumah, isteri kepada seorang suami, ibu kepada seorang anak lelaki..sgt sukakan arts and crafts.. & sempena pembukaan kedai online baru beliau "COMEL BERGAYA"
Ada pelbagai Craf yang tantek2 & tomei2 kat kedai online beliau...
sonot mama tengok...
Kreatif sungguh...
GiveAway ni Akan Close Pada 20hb Disember 2009 kol 12 Tengahari

Ni Banner Blog Sweet Wannur

Ni plak Banner Combination kedua2 blog yang sponser hadiah...
&
Hu..hu...senang je syarat2nyer...sape2 nak join klik kat Banner atas tu atau leh klik SINI

"SEINDAH BUTTERFLY" Giveaway Category B

Selamat pagi semua....tengok banner kat atas tu pun mesti semua dah tau mama nak join contest ape kan....
contest yang tengah meletup & hangat sekarang ni...
Ok syarat2 penyertaan semuanyer mama dah patuhi....
dah gambar yang mama pertaruhkan untuk contest ni adalah
:
:
:
:
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb Oktober 2007
2 TAHUN
Gambar time birthday Aqish ari tu....
So mama nak citer sikit pasal Aqish ni....
Aqish sekarang dah pandai bercakap 3 - 5 patah perkataan...
sekarang ni dah semakin becoh pulak...tanya tu la...tanya ni la...
dan sekarang Aqish dah mula pandai mengira....
hu...hu....hu.....sonot mama tengok telatah Aqish.....
Cartoon????memang citer kegemaran Aqish...
Al-maklumlah nama pun budak2 kan....
Aqish kalo dah dapat tengok Cartoon confirm tak kasi tukar channel lain...
leh dikatakan tiap2 ari mama & papa tak tengopk Berita....
sebab Aqish nak tengok Cartoon kegemarannyer
"ANIMAL MACHANICAL", MICKEY MOUSE CLUBHOUSE, DIBO THE GIFT DRAGON...."
pastu kol 10.00 malam Aqish dah ngantok nak tido.....

Lagi satu syarat penyertaan....mama kena pilih at least 3 helai baju yang mama suka kat blog sponser hadiah Giveaway ni iaitu "Selamber Mama" CUDA tokey kedai kain baju.....
so ni antara 3 helai baju yang mama pilih.....
Cartoon POCOYO....
nape mama suka design ni???
sebab Cartoon Pocoyo adalah merupakan Cartoon yang paling2 Aqish suka...
kenapa????sebab tiap2 pagi biler mama & papa bersiap untuk pegi keje....
mama akan umpan Aqish dengan citer POCOYO ni....
he...he.....biler Aqish tengok cartoon ni Aqish akan diam...kusyuk je tengok POCOYO....
lagi satu mama suka Cartoon ni sebab Cartoon POCOYO banyak berinteraksi dengan Penonton....
So dari situ dapat la mengajar Aqish untuk berinteraksi....
hu....hu....
pilihan baju yang ke 2 of course la dari Cartoon POCOYO jugak...
Mama & papa la ni sampai dah kenal semua watak2 cartoon POCOYO ni....
Cartoon kat atas tu namanyer "ELLI"....si gajah kawan baik POCOYO...
Dah pilihan yang ke 3...
adalah "PATO"...
kawan baik POCOYO jugak....
hu...hu....kalo ada rezeki Aqish nak menang Giveaway ni...
mama nak sangat2 baju yang mama pilih tu....
Sebab Cartoon Kegemaran Aqish....

Semuanyer dah lengkap.....so pada sape2 yang nak join contest ni leh klik SINI
terima kasih juga mama ucapkan pada Puan Sponser Hadiah....CUDA
mama sukakan kesemua design baju beliau...
so nice....cute2 gitu....

Tuesday, November 24, 2009

Baby With Transport Contest

Holla....holla....
Sekarang ni makin menjadi2 contest dari rakan blogger...
sementara umur Aqish masih tak menjangkau 4 tahun leh la join semua contest...
sebabnyer kebanyakan contest limit umur 1 bulan sampai 3 tahun...
so tahun depan kena dapatkan baby baru....he...he....
ok kali ni nak join contest dari blog KEHIDUPAN SEORANG IBU
dengan tajuk contestnyer
antara syarat2 yang perlu di patuhi untuk join contest ni adalah :
  1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...

8. terbuka kepada boy n girl k...

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...

dan gambar yang mama pertaruhkan adalah:

:

:

:

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13hb Oktober 2007
2 Tahun
* Gambo tu Aqish tengah main kete BATMAN hadiah Birthday Aqish
Aqish memang suka kan kete batman tu....sebab ada music sekali....
kete Batman ni adalah merupakan salah satu menan peberet aqish selain dari Tricycly & Basikal Aqish....nak tau....warna kete Batman Aqish ni dengan basikal Aqish same sajok...merah hitam...
gambo kat atas tu masa aksi Aqish baru bangun tido...
terus je capai kete Batman nyer....

Ha...gambo kat atas tu gambo aksi berani Aqish naik kete Batmannyer....

Ada Berani?????

p/s jom la join....sonang je....

Monday, November 23, 2009

JCARD SALE AT BANDAR UTAMA



24 to 25 November 2009
Jusco JCard Day Bandar Utama

You are welcome to bring along 2 friends

Highlights
Bag Bargains (25 Nov)
Men’s Apparel Bargains (25 Nov)
Sports Wear Bargains (24 – 25 Nov)
Cookware Fair (24 – 25 Nov)

Products Offered
Ladies’ Apparel
Men’s Apparel
Babies Wear
Kids’ Wear
Lingerie
Shoes
Bags and Luggage
Household
Beddings
Bath and Towel
Golf
Sports
Electrical
Supermarket

Time: 9am – 11pm

Location
Jusco Bandar Utama
1 Utama Shopping Centre
Lebuh Bandar Utama
Bandar Utama City Centre
47800 Petaling Jaya

Friday, November 20, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

Salam Semua.....nak join contest lagi....
Kali ni contest Bertajuk "SI MANJA BERKACA MATA"
dari Blog JL Bunch Cafe
Nak tau ape hadiah yang ditawarkan????special untuk kaum ibu gitu...
klik SINI
Antara Syarat nak join contest ni adalah :
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.

  • Upload gambar simanja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
2 TAHUN

13 OKTOBER 2007

Thursday, November 19, 2009

Baby In Romper Contest

Salam semua....
mama tengah gian nak join contest....
kali ni nak join contest "Baby In Romper Contest"
Dianjurkan oleh Blog
Syarat2 nak join contest ni sungguh mudah sekali & tidak merumitkan...
so leh la join....
So pada sape yang nak join leh klik SINI
Opss....lupa nak habaq mai.....
owner blog A Cup Of Life A Barrel Of Luv ni ada kedai online gak tau....
nak tengok ape yang ada kat kedai online nyer????
:
:
:
:
:
:
Gambar yang dipertaruhkan adalah:
:

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar

Ni gambo masa berdiri....
kat atas tu gambo masa duduk kat dalam trolley Tesco....
Jom la Join Kengkawan....
mana tau ada rezeki anak kengkawan menang.....

Monday, November 16, 2009

PUREEN STOCK CLEARANCE


21 to 22 November 2009
Pureen Stock Clearance Promotion
Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Sanitary Pads
Maternity Pads
Brands Featured
Pureen Pride ‘N’ Joy
Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr Mist
Time: 10am to 6pm
Terms
VISA & MasterCard accepted for purchases above RM150
Location (Tel 603 7628 8888)
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
www.pureen.com.my

Sekitar Majlis Persandingan

Walla....walla.....malam lepas majlis berinai kami pi Melaka....saje jenjalan...
maklumlah tak pernah sampai ke Melaka....
so time ni la pi...
anak2 semua dah ketiduran disebabkan kepenatan....
nak naik bot pun tak sempat sebab dah kat kol 12.00 tengahmalam...
so jenjalan je la ek....
mama beli baju t-shirt untuk aqish...
kenangan gi Melaka.....
mama ni malas nak menaip sebnarnyer....
kalo taruk gambo je boleh tak????
ni plak acara ari Ahad nyer....
Selamat pengantin baru....
Bulan Januari 2010 ni time kenduri kat rumah kami plak...
mama & papa amik cuti seminggu...
mama tak amik banyak gambo pun...
sikit2 je....
untuk kenang kenangan....
p/s mama ada nak join beberapa contest lagi.....tunggu.....

Selamat Pengantin Baru

Holla.....holla.....Holla....
nak tau ape aktiviti mama weekend
mama pi menghadiri majlis pernikahan & perkahwinan adeq ipar mama...ni la pic masa malam berinai...gambo masa time Nikah mama tak snap sebab tak sempat nak layan krenah aqish meragam...
selmat pengantin baru kepada kedua2 mempelai....majlis ni dibuat di MELAKA....siap ada mercun lagi tu....
he....he....he.....mama tak tau plak orang Melaka ada acara bakar mercun ni...
tapi sekitar majlis hujan asyik turun je....hujan rahmat la katakan....




"SELAMAT PENGANTIN BARU"

p/s ada sambungan lagi tau

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

Salam......selamat pagi semua...
Ok kali ni mama nak join contest lagi...
Contest ni dianjurkan oleh Siti Sifir's Supernova Share... dengan tajuk Contestnyer "ANAK DARA KU BERTOCANG by SITISIFIR10"...

Antara Syarat2 Contestnyer adalah :

  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
    Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
    Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??

Nak tau ape hadiah yang ditawarkan????Jom Klik SINI

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

2 TAHUN

13 OKTOBER 2007

Friday, November 13, 2009

Collection NuffNang Bertambah???

Holla holla holla...........
unutk pengetahuan semua...
collection NuffNang mama semakin bertambah....
tinggal beberapa fulus je lagi mama leh cash out duit tu....
hu...hu....hu.....
mama rasa baru beberapa bulan je mama join NUFFNANG ni...
tapi hasilnyer memberangsangkan...
tapi semua ni pun hasil kengkawan mama yang sangat2 rajin
mengklik2...iklan yang ada kat sidebar blog mama ni....
toche....toche....toche....
untuk memberikan penghargaan pada kengkawan yang paling rajin
& yang selalu klik2 iklan Nuffnang tu....
mama akan adakan satu contest....
siap ada Puan Blogger yang akan menjadi sponser hadiah.....
ape dia????
nantikan kemunculan contest tu nanti....
tapi jangan lupe klik2 lagi Iklan tu ek....
makin banyak klik2 makin banyak kengkawan membantu mama....
TQVM

Cutest Baby In NATURE


Salam semua...nak join contest lagi....kali ni contest dari MBP plak dengan tajuknyer Cutest Baby In NATURE...

Contest starts from 1st to 15th November 2009
so sape yang nak join masih sempat lagi....
Ok bagi memenuhi syarat2 penyertaan mama kena jawab beberapa soalan wajib dari MBP...

Soalannyer berbunyi:

- Write about the NATURE in the picture.

Gambo ni diambil masa kami sekuarga gi Zoo Negara....kat belakang Aqish tu gambo Burung Bangau kat dalam Tasik...so nice gambo ni...tapi sayangnyer Aqish tak mau senyum mungkin sebab dah letih kot....Aqish suka sangat tengok bangau2 yang ada tu....

- Write your short opinion the goodness of bringing baby out to enjoy outdoor activities.

Pendapat mama,kita sebagai Ibu Bapa perlu membawa anak untuk sesi beriadah...tak yah pi tempat2 yang standard pun...just bawa gi taman pun ok gak...at least anak2 kita boleh bermain....rutin papa & mama tiap2 hujung minggu bawa aqish pi taman kat Shah Alam, Taman Kepong ke...kadang2 pi playground...kengkadang kalo tak sempat mama akan bawak Aqish pi playground kat Apartment mama tu....dari situ Aqish sekarang ni dah pandai berkawan bila pi taman....tapi at least tiap2 minggu mesti pi....selain tu......biler kat taman Aqish nampak gembira sesangat sebab Aqish bebas bermain...leh main basikal...bola & macam2 lagi....mesti kengkawan semua setuju kalo mama kata " biler dah bawak anak pi taman...memnag susah nak ajak diorang balik kan????so Aqish dah semakin kenal dengan dunia luar dia....


So setiap contest mesti ada habuanyer kan....hadiah yang ditawarkan dari MBP atau nama penuhnyer MOMBLOGGERPLANET adalah tajaan dari Alice Wonder.com
& PhotoBook TQVM kepada semua Sponser hadiah ni ek....









So kalo kengkawan nak tau lebih lanjut pasal contest ni leh klik SINI
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb OKTOBER 2007
2 TAHUN

Baby SnowDrop's GIVEAWAY...

Salam semua...kali ni nak join GiveAway dari Baby Snowdrop's....GiveAway ni dibuat bagi mempromosikan website Baby SnowDrop....


Selain itu blog baby snowdrop ingin memperkenalkan pada sume about new products which is Baby Ring Sling & Modern Cloth Pad....



So sape2 yang nak join leh Klik SINI

p/s jom la join ramai2...dapat free je tau....

JUSCO JCARD PRIVILEGE

13 to 22 November 2009
JCard Privilege Shopping Day

Enjoy 5% Off on

Supermarket Items
Baby Diapers
Electrical Items
Home
Golf
Food Court
La Boheme Bakery
Coco Cafe
Delica
Sushi

Enjoy 15% Off on
Apparel
Shoes
Bags
Stationery
Sport
Furniture
Household and Home Furnishings
Baby Needs
Health and Beauty Care Products
Orange Sorbet
ti:zed
Jeans Studio

Visit your nearest Jusco store to enjoy these offers
www.jusco.com.my

Thursday, November 12, 2009

Ape Pendapat Kengkawan???

Salam semua....
Sekarang ni semua tengah BZ pembentangan Budget 2010 yang bakal menjelma ni....
Mama & Papa pun tak ketinggalan jugak nak bentangkan Budget kuarga kami untuk tahun depan...

Tahun depan Budget nak tambah anak...he....he....memandangkan Aqish pun dah masuk 3 tahun tahun depan...
so kira dah leh jadi KAK LONG la kan...
Mama & Papa pun ada bincang pasal nak hantar Aqish ke TADIKA...
tapi bukan tahun depan la...Maybe Tahun 2011....masa tu aqish dah 4 tahun...so solic molic la nak pi hantar Tadika kan....
mama & papa cadang umur Aqish 4 tahun nak hantar pi Smart Readers memandangkan Taska Aqish sekarang ni memang ada menyediakan pengangkutan untuk ke Smart Readers kat Subang 2 tu...so leh la hujung tahun depan pi register,kalo lambat takut penuh plak nanti....
Umur 5 Tahun nak hantar Pi Tadika Islamic plak...nak bagi aqish belajo bab2 agama ni...
dari kecik kena tanam nilai2 murni untuk anak2 kan...
pastu dah Umor 6 Tahun nak pi hantar KUMON plak....
nak bagi terror Maths....
ni semua papa punyer planning baik punyer...
mana nak cari duit????tu semua tadika yang mahal gilos...
Of cause la papa yang tanggung....
that's why tahun depan kami dah wat MISI & VISI baru...
"BERJIMAT CERMAT DEMI MASA DEPAN ANAK2"
bukan bermaksud selama ni kami membazir...
tapi nak lebih berjimat....hu..hu...
nampaknyer tak de pi honeymoon ek...
sekarang masa dok sibuk hantar duit kat BANK....
so nak tanya pendapat kengkawan semua....
sape yang ada hantar anak pi
SMART READERS
KUMON
TADIKA ISLAMIC....
ok tak plan papa ni???
pening tak Aqish nanti???
budak2 kan cepat boring???

p/s ada sape2 nak bagi cadangan @ pendapat???

Wednesday, November 11, 2009

BABY WITH CAR CONTEST

Salam kengkawan semua....semangat nak join contest sudah bermula kembali....

walaupun sesalu tak bertuah & tak de rezeki nak menang....tapi nak join gak....
Ok kali ni nak join contest Baby With Car Contest
Sape2 nak join meh la senang je cara2nyer...
gambo yang mama pertaruhkan adalah gambo Aqish dok kat dalam Stering kete....tapi gambo tak berapa jelas sangat sebab masa tu tengah malam...
tapi mama pun kurang pasti samada gambo ni leh diterima ke tak untuk penyertaan...
sebabnyer takut tak menepati syarat2nyer...
so to owner contest...
kalo gambo ni tak sesuai habaq mai....
nanti mama tuko lain k....
Ok....kepada semua yang nak join contest ni leh klik SINI
oh ye...tarih tutup contest ni adalah pada:
1 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc
Aqish nak masuk kategori:
A
AKSI PALING BERANI
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
2 TAHUN

Sambungan Citer Pasal Taska Aqish

Semalam lepas balik keje mama pi amik aqish kat Taska...
dengan gagahnyer mama memberanikan diri untuk bagitau kat Taska tu supaya
"JANGAN BAGI AQISH MINUM AIR MANIS"...
tapi mama cakap berlapik2 la....
on the way balik keje puas la mama memikirkan ape la ayat yang paling sesuai & mujarab untuk
mama bagitau kat taska tu supaya tak de sesape yang tersinggung....
then mama pun xplain kat Taska tu...
sebab ape mama tak suka Aqish minum air manis????
sebab keturunan Mama & Papa sememangnyer ada yang mengidap kencing manis....
so tu yang kami sekuarga berhati2...
then pagi tadi mama bekalkan aqish sebiji Epal...
sebab Aqish memang suka makan buah2an...
tiap2 ari aqish makan hampir sebiji epal
daripada minum air manis kan.....
lebih baik makan buah2an
maka selesailah sudah pasal Taska Aqish ni...
mama harap semuanyer akan berakhir.....

Tuesday, November 10, 2009

BABYKIDSLOVE CONTEST

Salam kengkawan...waktu kerja dah habis so leh la amik kesempatan ni nak join contest2 yang ada.....ada satu contest yang memenuhi citarasa Aqish untuk join...
so kali ni mama nak join contest yang dianjurkan oleh BABYKIDSLOVE BOUTIQUE
dengan tajuk contestnyer BABYKIDSLOVE CONTEST...
contest kali ni berciri kan mengenai LENGGING @ TIGHT....
so bukan baby girls je leh masuk tau...baby boy pun leh join gak...
Syarat2 nak join senang je....so sape yang nak join leh klik SINI
Oh...ye...nak habaq mai...contest ni last sampai 30 NOVEMBER 2009...
nak tau ape hadiahnyer???
jom klik2....
dah gambo yang mama pertaruhkan adalah:
:
:
:
:
:

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
2 Tahun

Nama Mama : Nurzarena Binti Zainul Anuar

Monday, November 9, 2009

Nak Minta Pendapat...

Statement ni bukan untuk menjatuhkan sesape atau mengaibkan mana2 pihak....
cuma nak minta pendapat kengkawan semua....
Al-Kisah...Aqish minum susu Progress Gold...
Tiap2 bulan mama akan beli stok susu Aqish 1.6 kg....
Tin yang paling besar...kan sekarang ni ada packing baru punyer....
mama akan beli 2 tin 1.6kg & satu tin 700g punyer....
Kat rumah mama wat stok 2 tin 1.6 KG...
kat Taska mama hantar tin yang tecik 700g punyer...
al-kisah susu tin 700g tu mama bagi kat Taska dari bulan July 2009 sampai September 2009 baru habis.....
ape yang mama pelik nyer kalo kat rumah 2 tin 1.6KG tu pun kengkadang hampir tak cukup...
tapi macam mana susu kat Taska 700g leh cukup sampai 3 BULAN???
LOGIK KE TAK EK???
Tu perkara yang pertama...yang keduanyer...
mama memang tak suka Taska bagi Aqish minum air manis...
tak kira la sirap ke @ seangkatan dengannyer...
mama tak suka...sebab kat rumah mama bagi aqish minum air masak je...
mama lebihkan Aqish makan buah2an...
mama begitu menitik beratkan tentang kesihatan....
tapi tak tau macam mana nak cakap kat taska supaya jangan bagi aqish minum air manis..
mana tak nyer satu hari 2 botol penuh botol susu Avent 9oz tu aqish minum....
camne nak cakap ek...
mama serba salah plak nak bagitau????
semalam mama nak bagitau kat pengasuh...
tapi tak sempat plak semalam hujan....
balik ni mama nak bagitau...
ataupun perlu ke mama cari TASKA lain????
mama ni bukan nyer kuat complain....
tapi kalo dah banyak sangat yang tak kena...
harus jugak bersuara rasanyer...

PENYAKIT M SUDAH SAMPAI

Salam semua, penyakit "M" mama dah sampai...ditambah plak dengan keje yang banyak menimbun2...
disertakan plak lagi semangat bangat dengan FARMVILLE...
maka tak terupdate la BLOG mama yang CUN MELECUN ni....
ramai yang tanya nape lama dah tak update???
he...he....
bukan saje blog yang mama tak update....
email yahoo & Gmail pun tak bukak...
sedey....



Monday, November 2, 2009

Lagi Gambo Birthday

Hu...hu....ramai nyer tetamu....
Susah no nak nangkap gambo budak ni....
main candid2 je...
Birthday Girl

Sedapnyer nyer nyam....

Aksi Birhtday Girl....

Gambo Birthday Girl

Tomei tak Saya???
Hu...hu....sedapnyer....
Hye auntie2....

Masa ni nampak comei je berbaju...
dan Akhirnyer:
:
:
:
:
:
:


Tara.....birthday Girl dah tak berbaju.....

lagi Cute gitu...

Gambo Sekitar Birthday Baby Girl & Boy

Keje manyak tak sempat nak story lebih2...
kasi tengok gambo je la ek...

masa ni acara nak tiup lilin & potong kek
semangat bangat Aqish masa ni...
sonot goler dia...

HAPPY BIRTHDAY TO AQISH & FITRI

Birthday Party Aqish

Ok seperti yang semua sedia maklum.....
Sabtu lepas mama ada wat Birthday Party Aqish & Fitri...
So cute budak berdua ni....
Bukan main suka lagi dapat tiup lilin gitu...

Ok ni gambo sekitar majlis tu...Aqish & Fitri bergambo dengan Asyu nyer...

OK ni plak gambo mama, papa, Ibu & ayah budak comel berdua ni....
Ok ni plak gambo mama dengan Aqish...
tantek tak???
Ni la Birthday Girl & Birthday Boy....
Al-Kisah Kek birthday yang mama tempah orang kedai kek tu tersalah tarikh...
mama tempah nak hari Sabtu....dia ingat ari Ahad...
so terpaksalah beli kek Emergency...
sian budak berdua tu...
penat je mama tempah kek Nombor "2"
tup2 dapat yang lain la pulok....
ape2 pun janji gumbira...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.