Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, December 31, 2009

CUTEST BABY 2009 CONTEST_by Mama Aqish - NEW UPDATE

STICKY MODE!!!!!! TILL 31 DECEMBER 2009

1. Add @ Link Mama_Aqish & Branded Baby Clothes & Click2 Shope di blogroll/bloglist anda.
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish & Branded Baby Clothes & Click2 Shope
3. Sila Tepek Banner Penganjur Contest & Penaja Contest di Sidebar Blog anda & pastikan ianya Link Back ke contest ni & Blog Penaja
4. Hanya tajuk "CUTEST BABY 2009 CONTEST by Mama_Aqish" sahaja yang DITERIMA & Sila Pastikan ENTRI Contest Berkenaan adalah "STICKY MODE".... (senang mama nak amik gambo peserta untuk publish)
5. Contest ni untuk Baby berumur 3 Tahun ke bawah 2006 - 2009 dan Contest Bermula dari 20hb November 2009 sehingga 31hb Disember 2009
6. Upload hanya SEKEPING gambar Baby anda yang Latest sekali....Gambar yang Di EDIT gambo Studio dilarang sama sekali ok....gambo mesti sendiri snap k....baru adil kan..
7. Bila dah siap, tinggalkan URL LINK anda di entri ini. Untuk pemilihan pemenang nanti... & Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini...
8. Hadiah untuk pemenang ditaja oleh BRANDED BABY CLOTHES & CLICK CLICK SHOPE
9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan....
Dan yang paling penting sekali, sila lengkapkan butir2 berikut:
1) Nama Anak Anda beserta Umur & Tarikh Lahirnya

SPECIAL TKANKZ TO OUR SPONSER


&

Untuk Pengetahuan Semua mama dapat sponser baru untuk penaja HADIAH....so hadiah untuk pemenang akan bertambah.....(so kengkawan semua sila update penyertaan masing2 k)

Contoh Hadiah Yang Di Taja Oleh Click2 Shope....Tantek kan???
TQ for http://click2shoppe.portalniaga.com/

p/s sekiranya ada penambahan penaja akan mama bagitau nanti...dan kalo ada sape2 yang sudi jadi penaja pun digalakkan....Ada sape2 sudi jadi penaja????

p/s Camne nak wat STICKY MODE???? KLIK SINI FOR THE TUTORIAL

Wednesday, December 23, 2009

Cerita Pasal Taska Lagi!!!!

Ok kengkawan statement ni bukan nak memburuk2kan mana2 pihak....
tapi nak berkongsi cerita je....
ingat tak ENTRY mama sebelum ni citer pasal susu Aqish kat taska tak habis2 sampai dekat 3 bulan????
lepas tu mama dah pi habaq kat taska tu soh bagi susu kat Aqish...
sebab mama rasa cam tak logik je susu tak mau habis2 dah dekat 3 bulan kan...
so lepas peristiwa tu....la ni aqish minum susu 1 kotak seminggu?????
huh....dasyat giler....macam tak caya plak...
susu 700g PROGRESS GOLD leh habis dalam masa seminggu je....
mama pun jadi tertanya2...aqish tak makan ke asyik nyusu je @ taska membazirkan susu Aqish tu????sebabnyer sekarang ni aqish kalo nak susu dia pandai minta sendiri.....
ntah la...ditegur pun salah tak ditegur pun salah...
dah tegur jadi camni plak....
mama pun dah naik pening memikirkan...
sebab selalunya susu Aqish 2 kotak je sebulan kat Taska....
Bukan ape...kalo betul minum mama tak kisah...cuma takut membazir je...
susu tu dah la sekotak RM36.40 x 4 kotak sebulan kat taska = RM145.60...
rabak la papa...susu kat rumah lagi...
mama bukannyer mak yang KUAT COMPLAIN....
tapi................
so ape pendapat kengkawan????
***tambahan citer****
mama macam pelik sebab sebelum ni Aqish minum susu sampai 3 bulan tak habis sekotak 700g tu...tapi bile mama tegur taska tu...1 kotak 700g seminggu je dah habis....
kalo kat rumah tak camtu plak....dia akan minta susu kalo dia nak je....
Aqish suka makan nasi.....ntah2 kat taska tak makan kot????minum susu jer???
TQ pade kengkawan yang bagi pendapat....

Monday, December 21, 2009

BZ Giler???Payroll VS Contest

Hallu2....sorry minggu ni BZ giler sebab tenagh wat Payroll...so tak sompek den nak update pasal contest...ramai lagi senarai contestant yang terbaru...tapi tak sempat nak upload gambo...
So tunggu ek....Sabar k...
Mama sempat terjah je & ape yang mama tengok masih ramai lagi yang tak menepati syarat yang telah ditetapkan terutama sekali bab "SPONSER"...
ramai yang tak letak banner sponser & tak jadi Follower...
so Sekiranya anda diumumkan sebagai pemenang tetapi Penyertaan anda tidak lengkap...
maka secara automatiknyer....hadiah anda tu akan diberikan kepada senarai pemenang yang berikutnyer....
hu...hu...rugi je kan...so JOM SEMAK semula penyertaan anda semua....

Tuesday, December 15, 2009

Basikal Baru Saya!!!

Sebenarnyer bukan la baru pun...
basikal ni hadiah sempena birthday aaqish ari tu....
baru pandai kayuh sikit2...
main kat dalam rumah je...
dengan adanyer basikal ni...
maka lengkaplah sudah kenderaan yang aqish ada...
basikal...kete....& tricycle quek2 aqish....
rumah pun dah jadi cam kingdergarden....
ape2 pun janji aqish sonok kan.....
plan2 mula2 nak beli Motor bateri tu...
tapi last2 cancel plak sebab motor tu nanti kejap je aqish leh main....
dah besar nanti confirm tak mau main punyer...
lagi pun rumah Apartment je...tak luas sangat...
kawasan nak main menan tu pun terhad....
so tu yang terbatal hajat mama tu.....

time ni gambo ala2 aqish nak pi school....siap dengan bag lagi...nak tau ape yang ada dalam beg aqish tu???ada bear2.....pi sekolah bawak bear2 lagi...sonot no bile mama nak snap gambo dia...

siap gelak2 lagi....

p/s tak salah aqeel hero suziey pun dapat hadiah basikal gak kan time birthday dia????

Aqish Yang Tomot

Lame tak citer pasal Aqish kan....
ok ni latest pic Aqish...
Aqish memang suka mamam ais krim...
tapi mama tak berapa galakkan takut jadi LELAH...
maklumlah keturunan LELAH...
so berhati2 k....
kalo dapat makan "teyim" (bahasa aqish)
mesti tomot punyer....
la ni pun Aqish dah pandai....
kalo nampak orang jual teyim....
mesti nak punyer
"Mama nak teyim"

hu...hu...tapi makan tak pernah habis....mama jugak yang menghabiskannyer....

nampaknyer badan mama jugak la yang makin naik....badan aqish dengan papa still "maintain"...

TEPUNG GOMAK???

Make up????
memang sinonim dengan POMPAN....
that why aqish suka ber make up
bukan saje mama yang di make up kannyer...
papa pun jadi bahan untuk aqish touch up...
kalo dapat bedak...habis semua di pakainyer...
sampai muka pun dah jadi macam TEPUNG GOMAK...
bak citer Allahyarham T.P. Ramlee kan....

makin besar makin nakal....lagi2 plak dah pandai cakap...

suka no mengajuk cakap mama & papa.....

p/s sape nak book mak andam leh kasi tau k...

Citer Traning Yang Dah Basi

K...ni gambo masa mama pi Traning ari tu....
keje manyak tak sempat nak upload sebelum ni...
so ni curik2 masa nak upload gambo....
Traning ni berkisarkan mengenai " INCOME TAX"....
Traning ni dari 7hb - 8hb....
kami tidok kat HOTEL MELIA KL...
sebenarnyer tak la jauh sangat pun dari rumah....
tapi saje gatal nak dok Hotel....
he...he....malam tu leh la merewang ke BTS....
ape tu BTS????
Berjaya Times Square....
ni plak gambo mama dengan kawan mama yang sama2 pi traning...
masa time sarapan pagi.....
masa ni rindu giler kat PAPA & AQISH....
maklumlah berjauhan 1 hari....
Sib baik bukan sebulan....
abaikan katil yang selerak tu k.....
baru bangun tidok...
hu...hu....balik traning penat giler2 babas...
sampai tido pun terbabas.....
traning start dari kol 9.00 pagi sampai 5.00 petang....
bulan Februari 2010 kena pi traning PAYROLL plak....
hu...hu....hu.....

Papa Yang Merajuk

Salam semua...asyik mood Contest & GiveAway je kan....
kali ni nak citer al-kisah pagi tadi papa merajuk dengan mama.....
KENAPA?????
sebabnyer mama tak masak pagi ni untuk bekal papa ari ni...
he...he....ari Isnin tu dah janji minggu ni mama masakkan bekal untuk papa....
tapi biler last minit bangun lambat la plak...
so tarak bekal...papa pun muncung sedepa tak de bekal....
selalunyer mama akan bekalkan
Nasi Goreng ker
Ikan masak sambal
Sambal Udang
Masak lemak...
bertukar2 resepi la....
Papa ni memang suka bawak bekal pi keje...
tak suka makan kat luar....
kalo balik keje CONFIRM mama kena masak...
kengkadang cari alasan gak nak makan kat luar....tapi tak selalu la....
memang sorang yang jimat GILER la kan????.....
sebab ape tau????papa kata makan kat luar tak sedap....
ape maknenyer????of course la sebab masakan mama sedap kan....
tapi papa tak ngaku....
Papa memang suka makan kat rumah je...
FAST FOOD?????papa memang dari muda menghindari makanan FAST FOOD....
katanyer tak berkhasiat...
mama?????of couse like it.....tapi sejak kahwin dengan papa mama pun dah belaja cara pemakanan macam papa....
Sowy ye papa.....mama tak wat kan bekal ari ni.....
Esok mama masakkan bekal untuk papa k.....

Monday, December 14, 2009

HYTEX BIG SALE

5 to 27 December 2009
Hytex Big Sale


Every Weekend
All Branded Apparels from RM1.00

Brands Offered
Issue
American Athletics
Tenderly
Disney
Looney Tunes
and more

Time: 10am – 6pm

Location (Tel 603 6273 2323)
Hytex Garments (M) Sdn Bhd
Lot 25 Jalan E1/5
Kawasan Perindustrin Taman Ehsan
Kepong
52100 Kuala Lumpur

Atiqah 2009 GiveAway

Jeng......Jeng....Jeng.....GiveAway lagi....kali ni dari blog Atiqah dengan tajuk GiveAway nyer

Antara syarat2 mudah yang perlu anda patuhi adalah :
1. Wajib menjadi follower kedua-dua blog saya iaitu di

http://pepelungu.blogspot.com dan http://comelbelaka.blogspot.com

2.. Letak link kedua-dua blog saya di blog list anda.

3. Letak banner di atas di sidebar anda dan letakkan link http://pepelungu.blogspot.com di banner tersebut.

4. Post entri tentang giveaway ini dan letak tajuk ATIQAH 2009 GIVEAWAY. Di dalam entri tersebut harus ada banner di atas dan syarat-syarat ini.

5. post di bahagian komen entri ini jika anda sudah sertai. sertakan nama panggilan dan link site anda.

6. pemenang akan dipilih secara rawak.giveaway ini tamat pada 20hb Disember 2009 pada pukul 8 malam. pemenang akan diberitahu secepat mungkin.

Senang je kan...so jom la join...klik SINI

Tudung GiveAway Contest

Jangan termuntah ye kengkawan....
semangat nak join contest ni setelah sekian lama membisu je blog ni....
Kali ni nak join GiveAway Bertajuk TUDUNG GIVEAWAY CONTEST

Antara syarat2 yang perlu di patuhi adalah:

- Mesti ada blog
- Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda
- Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
- Buat entri mengenai contest ini
- Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia
- Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira
- Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
- Tarikh tutup: 15/01/2010

Gambar di atas tu masa kami pi Cameron Highland pada 18 Jun 2009 time Father's Day....
Special untuk Papa Tersayang...

Jom kengkawan join jugak...hadiah yang ditawarkan menarik tau...
nak tau ape dia???

Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60
Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50
Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45 5
Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri so apa tunggu lg,jom join sekarang.

menarik kan...ape laie yang di tunggu...jom klik SINI untuk Join

My First GiveAway By My Master Piece

Hallu....hallu....nak join GiveAway lagik....
kali ni dari kat bawah ni:

Antara Craf Tangan yang ada di blog beliau adalah:


Ni plak hasil kraftangan beliau yang mama suka... so cute & so Nice...sungguh halus buatannyer...Tin kosong pun leh jadi hasil kraftangan tau...semua ni bermula dari minat yang mendalam...bukan semua orang leh wat seni kraf tangan camni....kerana ianya perlukan dari ketekunan....teliti & yang paling penting KREATIVITI....

Kalo menang la kan...mama nak Tray & Plate yang ada tulis nama "MAMA_AQISH" @ Damia Nurin Balqis....he...he...sebagai hiasan gitu....

Ni kotak tisu....colour pink lagi tu...tantek2....
bertuah ker mama untuk memilikinya????TUNGGU!!!!!

Pada kengkawan yang suka nak join GiveAway ni leh klik [SINI] rugi kalo tak join tau....

Lyn Craft 1 GiveAway

Tengah Mood Rajin ni...nak join GiveAway....
kali ni dari Lyn Craft
GiveAway diadakan sempena Produk terbaru Beliau....
Iaitu Hair Clips Holder yang cute miut tu...
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 December 2009 sempena Birthday anak kedua beliau...
so kat bawah ni la gambar contoh Hair Clips Holder yang dipertaruhkan....
sape yang bertuah bakal memiliki hadiah berkenaan???
kita tunggu...k.....

pada kengkawan yang nak join giveaway ni leh klik [ SINI ]

Mama Menang!!!!!

Hu...hu....bertuah mama...sebab menang Blog Header Make Over Contest....
dari Blog KEDAI GAMBAR KAMI
TQ pada Puan punyer blog...
nak tau ape hadiah yang mama dapat???
Hadiah saguhati x 4:
1 customizable Blog Header
walaupun saguhati...at least menang gak kan...dah lama tak menang contest ni....
so ape yang mama perlu wat lepas menang????
  • Tahniah kepada para pemenang!Anda diminta membuat special entry mengenai kemenangan anda di blog anda.Sila hubungi sy di catlina7@yahoo.com beserta dgn butiran tajuk dan caption blog dan juga gambar2 yang ingin dipostkan pada header.Jika boleh, sila sertakan panjang dan lebar blog header yg dikehendaki, jika tiada, sy akan membuat saiz yg standard.
antara pemenang lain adalah:
First Prize : LIN MY
Saguhati : SUE
Tahniah pada semua termasuk mama jugak....

MAMAAQISH

mama tengah pikir nak soh Kedai Gambar Kami wat Header camne ek???

Any Idea???

Planning....Ape pendapat Kengkawan???

Hu...hu....lama menyepi tanpa kabar berita...
berta tentang mama banyak kat Farmville je...
dok tengah syok bercucuh tanam......
ok kengkawan......
Ulangtahun Perkahwinan Mama & Papa dah dekat....
kami rancang nak pi Pulau Pangkor....
Plan nak pi Raya Cina ni 14hb Februari - 16hb Februari 2010...
3 hari 2 Malam....
Tak tau nak pi menginap kat Hotel @ Resort mana....
Nak tanya sesape yang pernah pi Pulau Pangkor ni...
BEST tak????
ada sape2 nak bagi pendapat....

Friday, December 4, 2009

Mama Pi Traning

hu...hu....selamat petang & salam kerinduan untuk kengkawan semua...
Hari Isnin & Selasa minggu depan mama tak de...
Pi mana???bercuti ker???
tak lah .....mama pi Traning "TAX PLANNING FOR HR MANAGERS: Better Understanding in Managing the Taxable Income"
hu...hu...traning kat KL je...tak jauh...tapi tak balik rumah...tido kat hotel...so tak masuk opis...mesti windu giler dengan blog...
ni lokasi traning kat MELIA HOTEL...
sape tau kat ner???
kat dengan Berjaya Times Square ek????
nanti mesti mama rindu dengan PAPA & AQISH...
terpaksalah Aqish tinggal dengan papa.....
So...salam kerinduan....
Blog mama akan berabuk sampai ari SELASA....

Thursday, December 3, 2009

Senarai Contestant - CUTEST BABY 2009 by Mama_Aqish

Salam....berikut senarai Contestant Cutest Baby 2009 by Mama_Aqish...
Untuk makluman semua ada beberapa contestant yang mama tak leh nak copy paste gambo anak2 mereka...so sape yang dah join tapi gambo anaknyer tak dipaparkan sila email kat mama kat damia_nurin@yahoo.com....
mamadah round2 kesemua blog yang join...& masih ada lagi yang tak cukup syarat...
sila semak ye....sayang je kalo tak cukup syarat tersingkir plak nanti....
k....mari kita cuci2 mata tengok gambo baby2 yang cute miut ni....
CATEGORY GIRL

CATEGORY BOYS



p/s please inform mama kalo ada anak2 kengkawan yang tak tersenarai....
Nanti mama akan update yang lagi latest punyer...ni just cuci2 mata je...

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

Yezza.....nak join contest lagi...kali ni dari MBP a.k.a Mom Blogger Planet
dengan tajuk contestnyer "MOMBLOGGERPLANET CUTEST BABY SMILING CONTEST"
Jom kita tinjau ape syarat2 yang diperlukan untuk join contest ni

  • Just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.
  • Get a photo of your baby SMILING
  • Write a blog post about this contest with title MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest
  • Include your baby’s photo in the post and mention his/her name and date of birth.
  • Write why you love to see your baby smiling.
  • Include a link to this contest page, PhotoBook Malaysia and AliceWonders in your entry.
  • Leave a comment here with link to your blog post
  • Here are the links that must be included in your blog entry.

MomBloggersPlanet contest page :
MombloggerPlanet, AliceWonders & PhotoBook

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13hb Oktober 2007

Menjawab persoalan yang menjadi kewajipan untuk join contest ni berbunyi:

Write why you love to see your baby smiling.

Semua Ibu Bapa of course suka tengok anak sentiasa tersenyum kan......mama pun suka tengok aqish senyum....sebabnyer senyuman dari aqish adalah penawar duka & lara mama....kat tempat keje mama tension & strees bekerja....tapi bile balik rumah mama tengok je wajah aqish yang tersenyum riang hati mama jadi sejuk je...hilang rasa penat & stress mama....AQISH adalah permata yang paling berharga untuk mama.....kat dalam PC mama ada banyak wajah2 senyuman Aqish yang mama abadikan dalam blog mama ni...dalam wallet, kat desktop...atas meja ...semuanyer ada gambar senyuman Aqish....Say Cheese......

SPECIAL THANKZ TO ORGANISE CONTEST


ALSO TO SPONSER CONTEST

AND

Jom la join.....nak baca maklumat lebih lanjut?????

KLIK SINI

Wednesday, December 2, 2009

Update Sale lagik!!!!!

4 to 6 December 2009
JVC Warehouse Sale
Up to 70% Off

Products Offered

TV
Camera
Video Camera
Home Theatre
and more

Time: 10am – 6pm

Location (Tel: 603 5548 3222)
JVC Sales & Service (M) Sdn Bhd
Lot 1 Persiaran Jubli Perak
Seksyen 22
40300 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

10 to 12 December 2009
F.O.S 10th Anniversary Stock Clearance

Products Offered

Ladies’ Apparel
Men’s Apparel
Kids’ Apparel
Accessories

Time: 10am – 5pm

Location
20 Jalan Jurunilai U1/20
Hicom Glenmarie Industrial Park
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

4 to 6 December 2009
PIKOM PC Fair 2009

Its all about Computers, Computer Peripheralsand more Computers and IT stuff on SALE!!
Admission is FREE

4 – 6 December 2009

Kuala Lumpur Convention Centre
PISA Penang
Melaka International Trade Centre

11 – 13 December 2009
Persada Johor
Dewan Suarah Bintulu
1Borneo LG Carpark Exhibition Hall Kota Kinabalu

8 – 10 January 2010

Stadium Indera Mulia Ipoh

Time: 11am - 9pm
Tel: 603 7955 2922
www.pikom.org.my


3 to 6 December 2009
Giordano Warehouse Sale
Nothing over RM10

Products Offered
Ladies’ Apparel
Men’s Apparel
Accessories

Time : 12pm – 9pm

Location (Tel: 6017 665 6757)
Unit QP19 & QP20
Lot 392
Queen’s Park Cheras
Jalan Shelly
52100 Kuala Lumpur


1 to 6 December 2009
Sony Clearance Sale


Products Offered

TV
Camera
Camcorder
Home Theatre
DVD Player
and more

Locations
Toong Heng Electronics Sdn Bhd
No. 17 Ground Floor
Jalan USJ 10/1F
Taipan Triangle
47620 UEP Subang Jaya
Malaysia
(same row with Standard Chartered bank)

Toong Heng Electronics Sdn Bhd
No. 10 & 12
Jalan SS24/13
Taman Megah
47301 Petaling Jaya

Contest COPY PASTE

Salam...nak join satu lagi contest...
dengan tajuk contestnyer CONTEST COPY PASTE...
nama contest pun dah menggambarkan bertapa senang nyer nak join contest ni....
so...ape laie tunggu...
jom la join....
Camne nak join????
cara-cara join contest nie...yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...
Betul tak senang je nak join????
kalo anda bertuah maka anda akan menang...
hu...hu....mama pun nak cuba gak....sape nak join klik SINI
DeepBlueLense

Most Cutest With Nice Smile Baby Contest

Walla.....walla.....jangan termuntah...
ari ni penuh dengan entry CONTEST sesaje ek...

Kali ni nak join contest dari &Ita Maternity
syarat yang di kenakan oleh penganjur sungguh sonang & simple....

nak tau ape syaratnyer???

KLIK SINI
& gambarnyer
:
:
:
:
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb Oktober 2007
so pada sape2 nak meh la....sempat lagi tau....

Blog Header Make Over Contest

Hu...hu....nak join contest lagi...kali ni dari

KEDAI GAMBAR KAMI

Antara syarat2 yang perlu dipatuhi adalah :

Syarat2:

1.Copy & paste banner contest.Letakkan dlm entry dan juga pada sidebar beserta link ke blog ini. - DONE -

2.Tak perlu jadi follower (tapi dialu2kan!)- Dah jadi Follower -

3.Buat satu entry khas mengenai contest ini.Nyatakan apa yang anda tahu mengenai produk2 KedaiGambarKami dan nyatakan juga mengapa anda yang layak mendapat blog header makeover.- DONE -

4. Tinggalkan komen pada entry contest ini beserta dgn link ke entry anda (bukan link blog shj, sy nak link ke entry contest k...) - DONE -

5.Contest ini bermula pada 13 November 2009 dan tamat pada 27 November 2009 (14 hari).DILANJUTKAN!Tarikh baru ialah 4 Disember 2009!- Hu..hu...sib baik sempat join-

6.Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah.- Bertuahkan Mama???-

Hadiah2 nya:

Hadiah utama:

Rotational 3 Personalised Blog Header (macam header blog ini)

Hadiah saguhati x 4:

1 customizable Blog Header

Ape yang mama tau pasal Blog KEDAI GAMBAR KAMI????
Kedai Gambar Kami ada menyediakan:

  • Banner

  • Header
  • PhotoBook

  • Theme

  • Port Folio

  • Canvas

  • Fotografi
  • Ada banyak lagi yang disediakan oleh blog ni...kalo nak tau lebih lanjut klik SINI

Selain tu Kedai Gamba Kami juga ada menawarkan pakej fotografi dengan harga yang amat berpatutan:

1. Family Package(Family)RM120/jam **Sesi penggambaran tanpa had bilangan gambar1 keping CD (10 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add-ons: ~Coffee Table Photobook: +RM160.00Pocket Photobook : + RM120.00**Luar daerah Kluang,caj mileage dikenakan

2.Student Package(Student)RM100/jam**(sila tunjukkan kad matrik/kad pelajar anda)Sesi penggambaran tanpa had bilangan gambar1 keping CD(10 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add-ons: ~Coffee Table Photobook: +RM160.00Pocket Photobook : + RM120.00**Luar daerah Kluang,caj mileage dikenakan

3.Exclusive Package(Exclusive) available for: Family, Engagement,Newborn,Birthdays~RM399**2 & 1/2 hours photoshootSesi penggambaran tiada had bilangan gambar1 Pocket Photobook(24 pages)1 keping CD gambar (12 keping gambar akan ditouch-up/enhanced)

~Add ons:~Upgrade to Coffee Table Photobook: +RM109.00**Luar daerah Kluang dan Batu Pahat,caj mileage dikenakan

Dibawah ni gambar2 antara sentuhan dari Pengasas Kedai Gambar Kami...very nice...mama suka tengok semua gambo yang ada...sedap mata memandang....sungguh teliti pembikinannyer..

Antara pakej2nyer:



Nape mama suka bangat nak join contest ni????
sebab nak wat Header ni susah...kena teliti.....hu...hu....
mama mane la ada masa nak wat semua tu....kalo sekadar header yang biasa2 tu leh la...
tapi kalo yang canggih manggih tu tak mampu la eden nak wat...
so mana tau kali ni mama leh menang...dapt la HEADER baru...
hu...hu....
Sape2 nak join klik [ SINI ]

Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng

Yezza....salam semua....nak join contest lagi...
kali ni bertajuk "Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng"
Contest ni dibuat sempena 2nd Birthday anak Puan punyer blogger dengan Tema Bloggernyer "THE WORLD IS BRIGHTER WITH YOU IN IT" yang bernama ADAM
So mari kiter memeriahkan lagi contest yang dianjurkan oleh beliau ni...
antara syarat2 yang perlu anda ketahui sebelum nak join contest ni adalah berbunyi:
  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
    Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm
  • HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA+3 HADIAH LUCKY DRAW
dan gambar yang dipertaruhkan adalah:
:
:
:

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

13hb OKTOBER 2007

Kisah tentang Gambo kat atas tu:

1. Gambo Aksi berani Aqish kat Strereng kete papa

2. Gambo Aqish dengan Stereng Troli Kete Kat K4

3. Ni plak gambo ala2 tomei Aqish kat Stereng kete papa...so cute

4. Gambo Aqish dengan Stereng kete menan kat JUSCO Kepong...

5. Ni plak menan kegemaran Aqish...keretapi tun...tun.....kalo pi The Store Sungai Buloh confirm la Aqish suka bangat2 naik keretapi tun....tun.....

6. yang last ni gambo Aqish naik kete Batman....hadiah birthday Aqish....hu...hu....

kalo sebut pasal stereng memang aqish suka...tak kira lah kat mana...dalam kete...taman menan...Push car....aqish memnag suka pusing2 stereng tu...kengkonon tengah bawah kete la tu...tengok saje la semua aksi aqish dengan stereng...

so kengkawan...kalo sape2 nak join...masih sempat lagi....klik [ SINI ]

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Salam semua....nak join contest lagi...
kali ni dari IbuRifQi....
dengan tajuk Contest nyer Serius Baby 2009 GiveAway
Contest di buat sempenan Birthday Ibu Rifqi yang ke 29....
Mama ni memnag ketagih sesangat la nak join contest2 yang ada...
so jangan jemu ye kengkawan....
Berikut merupakan syarat2 yang perlu di patuhi untuk join contest ni:
1. Be my follower and add my blog kat korangnye list....
2. Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
4. Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
5. Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
6. Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
7. Make sure ur entry link back to mine..
8. Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....
So gambar yang mama pertaruhkan adalah:
:
:
:
:

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

13HB OKTOBER 2007

ok....mama dah siapkan....jom kengkawan join gak...

nak tau lebih lanjut lagi???KLIK SINI

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.