Followers

Monday, January 25, 2010

Berakhirnye MBP GATHERING

Mama dapat Lucky Draw....
No 31

Kek MBP di sponser oleh????

nyum2..tantek kek nyer...
Mama & Eliss...
tomei nuha cam muka eliss...
kami tersesat ke Kedai Kopi 1...
rupe2nyer ada kedai kopi 2 da....
sonok jumpa kengkawan semua...
harap2 leh jumpa lagi tahun depan k...
kalo ada GATHER2 lagi...
best jumpa kengkawan semua...
and u all sporting gitu....
jumpa lagi k....

berakhir sudah
p/s banyak entry lagi ni tengah menunggu...tapi keje kat opis banyak la...nak singgah blog kengkawan pun tak sempat...tunggu time lunch nanti la k...
p/s entry pasal gather dah habis...pasni citer pasal aqish & macam2 lagi...

22 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye..
tapi nape sy tak tahu pasal gathering ni ek?
huhuu..selalu tertinggal grabak ketapi...uwaaaaa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jumpa jua kita akhirnya kan, walau sesat.hehehe

syok nampak korang main bola ngan aqish hr tu :)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya..sedih tak dpt join..huhu

Mama_Aqish said...

to rose: tak leh join len kali...28 Feb ni ada Gathering lagi tau...suziey wat...jangan lupe join k

Mama_Aqish said...

to eliss : hu..hu...dapat gak berkenalan dengan real kan...comey nuha...cam anak cina....aktif gitu...

Mama_Aqish said...

to yanadzrul : tak pe next time join k...nanti 28 feb ni come join suziey nyer gath...

unlisted_one said...

Mama Aqish, kek yg ada logo MBP tu i tempah kat sini

http://chococlassic.blogspot.com/ (iklan pulak)

Sedap tak?

Nice to meet you ya!

*nia

mamalieyna said...

best ek..k.ina ni kalo en husband sporting leh ler, dia bab2 ni kureeeng sket..huhu..!

Diarihatiku1976 said...

lorrr. tak sempat nak kenal.. kalo takleh joint.. ahahsksss

Farra Dhelina said...

aaaaaaaa jelsh nya tak dpt joinnnn!!! xpe xpe..nnti kt gath kat kak suziey nya gath eyhh ;)

Orked said...

wow! besnye semuanya hijau2 blaka..kalo tau leh join same..papa aqish name tak hijau?

hajarus said...

wah bestnyer dpt jumpa rakan blogger... betul la mama aqish cantik kek tu...

Mama_Aqish said...

to nie : o...u ke yang taja...nice kek & sedap gitu...lain dari yang lain

Mama_Aqish said...

to kak ina : husband kiter pun kureng sporting...just tolong bawak je...kata nak bermasyarakat...1malaysia kena lah join gitu

Mama_Aqish said...

to diarihatiku : yup...pasni leh kiter lebih kenal kenalan k

Mama_Aqish said...

to farra : yup...kat sana nanti kiter jumpa k...leh kenal2 lagi rapat

Mama_Aqish said...

to orked : he..he...sebab tak de baju hijau...balun je baju ape yang ada...

Mama_Aqish said...

to hajar : ya...memang tantek...lain dari yang lain gitu...sedap

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah tgk.. seronok dpt together2 ni..

Farah said...

hi mama aqish..saya add link awak yer..tak sempat nak berborak pon hari tu.

Mama_Aqish said...

to kak ryna : kalo akak ada mesti lagi best dapt jumpa mirul...gather suziey pi tak???

Mama_Aqish said...

to farah : i pun dah add u...tak sempat nak bersuai kenal kan...masa gather tu kiter cam blur2 je sebab tak berapa kenal sangat...jenuh nak refresh memory nak cam ni sape tu sape...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.