Followers

Monday, January 4, 2010

SEPARUH JIWAKU PERGI....

13hb Januari 2010 genap la Mama & Papa punyer Ulangtahun Perkahwinan yang ke 3 tahun.....
hu..hu...kejap je masa berlalu kan....
ada citer sikit pasal anniversary ni...
ingat tak entry sebelum ni mama kata nak pi bercuti sempena anniversary kami????
mula2 ingat nak pi time Tahun Baru Cina...
tup2...minggu lepas kengkonon papa nak bagi suprise kat mama la....
papa pi booking sebuah apartment kat CORAL BAY RESORT PULAU PANGKOR
untuk 3 hari 2 malam
dari 11hb Januari 2010 - 13hb Januari 2010...
mama pun bukan main sonot lagi..awal2 dah apply cuti & dah confirm pun cuti LULUS
tup2 pagi tadi papa tepon bagi tau papa tak leh pi....
adakah ini satu kejutan lagi????
mula2 mama ingat papa nak wat suprise je....
rupe2nyer betul....papa kena pi traning kat KL....
hu...hu....sedeynyer....rasa nak nangis je...
pastu papa soh mama pi jugak bawak opah & atok aqish sekali...
sebab dah booking kan...sayang plak duit hangus camtu je....
so kami akan pi jugak tanpa PAPA di sisi....
haruskan mama pi TANPA papa????
hu....hu...satu soklan yang sukar dirungkai....
tu la namanya Gumbira dalam sedih....

dah la papa sewa Apartment 3 bilik....

hu..hu...bilik manyak2 untuk sape....sedeynyer......

ops...ada satu soklan....ape plak hadiah yang mama nak kasi kat papa ek????

14 comments:

mopajah said...

Hepi 3rd anni in advance...

mummy_ayu said...

ala..ciannya holiday annivessary, tapi cik abang kena gie kursus lak..yang booking hotel tu, tak leh tukar tarikh ker? mana tau...
pasal soalan tu..emmm..kasi jam tangan ker, perfume ker, kemeja ker?

iedaLUVsham said...

ee...cedih nyer laki ko tak dapat g, yele dah booking, sayang la..

Gieyana said...

x bley cancel n postpone p date lain? selalunya kalau before 1 week bleh cancel..hehehe

Mama_Aqish said...

to Mopajah : TQVM....in advance gitu...

Mama_Aqish said...

tu mummy_ayu: hu...hu...nak wat camne...separuh jiwaku pergi la namanyer....duit shoping dah siap mintak awal2 lagik...

Mama_Aqish said...

to iedaluvsham: hu...hu...nak wat camner...tak dah rezeki....nak pi tarikh lain...tak leh plak....nanti burn je deposit tu....

Mama_Aqish said...

to Gieyana : hu...hu...hubby dah tanya...tak leh sebab dah booking sekali dengan kete nak pi meronda kat sana....tak pe len kali la bawak hubby ku sayang tu..

yantz-yeem said...

mama aqish...kita x leh review la mam aqish nya entry...loading sgt slow+ tulisan x nmpk...huhuhuhu...mb benda2 yg berterbangan tu menganggu + membertkan kot...apa2 pon...jgn sedih2 kalo papa x leh join...mb korang leh honeymoon berdua jek...hehehe

Mummy Aqil said...

Hepi anni. xsyiokk la g kalu hubby xdo. apekata cancel or postponed date. ptt nya bole.. kalu x, rugi woo...

fazilzura said...

alamak .. sodih nye mama ..
cmner nak g tu .. even sonok nk g pangkor, but huby tiada di sisi rs cm x dak makna (skit).. huhuhuhuhuhu

adda said...

alolo kesiannyer.. abis tu camne ek? mmg duit hangus 100% ker. atau pun sebahagian aje? kalau dalam 10% je hangus baik tangguhkan ajer.. tak best tanpa org tersayang disisi kan

mamamiera said...

huhuu.. mmg sedey..
kalao zai, hubby xde ikot same, ape maknenye pi bercuti.. nak pulak sempena celebrate anniversary.. hari lain pun xpe, jnji encik somi n ank ade same.

kalo iena x mahu rugi, iena usahakan lah mntak ganti ngan kwn2 @ saudare mare.. tp $ harus kasi lah same kite balik.. exchange gitew.. peh tu plan lah hari yg lain.. janji papa iena ade same..

miemiey said...

sabar ye nak buat cam ane..suami pon tak nak cam tu gak..semuanya kerana keje kan...selamat ulangtahun ye..semoga berkekalan higga akhir usia,,,jgn cedey2..mgkin masih sempat di lain hari..kegembiraan pasti dtg,,,,

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.