Followers

Tuesday, January 19, 2010

Cash Out NuffNang????

Salam semua....citer ni dah lama...tapi baru berpeluang nak bagitau...
mama dah cash out duit NUFFNANG mama...
ada la rezeki sikit dapt beli something...
ni pun semua berkat kengkawan mama yang tak putus2 klik2 iklan Nuffnang kat blog mama ni...
TQ ek...yang mama tau kawan mama yang slalu klik2 iklan mama ni adda a.k.a mamasyafi & LyFRina...Tq ek....berkat usaha kengkawan mama dah leh cash out duit Nuff dengan jumlah yang boleh di banggakan....jangan risau..mama pun denagn rela hati klik2 iklan Nuff kat blog Adda & LyFRina....
p/s AWAS!!!!!entry ni bukan nak wat kempen soh klik2 iklan Nuff mama...tapi just nak ucapkan TQVM pada yang sudi....tak salah kan????

13 comments:

honeylanz said...

has br sekali cash out..thanks to reader ;)

ni tgh menabung lg ;)

Huda said...

bestnye..ade gak hasil :)me belum lg..insyaAllah nnti ade la tu :)

Uda said...

bes nya .. hehehe saya baru duk menabung..

mamalieyna said...

wow best tu..kita ciput jaa..hahaha..zaman bila tktau la bila leh cash out!

lily azliyana @ mama zara said...

jelesnya dh boleh cash out nuffnang..sy punye baru sekangkang kera jek hasil..hehehe

Mama_Aqish said...

TO HAZ: ..hu...hu...dah baca kat blog u...nak kumpul duit beli cincin ek...cayok2

Mama_Aqish said...

to huda: dan akhirnyer membuahkan hasil....

Mama_Aqish said...

to Uda : yup...first time punyer feel...

Mama_Aqish said...

to mamalieyna : kena aktif sikit...gigih tekun berusaha...baru la dapat cash outkan

Mama_Aqish said...

to mama zara : hu..hu...akhirnyer berjaya jugak...lily pun nanti sampai jugak masa cash out tu....

hajarus said...

wah... bestnyer mesti banyak tu... hajar baru seciput jer... huhuhu...

Mama_Aqish said...

to hajarus : yezza...leh la...tu pun kengkawan yang tolong kan..

nor rosmaria zainol said...

salam mama..
nk tanya skit blh? iklan nuffnang ni camne? just paste kan ke kat blog kita? dia kuar iklan ke? atau hanya ikon dia je? tq mama

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.