Followers

Monday, January 25, 2010

Citer Di Sebalik MBP Gathering

Aik...kata dah tak de entry pasal Gathering lagi???
he..he...ni part di sebaliknyer k...
masa Gath ari tu mama semangat sungguh...al-maklumlah tak pernah join...
sekarang ni terbukti la mama ni berMASYARAKAT k....
kejadian ni masa time gath semalam...
dok kecoh2 dengan gamez & mama dok sibuk2 amuk makanan untuk aqish...
tup2 kaki mama termasuk kat dalam lubang...
maka "KETEKOK"...bunyi kaki mama...
ape tandanya tu????
tup2 tak leh jalan...rasa terkehel...
time tu memang ada PBSM...tapi mama low profile sikit...
so malas nak kecoh2...
siap leh masuk acara Mummy2 lagi....acara berjalan sambil ikat kaki...
patut pun mama kalah sebab kaki dah sakit....
tapi degil gak nak main sebab nak join mummy2 semua...
biler balik rumah...tak de rasa sakit plak...
ingat ok je la...
tup2 lepas bangun tido langsung tak leh jalan...
alamak...ape hal ni....
hah....tengok2 dah bengkak...merah2 lagi...
alamak dah masuk angin la.....
pastu baru sapu ubat angin CNI & makan ubat tahan sakit...
ingat kan lega la sikit...
bangun pagi ni still bengkak lagi...so terpaksalah jalan terhencot2....
hu..hu...dah la opis kena naik tangga...
nak MC tak leh sebab ari ni dah start payroll
so tabahkan je la k...

p/s ni la penangan terOVER time Gath semalam...hu...hu...

26 comments:

iem said...

la yeke,siannye...
kena urut tu kang lagi melarat plak..

mummy_ayu said...

ala siannya..gathering sampai terkehel kaki..letak lah apa apa minyak....take care yer!

my.mastura said...

laa haaii..penat je diorg sediakan PBSM..apsal x panggil je diorg? kalau x, x der aa smp kena mcm ni..

gunakan perkhidmatan yg ada sebaik mungkin..eheheh

♥ QaseH ♥ said...

cian nyer akk,,,,

sapu minyak panas r lu,mb mkn masa ckit,,,,

lily azliyana @ mama zara said...

iskk..besar jugak bengkaknye tuh..boleh plak wktu gathering tak terasa sakit yek..=p

nway, bestnye korang bergathering ye..sy lmbat tau pasal gatehring ni..lagipon mcm segan sbb tk kenal ramai org..ekekeke

nnti akhir bulan 2 pon ade gathering lagi kan under suziey ..mama Aqish join jugak ke yg tuh..=)

Momma Mia said...

ala sian nyer. moga cepat sembuh yer. Jgn byk gerak sgt, takut lagi bengkak

yatie chomeyl said...

aiyork lebam smp cenggitu sekali...smgt tul nih hik3x

umi nuha said...

kalau tak bengkak ni mesti tapak kaki mama_aqish jenis y kerus runcing kan?:-) saya tgk2 jari2 tu kurus je. get well soon..

Gieyana said...

Aduyaiii..kesiannya..bengkak tue..taruk ais tak after terpelecok tu?

unlisted_one said...

isk,,isk..mama Aqish ni,budak2 PBSM tu sampai boring2 sebab takde benda nak buat tau...hehe..

naurah makwa said...

owh!bengkak giler..mesti semangat giler tu..huhu

maslinamansor said...

semoga cepat sembuh.... :)

Mama_Aqish said...

to iem : he...he...terpeleot la pulak

Mama_Aqish said...

to mummy ayu : dah letak dah...ari ni ada la surut sikit

Mama_Aqish said...

to mastura : malas nak kecoh2...wat selamba je dulu sebab cam tqak sakit...rupe2nyer penangan lepas balik rumah da...

Mama_Aqish said...

to qaseh : dah sapu...ari ni ada kurang sikit...dalam 2 @ 3 hari ok la kot

Mama_Aqish said...

to mama zara : yup...harus di join gathe yang tu punyer...mesti meletop punyer....nanti leh lajumpe zara yang tomei tu ek...tq bagi something kat aqish...nanti kiter wat entry khas k...

Mama_Aqish said...

to momma mia : hu...hu...ari tu cover line je...sebenarnyer kaki dah mula nak sakit....gagah kan jugak

Mama_Aqish said...

to yatie : memang semangat giler haq tu yang samapi tersungkur tu...

Mama_Aqish said...

to umi nuha : hu...hu...buku lali yang bengkak masa terseliuh tu siap bunyi lagi "KETUP"

Mama_Aqish said...

to gie : after terpelecok tu sapu minyak jer...haq tu yang bengkak tu

Mama_Aqish said...

to nia : low profile la....segan gitu...nanti orang kata terover la pulak

Mama_Aqish said...

to naurah : memang semanagt bangat gitu

Mama_Aqish said...

to mas : tq k...dalam 2 @ 3 hari sembuh la kot

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian.. tapi tak pe la.. demi gathering kan.. for sure puas hati

Mama_Aqish said...

to kak ryna : yup...janji sonot kan...sakit belakang citer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.