Followers

Thursday, January 14, 2010

Contest "Saat Manis Si Manja"

Salam semua.....nak join contest lagi....
alang2 ada gambo baru sempena bercuti ari tu kan...
so leh la join contest2 yang latest2....
kali ni nak join centest dari "MY SMALL WORLD"

Tajuk Percutian : "Percutian Saya Tanpa Papa Di sisi...."

nape mama pilih tajuk tu????sebab masa mama pi bercuti dengan Aqish...papa tak dapat join sebab ada traning....aqish macam tak berapa nak happy sebab papa tak de....aqish ni kan anak manja papa....so biler malam nak tido asyik sebut "papa"..."papa"....sedey gak....tapi nak wat camner...dah tak leh tukar date.....nak tau pasal citer percutian ni dengan lebih lanjut???nanti mama story morry k....

Nama Saya : Damia Nurin Balqis
Umur Saya : 2 Tahun 3 Bulan 1 hari...

sedikit penerangan mengenai gambo tu ek...time ni kami bercuti di Pulau Pangkor pada 11hb Januari - 13hb Januari ( Ulangtahun perkahwinan papa & mama)....
mama snap gambo aqish yang ala2 artis gitu....
simple & bersahaja k...
aqish memang suka stail gitu...tak mo ngadap camera...
so layankan aje la....
sape2 nak join contest ni klik [SINI]

1 comment:

Ummi Dania Yasmine said...

Salam kenal,

Mama Aqish....you terlupa nak masukkan blog i dalam blog list you...yang lain ok jer...

Alahai aqish....a'ah la pose macam artis giteww.....hihihi...

Good Luck ye.....


Ezna - Ummi Dania Yasmine

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.