Followers

Wednesday, January 27, 2010

Graf Kunjungan Rakan Blogger

Salam semua...
tadi pi blog ELYN tengok graf Nuffnang ELYN...
teringat plak Graf mama minggu ni...
makin naik sekarang ni...
ni pun berkat kunjungan kengkawan then mama sudah merajinkan diri untuk balas
kunjungan kengkawan semua...
kengkawan yang rajin klik iklan Nuffnang tu mama ucapkan berbanyak2 terima kasih k
tanpa u all duit mama tu tak kan naik mendadak cam la ni...
hu...hu...terharunyer...
so mama ingat nak wat contest lagi untuk kengkawan semua...
ape tajuk contestnyer???
tunggu k...

kunjungan yang mama capture untuk tengahari ni...
ada 24 blogger tengah online ke blog mama...

bukan nak bangga k...cuma rasa terharu gitu....

Graf untuk minggu ni....ada penambahan cuma weekend je ada penurunan..
sebab tak de entry baru kot...

p/s mama akan memantopkan lagi blog mama k...
terima kasih bagi yang sudi berkunjung & memberikan komen yang membina...

2 comments:

zh-ena said...

nak tanya mcm maner blh ada graft tu yea..

sbb bila ena tgk analytic nuffnang ena tu kosong jea..geram btl la

perlu klik maner2 ker baru nuffnang akan update ena punya analytic tu..bila tgk kat visitor ada jea 570 org yg dtg kunjung..tapi klik kat referrel ker..community ker..semuanya n/a..

naper erk

Mama_Aqish said...

to Ena : selalunyer kalo dah register then memang terus ada graf tu...tak pasti la camne ena punyer leh tak de plak???

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.