Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, January 7, 2010

Helo Kitty GiveAway

Kali ni nak join GiveAway plak...
antara syarat2 yang perlu anda patuhi adalah :
Syarat-syarat :
Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway".
Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini.
Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.
Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah.

Tarikh tutup : 10 Januari 2010.
Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.
so come join....senang je tau...

2 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

miemiey said...

gud luck yeee......

uLat cOmeL said...

hye! salam kenalan :)
thnx 4 ur participation oke.
gudluck!
(^_^)

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.