Followers

Thursday, January 21, 2010

MBP 1st Anniversary Gathering - Food For Portluck & Much More

*Date: 24th January 2010, Sunday 8.30am – 12.00 noon (Registration starts at 8am)
*Venue: Tasik Shah Alam Timur (Taman Rekreasi Raja Lumu)
* Meal-Style: Potluck (Bring your special food. Drinks will be provided)*
*Theme: Go Green!

sape pegi angkat kaki!!!!!
bagus2 ramai yang angkat kaki....
gather ni di asaskan oleh LILTLE MAMA a.k.a MomBloggerPlanet
mama akan pergi setelah mendapat permission dari papa semalam...
lagi pun dekat je dengan rumah mama...
mama tengok ramai yang pi...
tak sabo nak jumpa semua blogger kat sana...
tapi cam malu pun ada sebab blog mama tak la popular...SURE tak de sape yang kenal nanti....
hu...hu....
lagi ramai lagi best...macam2 acara & hadiah2 yang menarik bakal menanti anda...
pada yang tak berapa familiar kat daerah Tasik tu ni ada peta yang disediakan sekali k....

15 comments:

Ely Hasrul said...

hi mama kalu nk order mini sandwich for potluck bagitau yek..

CatlinaFly said...

bestnye..tak dapat gi hhuhu

Little Mama™ said...

dear mama_aqish, boleh delete part yang ajak orang join the gathering tu ye.. actually tarikh untuk hantar nama sudah lama tutup.. sekian terima kasih

Momma Mia said...

InsyaAllah jumpa nnti di sana.

CT said...

wahh...wish I can join...huhuhuu
ari sabtu ada family day dah...nak dtg on 24th tu mcm x larat...monday dah nak kije...

zh-ena said...

blh la jumpa di sana..ena pun join sekali

Mama_Aqish said...

ely : ok noted..

Mama_Aqish said...

catlina : hu..hu...tak dapat jumpa u...

Mama_Aqish said...

to little mama : ok dah wat seperti yang disuruh

Mama_Aqish said...

to momma mia : yup...jumapa di sana

hajarus said...

wow.. bestnyer...

Mama_Aqish said...

to CT : ala...jom la pi...leh jumpa nanti

Mama_Aqish said...

zh-ena : ok...jumpa nanti k...

izan ishak said...

seronoknya bila dpt jumpa blogger yg top2 kn... mama aqish glemer apa...
**sedih mode** sbb xdpt join..

CuTeMiUt78 said...

eemmm bagus2.. memeriahkan lagi suasana.. klu dekat.. nak gak g.. tapi jauh la plak

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.