Followers

Thursday, January 14, 2010

Pulau Pangkor Trip - Part 1

Citer pasal Pangkor Trip....
ni la muka2 geng yang pergi....
tapi AWAS bukan geng bas sekolah tau....
al-kisah mula2nyer papa nak wat kejutan...jadikan percutian ni sebagai hadiah perkahwinan untuk mama.....so sweet papa...
tup2...lepas booking semua papa tak leh nak pi sebba ada traning....
so mama soh papa tepon CORAL BAY RESORT tu untuk cancel date tukar date lain...
boleh tukar tapi kena tukar dalam bulan JANUARI gak...tak leh tukar bulan FEB....
Januari????start minggu depan mama dah tak leh nak bercuti sebab time nak wat PAYROLL...
so akhirnyer kata putus....papa cancel booking Hotel so pi Booking Apartment....
so dari HONEYMOON bertukar ke FAMILY TRIP....
sedih gak papa tak join....tapi sayang plak nak cancel...

So ni anak dara mama yang ikot mama sekali...

Ni plak anak Bujang abanglong mama...depa sebaya...sebab mama & abanglong mama kahwin sekali harung jer...

Kami yang pergi ke trip berkenaan....5 Dewasa 2 Kanak2...

bersambung

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.