Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, January 26, 2010

Same Besar Jer

My Friend Tigger & Pooh
We are playing together...
hu...hu...tu di petik dari lagu citer kartun kegemaran aqish
TIGGER & POOH...
tapi tak de tigger k...yang aqish ada hanya POOH jer...
pooh bear2 kesayangan aqish...
nak tau betapa sayangnyer aqish dengan bear2 nyer ni???
jom layan gambar aqish with Pooh...

Aqish sayang Pooh...tengah yum pooh tu...

sya cheese kat mama with pooh nyer

My Best Friend POOH

My Loverly Pooh....

uiks...biler mama letak Pooh tu kat sebelah aqish cam same besar je dengan aqish..
hu...hu...ternyata aqish ni tecik molek je...

p/s aqish dah pandai bergambo sekarang ni....biler la nak dapat camera cam suziey tu ek...leh snap gambo aqish tantek2 & banyak2....

15 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

onniey84 said...

cutenya.....sama besar jer dgn qish

|| NaFiRaa || said...

kiutnye gambar lat tuh!! sama besar jek!!:)

mamalieyna said...

hehe...mmg nmpk sama beso je aqish ngn pooh tu..hehe..comey..alala kak ina sgt teringin nak beli bear2 or anak patung cenggini kt Arif, tp tkt abahnyer marah, baby boy tak sesuaaii..! ye ke..arif ada upin je kt umah! :P

CuTeMiUt78 said...

a'ah la.. sama beso aqish ngan pooh tu..

Noy said...

cute nyer....betul ler...sama besar...and sama lak smile tu.. ;)

ibu damia said...

so cute aqish...ah ah lah sama besar..makan banyak2 ckit yer...

Momma Mia said...

a'ahh lerr sama besao jer Aqish & pooh tuh.. cute jer gamba tuh tapi Aqish lagi chomel dr pooh tuh...

Mama_Aqish said...

to onniey : he...he...berat je tak same kan

Mama_Aqish said...

to Nafira : tq auntie....hu...hu...sebaya gitu

Mama_Aqish said...

to kak ina : beli bear2 untuk mama nyer la...kiter kat rumah pun ada bear sendiri...aqish selalu j curik tau...masing2 ada bantal peluk masing2

Mama_Aqish said...

to kak ryna : ya...sama besaq gitu..

Mama_Aqish said...

to noy ; hye...lama tak singgah sini kan...yup sama size & sama cute

Mama_Aqish said...

to ibu damia : yup...makan banyak buang pun banyak camne nak besar ni auntie???

Mama_Aqish said...

to momma mia : kredit to auntie la memang cute gitu...huh....anak mama la katakan

zh-ena said...

sama besar jea ngan aqish..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.