Followers

Thursday, January 14, 2010

Senarai Shortlist???

Ok kengkawan....walaupun baru ari ni mama start keje & penat sesangat nak mula kan kerja setelah sekian lama bercuti...mama gagahkan jugak untuk memilih senarai Shortlist peserta Contest mama ari tu yang dah meleret2 tarikh pengumumannyer...
mula2 ingat nak umumkan cepat2 tapi biler ada je halangan & rintangan maka terpaksalah dibatalkan jugak...
tapi akhirnyer mama dah memilih 10 peserta yang cute2 & comel2 molek....
4 boyz & 6 Girlz....
adakah anak anda tersenarai di dalam shortlist mama????
kiter tungu jawapannyer esok mama akan publish pagi2 k...
bagi mood HAPPY pagi2 untuk kesemua peserta shortlist....
untuk makluman semua...mama ada curi 3 keping gambar peserta yang di shortlist dari blog masing2 untuk mama wat kan satu edisi khas untuk mereka yang terpilih...
naik juling nak pilih....semu tomei2 belaka....
mama nak minta pendapat....
ada juri yang soh wat Undian untuk peserta yang di shortlist...
tapi markah 20% je la....kuasa yang lain tu ditangan juri k...
so sesiapa yang nak bagi pendapat leh komen kat entry ni k....
TQ...nantikan kemunculannyer esok!!!!!!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Saya rasa tak perlulah undian.. better tugas juri mengadili lagi boleh diterima..xde pilih kasih..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.