Followers

Monday, January 18, 2010

SENARAI SHORTLIST!!!!!

Beri laluan.....beri laluan...beri laluan......
berikut senarai shortlist untuk Contest yang mama anjurkan...
sila lihat....adalah anak anda tersenarai????
semua baby adalah yang TERcomel sekali...tapi oleh kerana mama kena shortlistkan
so mama pilih 10 peserta dari yang menyertainya....
tahniah mama ucapkan pada yang terpilih...
untuk pengumuman pemenang akan di buat pada hari ISNIN 18hb JANUARI 2010
:
:
:
:

MUHAMMAD HARIZ AAZAD

MUHAMMAD MIRZA

EMIR RASYID


AMSYAR DARWISY

ZARA SOFEA

NUR ALEESYA

NUR AISYAH HUMAIRA


DAMIA FIRDINA

DAMIA AYYUNIE

ARIFA DALILA

Pada yang tak berjaya...tak pe lenkali try lagi k...
naik juling mata mama nak pilih pemenangnyer....
next time ada Contest lagi yang bakal menjelma....
p/s dari penaja: kepada yang tersenarai diatas sila pastikan penyertaan anda lengkap kesemuanyer.....kerana jika diumumkan anda sebagai pemenang TETAPI penyertaan anda tidak lengkap....maka kemenangan anda akan diberikan kepada pihak lain.....
so masih ada masa untuk semak semula.....
nantikan keputusan pemenang k.....

8 comments:

Farra Dhelina said...

OMG! semuanya comey2!! sure ssh nk pilih nihhh....

goodluck to semua top 10!

Mrs. Adz said...

bestnye...kawan-kawan eisya pun ade gak yang tersenarai..semuanye cutekan..mesti susah nak pilih..

emy/mamasuri said...

hehehe..ai pun nak juling tgk ni..
sume comel2..

Em's Family said...

wah. terima kasih.. :) nampak Emir kat situ, rajinnyer Mama Aqish ni cari gambar-gambar lain jugak..

ibu_arifa said...

mula2 baca entry ni dah syok tersenyum dah bila tgk Eisya masuk final..hihihi.. scroll bwh lagi nampak pic dalila pulak. tak sangka dalila terpilih jugak...terima kasih Mama Aqish :)

Intan said...

Tahniah buat Zaza (Aazad), Farra (Mirza), Min (Dalila) dan Fara (Eisya)...ramai anak geng yg terpilih!

Mummy Zara Sofea said...

anak sy tsenarai...??thnks....klau ade rezeki, insyaallah...huhu...

mummy_ayu said...

congrate semua!!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.