Followers

Thursday, January 28, 2010

Shhhhh!!!! Jangan Bagi Tau Sesape Tau!!!!

Rentetan dari citer TASKA semalam, sebelum ni & sebelum tu
Semalam ada citer kat MamaLieyna a.k.a Kak Iena pasal masalah taska Aqish..
then Kak Ina Suggest untuk hantar aqish ke rumah pengasuh Arif a.k.a anak MamaLieyna ni...
so lepas balik keje semalam mama tanya kat Papa...
then papa setuju untuk hantar kat situ..


Sebelum ni mama & papa pi keje naik moto je...dari Subang Suria ke Petaling Utama..menelan masa selama 1/2 jam - 45 minit gitu...tapi oleh kerana kami PENTINGKAN penjagaan aqish yang terbaikmaka kami berdua telah wat keputusan untuk hantar aqish ke pengasuh kat PJ ni...
tapi start bulan 3 @ 4 baru nak hantar....


Sian Arif nanti berkongsi kasih dengan Ibu a.k.a pengasuhnyer dengan Kak Aqish k...
mama dah pening kepala tak tau nak hantar ke mana aqish ni...
so start bulan 3 kami akan pi keje naik kete...
hu...hu...mama lebih suka naik motor sebab ape???
sebab boleh cilok2...cepat sampai...
tapi demi kepentingan Aqish...kami perlu berkorban...
kena la bangun awal pi keje...

Ni la gambo Aqish kat Taman
&

Ni plak Arif yang bakal menjadi rakan sepermainan Aqish nanti...


p/s papa suh mama amik lesen kete dulu bulan depan...pastu leh la pi keje dengan aqish...
hu..hu...maka bermula la rutin baru aqish....
harap2 aqish ok la ek...

p/s sian abah arif jeles sebab pengasuh arif nak jaga aqish gak...nak tau citernyer klik kat SINI

18 comments:

Uda said...

nanti dah ada kawan.. juga boleh berebut... hehehe,, siapa yg akan kena geget..

iedaLUVsham said...

wah...dapat jumpe arif lah! beshhnyer! :)

maslinamansor said...

xpe.. arif nnti ada kakak angkat... :)

hajarus said...

xpe aqish nanti leh dapat wat arif sebagai adik... hehehe.. t main same2, jangan gado2 k... :)

mamalieyna said...

ekekeke..tersengih2 lak mama Arif baca n3 ni..hehe..apa yang penting?! KERJESAME!!..hehe..tersyasyul laks..yang best, Arif akan dpt kakak!

pesan abah arif : kakak Aqish jgn buli Arif tau! ^_^

Mama_Aqish said...

to uda : yes boleh jadi best friend...tapi aqish dah tak main gigit2 dah sebab dah besaq

Mama_Aqish said...

to ieda : yup...InsyaAllah akan ketemu jua

Mama_Aqish said...

to maslina : yup...moga berkawan la berdua ni

Mama_Aqish said...

to hajar : yup...tak gaduh punyer...mesti main same2

my.mastura said...

bagus jugak la tukar nursery...berkorban sikit utk anak kan..drp dok sana tp menyakitkan hati..

SuZiE said...

pasni xyah risau2 pk psl aqish lg.. aqish dah ade kwn baru..

suzie pon suke naik moto gak.. leh cilok sna sni.. yg plg best, leh peluk2 gitu.. hehehe..

Huda said...

bagusla gitu kan :) tak de risau lg nnti..aqish pun dapat kawan baru yg cutemiut tu :)

naurah makwa said...

ok kak..t semakin bijakla si aqish ngan arif tu..sama2 ada kawan

CuTeMiUt78 said...

eemm bagus la kan klu camtu.. pasni takyah nak pening2 pala dah kan..betul cakap papa aqish tu.. better ambil lesen keta.. jd senang skit...

Momma Mia said...

Alhamdulillah. Semoga Aqish kali nih akan lebih bahagia & ceria di tempat baru.

Caiyok2x mamAqish amik lesen!!

zh-ena said...

kesenangan skit bila kita yg perempuan nie dah ada lesen..dan blh bwk keta..sbb klu ader emergency takder la kita pening kepala saper nak drive keta kan

fazilzura said...

Salam mama ..

awat x anto ke taska ?
hope pengasuh tu ok ... kite ni kalau anak2 x di jaga dgn baik , harus le geram geram betui dak

NurShahFamily said...

waaa bestnye aqish dpt geng ngan arif hehehe... irfan geng kat blog je ngan arif hikhikhik ... apepun mama selalu buat yg terbaik tuk aqish

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.