Followers

Monday, January 4, 2010

Update Pasal Contest!!!!

Salam semua...fuh....penat sungguh dok copy paste gambo2 peserta Contest kali ni...
memang ramai giler kali ni...
naik juling bijik mata...
lebih juling biler ada segelintir yang dok hantar URL LINK 3 & 4 kali....
hu...hu....confius jadiknyer...
dan yang paling mama malasnyer biler ada beberapa gambo yang tak leh di copy paste...
banyak gak la....so pada sape2 yang join & rasa2 gambo anak2 mereka itu di LARANG untuk dicopy paste...maka mama tak dapat nak nolong k....
ari ni hari terakhir untuk join...
kalo tak leh jugak di copy....kira penyertaan anda akan terbatal secara AUTO yer...
ok ada gak beberapa gambo yang TELAH DIUBAH SUAI....
meh pi baca AKTA CONTEST yang mama kuarkan sebelum ni menyatakan tak leh gambo yang dah di UBAH SUAI k...
gambo STUDIO pun tak leh....kasi gambo yang biasa2 jerk k...
ada jugak yang penyertaan tak lengkap...tak MENTION nama penganjur
hak tu yang PALING penting k...
kalo tak tak de la tukang sponser hadiah....
so meh ramai2 pi semak balik penyertaan...
mama tak larat nak audit satu2....
just nak mention...sekiranya anak anda dipilih sebagai pemenang TETAPI SYARAT penyertaan anda tidak lengkap....maka hadiah itu akan diberikan kepada pemenang berikutnyer...
hu...hu...rugi tu....
so mari kita semak sape yang KENA........
Esok mama akan kuarkan senarai peserta yang join...

11 comments:

Ibu Ayra said...

Salam mama aqish...

saya dah edit blog saya (dah bleh copy gambar)...

sorry...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

~ FaizalZahidah ~ said...

saya x sure saya tergolong dlm senarai yg x complete tp saya dh check balik.. tolong tgk balik ye..

http://fzwonderland.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

thanks!

puan punyer said...

mama aqish sudi2kan yer... rasanya xder mslh dah

http://apaceritadunia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Ms.Notti said...

salam mama aqish,

gambar my baby tu tak di edit & tak amek di studio yer... ats rumput jer mas picnic.... Huhu... harap2 tersenarai...

http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

liwaniel said...

rasa nye dah mengikut syarat dah ni..gambar pun bukan gambar studio atau di edit


http://liwaniel.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

.: Ummie_Damia :. said...

askum

sy xsure sama ada sy ni terdiri drp peserta yg xleh copy gmbr atau tak. klu dr segi syarat2 sy rs dh memenuhi semua syarat. tp klu mengenai nk copy gmbr, mama aqish xleh klik kanan atas pic tu cuma klik jer dulu pada gmbr, bila dh papar gmbr br leh copy...

nt try la mama aqis tgk balik yer klu ada ape2 yg perlu ditambah.

link: http://puteriezan.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama.html

Orked said...

mama aqish..blog kite leh copy tak? kalu tak gtau ekk

my.mastura said...

salam..

letme know yer kalau entry saya terkurang

mamamiera said...

mamaqish.. tarikh tutup penyertaan 6 hb jan bersamaan hari rabu kan..

nurulayuni said...

slm mama aqish..

sy dah baiki mane yg ptut..
tp kan sy msh tk pandai nk tepek banner tu..yg kedai2 tu dh bjaya
banner contest tu tk tau...waaaa
anyway..thanks sbb msukkn skali tutorial sticker mode tu..sy dh blaja somethin dr mama aqish..

http://cikpuanseti.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

MySha said...

salam mama aqish,

dalam entry pn mesti mention organizer and sponsors ea? sorry tak aware plak. sy da masukkan da. do check it out lg yea.

thank u.=]

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.