Followers

Thursday, February 11, 2010

Ape2 aje la Nak Dara Mama Ni

hu...hu....ari ni citer pasal aqish je k...
citer aqish dan basikalnyer...
anak dara mama ni dah pandai buat ragam sekarang ni
kengkadang tu rasa terhibur tengok gelagat aqish ni....
aqish tak pandai kayuh basikal lagi....
selalunyer dok landing je atas beskal tu...
kengkadang mama tolak...
kengkadang naik dengan papa....

tapi kali ni naik dengan bera2 plak k...
habis semua bear2 dikuarkan...

aqish kata nak bawak bear2 pi jalan2tengok la bear2 yang dok kat depan kayuh beskal bawah aqish....

haq ni aqish plak kayuh beskal bawah bear...
basikal ni aqish dapat sempena birthday aqish yang ke 2 ari tu...
same cam AQEEL anak teruna SUZIEY dapat beskal gak...
tapi aqeel nyer colour hijau...
macam2 aksi anak dara ni...
layankan aje la k
kali ni letak bear2 kat bakul depan plak k...
nak tau pastu aqish cakap...
mama beratnyer.....he...he....

p/s sila abaikan rumah mama yang semak samun tu k....kami memang tak tidok kat dalam bilik...suka tidok kat ruang tamu semnjak aqish jatuh katil k..

12 comments:

Naura's Villa said...

aqish dah ada dua basikal..budak2 cam tu la kan..ada jer idea diorang.samala ngan damia,kalau naik basikal dia tu,mesti nak angkut bear dia dok blakang skali..

Suhana Shahril said...

Hoho..besar nyer Pooh dier..
Kakak Aqilah pinjam boleh?..kehkeh

mamalieyna said...

waa aqish dah ada 2 beskal, adik arif pinjam 1 la..yang ijau kuning tu, bley..?..hehe..

sukala melayan peel anak2 ni..mmg terhibur! ^_^

mamamiera said...

hehee.. mmg ape2 ajelah aqish ni hah.. ;)

zh-ena said...

wah dah lain la blog ina..makin cantik..

pooh tu lg besar dr aqish hehehhehe
sooo cute

Mama_Aqish said...

to naurah : hu..hu...hadiah birthday tahun ni dgn tahun lepas punyer

ibu_arifa said...

hahaha..lawak lah..siap ckp berat plak tu..hahaha

Mama_Aqish said...

to suhana : pooh sama besar dengan aqish...kakak aqilah nak meh la datang sini

Mama_Aqish said...

to kak ina : nak pinjam leh...aqish tak kedekut dengan adeq arif

Mama_Aqish said...

to mamamiera : haq tu la tajuk nyer ape2 aje la

Mama_Aqish said...

to ena : yup lagi besaq dari tuannyer...sajok je gatal tangan nak beralih angin

Mama_Aqish said...

to ibu arifa : dah pandai cakap macam2 la aqish nak cakap kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.