Followers

Wednesday, February 17, 2010

Aqish Wat Pe tu???

Ape aqish wat tu???
aqish tengah tengok citer kartun kat Lap top sambil dengar suara kartun tu
melalui earphone...
cam orang besaq je budak sorang ni tau...
tak mau dengar kat speaker....

tengok la tu...kengkonon nak jadi DJ...tapi aqish marah tau mama snap gambo dia ni...

asyik no tengok kartun....

sampai tak sedaq mama snap gambo aqish

ha tu la kartun yang aqish tengok...

sape teror leh teka kartun ape yang aqish tengah tengok ni...
he....he....kalo tak bagi aqish tengok cartoon ni...
confirm aqish akan bolot nak tengok tv citer kartun nyer....

10 comments:

emy/mamasuri said...

hehee..
bdk2 skrang sume nak jd org besar kan
kte lak rasa nak jd bdk kecik blk...
ini mesti aqish tgk upin ipin kan??
suri kalo tgk mesti senyap je..

Mama_Aqish said...

to emy : nak u punyer url leh tak...nak masukkan dalam bloglist kiter

aufi said...

uih..aqish nih..layan cartun kang men ye ni tgk citer tom n jerry kan..aqish suke ye cartoon tue..antie yna pn aqish 6t kt negok came2 ek..aunty tmn qish br mama wat kj tau..hi..hi..

Huda said...

husna pulak remote tu dia jadikan tepon :) mcm2 ragam nye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnyer dier...ada bakat nk jd DJ nih... :)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

damia slalu berebut dgn abg dia earphone ni..hehe

LYaFRINA said...

heheheheh.. tuko lg...
y ni lbh ceria dr sblum ni..
N... still ringan n sng buka...

**woww... dgn penuh gaya aqish pakai speaker.. msti nk jd DJ ni bila beso nanti..
Cute jer...

mummy_ayu said...

amboi..bukan mail lagi aqish..tengok kartun kat laptop...bebudak sekarg, Ian pun dok sibuk minta laptop..nak mcm nie la..

Mama_Aqish said...

to emy : yup betul aqish tengah nengok upin & ipin....

ibu_arifa said...

hahaha..mcm dalila gak..tp dia nak gigit2 kat mic tu..haruuu.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.