Followers

Thursday, February 18, 2010

Jenjalan di GIANT KOTA DAMANSARA

Ape aktiviti weekend ni???
hu...hu...kami tak balik kampung pun...
dok kat rumah je....
ari Sabtu ari tu kami ke GIANT DAMANSARA...
saje2 je jenjalan bawak aqish...
tak de nak beli ape pun....
nape mama suka bawak aqish pi GIANT KOTA DAMANSARA????
jom scroll bawah k...

sebab nyer sini ada playground yang menarik untuk kanak2....
aqish kalo dapat main kat sini tak hengat nak balik punyer...

menan coin ni percuma k...kat tempat confirm RM0.50 @ RM1.00 sekali jalan...
haq kat GIANT ni free je k...
so leh naik banyak kali & selama mana yang nak
haq ni la playground yang mama suka...
ciri2 keselamatannyer terjamin k...
carpet yang diperbuat dari getah so kalo anak jatuh tak sakit....

khusyuk aqish main kat situ...
mama & papa memang suka bawak aqish kat tempat2 camni...
bagi aqish berhibur kan...

tapi aqish ni cam takut sikit nak main....
mama tengok ada sorang budak yang lebih tecik dari aqish aktif bangat turun naik2 turun naik papa gelongsor tu....tapi aqish takut sikit...
weekend ni tak de aktiviti ke taman k...
tukar angin plak....

12 comments:

mamalieyna said...

giant kota damansara eh..tak besa pi lagi..nnti leh terjah..tmbh2 kalo arif dah leh jln, mesti best arif main2 lt playground situ ^_^!

hepi la aqish tuu..!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita pon epy klu nampak nak kite happy kan.. :)

wan sujaihah said...

amboii suka nyer dia main ....aqish kata klu hari2 lagiii best hehhe

mummy_ayu said...

enjoy aje tgk anak anak main kan..best jer..

[-suziey-] said...

aah mmg kalu g giant rugi kalu xkasi anak naik kete2 tu..free je kan..hehe..smpai xnk balik plak..adeii

LYaFRINA said...

bestkn layan ank main kat playground.. sbnarnya bagus bawa kat tmpat camni.. Dia blh explore + dgn kaler2 kat playground tu y colourful tu pon mbantu pkembangan minda ank... Aqish pon nmpk enjoy skali..

zh-ena said...

wah dah berubah wajah blog ina nie
cantik la

Ena said...

Ena x penah pegi sane.. ops.. x penah bawak anak2 p sane.. dulu pon sbb cari umah member.. tu pon tersesat.. he3x.. nak kene terjah gak la kan.. :)

ibu 2AZ said...

ok ek playground situ..nih buat nak bwk 3az nih..tak pernah pegik lg..opis je dekat..hehe

Nana said...

wah free ek nek kete yg masukkan coin klw damia saya naik tu mau xmao turun tu

Farah said...

kat carrefour kota damansara pon ade menan camni..habis kopak duit mak budak

adda said...

syafi skrg kalau nmpak playground mesti dah tau nak minta gi main sana. tu la budak2 kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.