Followers

Friday, February 5, 2010

Lena Betol.....

Selamat petang semua...
lambat bersiaran ari ni sebab keje banyak...
so ni kesempatan yang ada untuk update blog...
semalam kan mama & papa balik awal...
kami pi skodeng Taska....& Alhamdulillah ok jer...
bukan main suka lagi aqish biler mama amik awal...
sampai je rumah dah kol 3.30 petang...
cuaca pun dah mendung...mama ajak aqish tido...
mula2 aqish tak mau tapi last2 biler bagi susu aqish pun tido...
nak tau aqish tido dari pukul 4.00 petang sampai keesokan paginyer...
hu...hu...lama betul...tak pernah dalam sejarah aqish tido selama ni...
pagi tadi awal2 lagi dah bangun senyum2 sebab dah cukup tido semalam....

tengok la bukan main lena lagi....mama rasa bosan plak biler aqish tidok...mama tak de kawan nak ajak main...

dah tak sedo ape dah....lena dari petang sampai ke pagi...

p/s ari ni keje banyak la...nak jengah blog pun tak sempat...tunggu petang2 sikit la k...

16 comments:

mamalieyna said...

weeei itu tido ke pengsan aqish ni..lama gilos..! tp boring ler balik awai, aqish tido lak..orang kejutkan jer dia..hehe..

apa la yg penat sgt agknye aqish tu, tido lama tul!

Ely Hasrul said...

ya allah sedih tau tgk anak tido.. cam comel sgt

mlm tadik sami pon tido awal. patu cam sedih plak tgk dia sbb xlayan dia sgt. rasa cam nk kejut aje ajak main hahahaha

ummumishkah said...

lena betul tu.. bestnya kalau mama pun dpt tido cam gitu! :)

kakyong said...

mama aqish,
kalo bosan bila qish tido & xde kwn.. tambah le sorg lagi.. leh la qish dpt adik... ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai...dap nyer dia titun...leh tahan tido...sampai ke pg...letih sgt kut... :)

Mrs. Adz said...

ish,lamanya tido..petang sampai pagi..susu minum tak tu..penat sgt kot..

diya said...

mak aiii..lama tu..
klu Hakeem mcm ni dah risau dah..
dia tido dr pkl 11 smpi pkl 4 pn dh risau.. kejap2 tgk..rasa badan dia ok ke x.. yela..kot2 pengsan ke..pape ke..mana la taw dlm tido kan

ibu emy efy eqy said...

bestnya tengok aqish tido.

semoga menjadi anak yang sentiasa tenang...

Mama_Aqish said...

to kak ina : balas dendam tido tak cukup haq sebelum ni kot

Mama_Aqish said...

to ely : rasa bosan kan anak tidok awal kiter tak de kawan

Mama_Aqish said...

to ummu miskah : tak mau tido la pulak...dok ngadap aqish tidok je

Mama_Aqish said...

to kak yong : dalam proses ni...hu..hu...harap2 ada rezeki la kan...

Mama_Aqish said...

to lily : balsa dendam haq tido sebelum ni yang tak cukup tu kot

Mama_Aqish said...

to adz : susu minum tapi mulut je yang bunyi nak susu mata pejam gak

Mama_Aqish said...

to diya : hu..hu...tido balas dendam punyer citer ni...

Mama_Aqish said...

ibu emy : InsyaALLAH...menjadi anak yang solehah

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.