Followers

Thursday, February 11, 2010

Luka Aqish Dah Sembuh

Salam & selamat pagi semua...
sebelum memulakan tugas mama nak update blog dulu k...
la ni keje banyak kena siapkan EA FORM 2009 untuk staff sebelum bulan Februari 2010
ingat tak entry SEBELUM NI pasal tangan aqish luka tu
ok semalam papa dok belek tangan aqish yang luka ari tu...
dah sembuh pun cuma kulit terseliat jer...
sian aqish...papa soh mama potongkan kulit yang tersiat tu...
hu...hu....mama tak nak wat sebab mama kesian tengok aqish...
so papa yang wat....
papa pakai pemotong kuku untuk potong kulit tu...
papa ni emang sayang bangat dengan aqish...
tak leh la tengok puteri kesayangannyer ni sakit sikit...
mesti ditatangnyer macam minyak yang penuh
aqish merengek time ni maybe sakit kot...
tapi papa pujuk cakp nak potong bagi baik...
so aqish diam tengok je...

sowy gambo tak jelas sangat...
haq tu tangan aqish yang telah dipotong kulit yang tersiat tu...so luka aqish dah sembuh...kejap je tau sebab sapu minyak gamat....

p/s bz giler tahap gaban ni...

10 comments:

unlisted_one said...

isk, sian kat Aqish. Jadi doktor la sekejap papa Aqish ni..hehe.

Naura's Villa said...

bagus dah sembuh..take care k

mummy_ayu said...

dah baik dah..aqish kuat!!

iedaLUVsham said...

alhamdulillah dah sembuh :) take care

Mama_Aqish said...

to nie : yup jadi DOC kejap...demi anak tersayang kan

Mama_Aqish said...

to naurah : opps...tukar nama ker???dulu naurah makwa la ni naurah villa...nice name

Mama_Aqish said...

to ayu : yup memang kuat pun

Mama_Aqish said...

to ieda : dah baik luka bebudak kan cepat sembuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai kesiannya.seb baik ada nurse in house :)

my hubby jer yang potongkan my nuha kuku.kadang2 kuku me sekali hubby potong :P

Mama_Aqish said...

to eliss: ada doktor kat rumah haq tu yang senang sikit...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.