Followers

Tuesday, February 9, 2010

Pecaya Tak?

Tajuknyer Pecaya Tak???
Tapi kengkawan MESTI WAJIB percaya k...
ni citer aqish still muat pakai baju dia masa tecik dulu...
habis mama dok godek Lap Top carik gambo aqish masa tecik dulu...
jom baca citer pasal aqish...

Baju Merah aqish yang dipakai sejak berumur 1 tahun
sampai la ni muat lagi....

skirt aqish dari 8 bulan sampai la ni muat cuma senteng je la

baju ni memang baju peberet mama...
dari umur 7 bulan sampai la ni pakai lagi tau
Haq ni pun same gak...umur setahun sampai
:
:
:
la ni pun muat lagi tau

yang ni paling lama sekali...
still elok lagi baju ni...tak koyak pun...
aqish pakai dari umur 6 bulan sampai
:
:
:

Setahun & di sambung lagi sampai
:
:
:

:

la ni umur dah 2 tahun 3 bulan...

p/s haq tu baju aqish menambun banyaknyer sebab baju yang lama still muat lagi...
p/s la ni mama kureng shoping baju aqish dah....cuma beli skirt je sebab yang ada semua dah senteng....kasut semua dah tak muat sebab kaki aqish panjang....
p/s masa aqish umur 1 tahun berat aqish 9kg tau...sampai la ni pun berat aqish 9kg gak....hu...hu...tak naik2 tu

29 comments:

Ena said...

heh3x..

samer la ngan anak sy..
selalu dapat pakai baju lame2 sbb bandan x nemok2.. dok camtu jer..

maslinamansor said...

alah membeli, menang memakai...
betul x..?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama la ngan my nuha sebab masa baby lagik dah pakai baju setahun.hahaha.bila dah setahun, pun boleh lagi pakai baju setahun.hahahaha.jimat kan.

Elyn said...

jimat camni... sebab baju budak2 selalunyer baru lai dah tak muat pakai.

Zaza Abdullah said...

uiks? ajaib aqish ni. tak membesar ke? hehehe... jimat2!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

baguslaa
si rafiq tu asyik kene tukor baju je
perut muncit
huhuhuhuhu

pastu baju senteng nampak pusat

if gegirl takpe nampak pusat
if boboy buruk benorrr roman ehhh

Mrs. Adz said...

bestnye..waaaa...eisya sekarang ni,dah byk stok baju tak muat..bygkan yang setahun pun dah byk kena simpan..semuanya kecik sampai nampak pusat..hiihii..now,belikan eisya saiz utk 2-3 tahun..

ni pun tgh memikirkan stok baju tido yang murah..hihii..pakai pun kat umah je kan..

mummy_ayu said...

ye la..aqish ala ala comel gitu.tapi memang tul.ian & iris pun cam tu, ian ada yg suar jeans mickey tu present 1 year bday from mama liza until now leh pakai lagi..pinggang getah..cuma dulu panjang la nie dah takat lutut..ok la tu!

Mama_Aqish said...

to ena : yup rangka tecik ikut cam papanyer

Mama_Aqish said...

to mas : yup menang memakai sampai tak muat

Mama_Aqish said...

to eliss : hu..hu...sama la dgn aqish...tecik n tomei

Mama_Aqish said...

to elyn : yup kimat gitu dah lama tak memborong baju aqish

Mama_Aqish said...

to zaza : hu...hu...berat badan aqish dari umur setahun sampai la ni still 9kg sajok...

Mama_Aqish said...

to rose : hu...hu...geram kalo budak debab2 ni

Mama_Aqish said...

to adz :tapi eisya debab best perh...tomei gitu...geram nampaknyer ummi eisya kena beli baju baru banyak2 untuk eisya la

Mama_Aqish said...

to mummy_ayu : hu..hu...sama cam abg ian ker...rangka kecik kan...baju haq lama2 pun still muat lagik tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama gaklah cam Qis...Size new born pon masih leh guna... hehe...jimat2x.. :D

Huda said...

dah beso aqish yer.. bakal jd kakak yg baik :)

adda said...

confirm.. aqish mmg comel orgnyer.. tp dia meninggi tu kira ok la.. ok gak, looking to the bright side, dpt jimat baju kan.. asal anak dpt membesar dgn sihat dh cukup bersyukur kan

Uda said...

percaya.. percaya.. sebab tengok badan aqish kecik jer.. cuma tinggi jer..

mamalieyna said...

oraitla tu, boleh pakai sepakai-pakainye..hehe..aqish kecik molek..takpe..comei gituw! ^_^

ita cutevirus said...

huhuhuhu...

save sket... ala, kalo stakat baju² tu buat basahan ok la kan??

anak² ita pun cam tu jugak.. badan tak naik, tp seluar @ skirt cepat senteng... huhuhu.. die ikut ayah die... cepat tinggi..

Mama_Aqish said...

to lily : hu..hu...mesti rangka qis tecik molek kan

Mama_Aqish said...

to huda : yup dah besaq & dah jadi anak dara...

Mama_Aqish said...

to adda : badan tecik molek ikut papa aqish

Mama_Aqish said...

to uda : yes...pecayalah k

Mama_Aqish said...

to kak ina : yup pakai selagi boleh sampai dah tak muat

Mama_Aqish said...

to ita : sama la dengan aqish skirt cepat senteng tapi baju still muat lagik

Momma Mia said...

ishh baju masa 6 bulan muat lagi... petit la aqish nih yer... berat Aqish 9kg?? berat damia skrg 10.5kg... Takpe metabolisma Aqish tinggi ni + aktif kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.