Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, March 18, 2010

Any Idea????

Mama nak wat frame untuk kami sekuarga nak letak kat atas meja kat opis...(berapa kali kat da)
Mama nak wat Potrait dengan design yang sama cam kat atas tu cuma material je lain
mama nak tambah bunga2 & love sikit...
tapi yang pening nyer sekarang...
NAK LETAK AYAT APE YE?????
anay idea???mama nak tempah kat JEMARI ART yang pernah jadi sponser contest mama sebelum ni...
so any idea nak letak ayat ape kat frame tu????

4 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

♥Raidatul Auna said...

wow cantek frame hihihih

wan sujaihah said...

amboi kretip nyer...

LYaFRINA said...

Nak bg ideal...
ehheheeh

1. "KAU TERCIPTA UNTUKKU"
2. "MY LIFE"
3. "CIPTAAN AGUNG"
4. "CINTA"
5. "L.O.V.E"

DAHH..xder ideal.. kalo ada, bg lagi erk.. heheheheh..

Umi Nuha said...

heeheh...
kalau saya tulis 'keluarga saya'....macam cute :-)

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.