Followers

Tuesday, March 23, 2010

Ari Tu Papa La Ni Aqish Plak

Selamat pagi semua...
aduhai kaki sape la kat bawah ni???
ni kaki aqish k...
weekend ari tu mama bawak balik payroll nak checking kat rumah...
pastu mama bawak balik stapler sekali sebab nak tapler doc...
then ubat stapler bertaburan...
lom sempat mama kutip tiba2.....
papa nampak aqish jengketkan kakinyer...
papa tanya kat mama nape kaki aqish tu...
mama cakap tak tau la...saje kot...
pastu papa pun dukung aqish...
tengok2 ubat stapler dah tercucuk kat kaki aqish...
Ya Allah....
ari tu mama kena marah dengan papa sebab lalai...
sampai kaki aqish cedera disebebkan keje mama tu...
mama bukan sengaja....
sian aqish...sib baik aqish budak kuat...tak nangis langsung..
ngeri mama masa nak cabutkan ubat stapler tu...

pastu bawak pi klinik...bertampal la kaki aqish..
la ni aqish jalan jengket2...tak mau pijak lantai...

dah tak sihat ni bukan main manja lagi...semua nak berdukung jer...

ni plak kaki papa yang xcident ari tu...dah semakin pulih....
sama dengan aqish kena sebelah kiri gak...
ni la ubat stapler yang telah mencucuk kaki aqish tu...
sebelah tercacak...sebelah lagi dah masuk ke dalam..
sib baik luka tak berapa serius...

he...he...ni stok ubat aqish...dah banyak giler...
ada yang tak bukak lagik pun...
semalam dapat antibiotik plak...sebab doktor takut air bisa besi stapler tu jadi nanah
so cover dengan antibiotik...
ni la gambo budak yang tercedera tu...
bukan main demand lagi nak itu nak ini...
mama ikutkan aje la dah tak sihat kan...
moga cepat sembuh ye sayang...

p/s lama tak update sale...nanti mama update k...klik2 NUFFNANG...

23 comments:

Sharinginfoz said...

kesian kat aqish, semoga cepat recover ya.....

Jom Gatsby

Apa Tak Berpeluh???

[-suziey-] said...

masyaAllah..kesian aqish..sabr la mama ek..lenkali hati2 dgn peralatan ofis tu..take care ok...

Ena said...

alahai ciannyer aqish..
nasib baik dier kuat yeh!
good girl!
^_^

mama uzma said...

Ya Allah...
mama...ngerinya...sian aqish..
bahayakan...nampak je benda tu halus tapi sampai leh jadi gitu skali..kena lbih hati2 la ada anak kecik ni...

Adlina Husaini said...

ish sakit kena tu..ina penah kena dah adeh..seriau

maslinamansor said...

termasuk dalam...
ngerinya dengar...
Kadang2 kan, walaupun secermat mana pun kita... mesti ada kemalangan gak... :)

chekna said...

sian...get well soon ya dear aqish!! to mama sabar ya..

LYaFRINA said...

aduhh.. ciannyer aqish..
nsib baik aqish jenis kuat smngat..
itu ar,, lya pon ada tpijak ubt stapler baru2 ni kat ofis.. bdarah gak sikit.. skit tu...

** get well soon dear!!!

mummy_adam said...

alahai cian nyer.. berbalut2 mcm papa ;)

Mama_Aqish said...

to sharinginfo : tq dear...

Mama_Aqish said...

to suziey : yup next time kena lebih carefull kan...

Mama_Aqish said...

to ena : yup sib baik tak menangis...anak mama yang kuat

Mama_Aqish said...

to mama uzma : tol tu..sampai kena marah teruk dengan papanyer...al maklumlah anak manje la katakan

Mama_Aqish said...

to adlina : memang sakit...rasa pedih2 kan

Mama_Aqish said...

to maslina : yup...benda nak jadik kan...tapi salah mama gak sebab cuai anak terluka

Mama_Aqish said...

to chekna : tq dear..moga aqish cepat sembuh leh main kat taman

Mama_Aqish said...

to lya : yup kiter kat opis pun selalu je terkena benda alah tu...memang sakit pun

Mama_Aqish said...

to mummy _adam: lepas sorang...sorang lagik kena plak

nadja said...

dak dak kecik kalau sakit memang wat muka cute kan ehhehe

MOMMY NADIA said...

get well soon Aqish..

Ain said...

kesian aqish....

hopefully cepat sembuh...

mummy_ayu said...

ala ciannya aqish..get well soon dear!!

Liessa said...

salam mama..cian nye kat aqish...sy baca pun ngeri je...klu jd kat baby sy la...mesti dh nangis rasanye masa tu...erm caya la sib baik aqish kuat...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.