Followers

Wednesday, March 10, 2010

Citer Pasal Papa

Ari ni nak citer pasal dressing papa tapi tak bawak cabel la pulak so tak leh nak transfer gambo
untuk citer long story punyer...
mama still dalam kesedihan lagik sebab until now papa still MC lagik...
luka tak baik lagik...
mama dah susah hati biler mengenangkan kesakitan papa tu...
ni semua dugaan & cubaan dari ALLAH untuk kami insan yang lemah ini...
papa kena dressing every day kat klinik.....
takat ni bil perubatan papa dah mencecah RM468.00....
mama harap papa sembuh cepat....
keje banyak kat opis...
so pagi2 jer sempat nak update blog....
tq pada yang dah join contest mama...
tarikh tutup contest 13hb Mac ni k...
so ada dalam 3 hari je lagi...
esok mama akan update senarai kesemua peserta yang join....
TQ U ALL

9 comments:

maslinamansor said...

semoga mama aqish tabah yerr... :)

Siti said...

Semoga papa Aqish cepat sembuh.
semua ni dugaan dari Allah. InsyaAllah ada hikmah disebaliknya.

zaza said...

sabar ye... semua kan cepat ok!

Ummi Eisya said...

yang mampu dikatakan,sabar ye mama aqish..moga papa aqish cepat sembuh..amin..

mummy_ayu said...

sabar ye mama aqish!!dugaan Tuhan nie..apa pun to papa aqish, semoga cepat sembuh!!

LYaFRINA said...

uhuuu.... sabo yer mama aqish..
smua tu dugaan.. Biasala, bila dh sakit tu.. mmg byk sgt duit y kluar.. tp xpela, duit blh dcari,,, tp ksihatan y baik lbh bharga..

mamaaerish : said...

sabar yer... ader hikmah tuh... :)

ibu 2AZ said...

sabar ye..hrp papa aqish cepat sembuh ye..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kesian papa aqish
moga cepat sembuh lukanyer tu...
takpe mama aqish...duit boleh cari..yang penting kesihatan dan kesembuhan papa aqish....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.