Followers

Wednesday, March 31, 2010

Contest Avatar & Fast Furious 4

Contest Lagik...
klik BANNER untuk join
Nak join Contest dari FASTBLOX
antara syarat2 nyer adalah:
  • Buat pendaftaran dengan meninggalkan komen, nama dan alamat blog korang dalam entry contest ini
  • Korang perlu membuat satu entry dalam blog korang tentang contest yang dianjurkan ini dan korang perlu meletakkan link entry contest dan link blog ini dalam entry yang korang tulis tu
  • Perlu menjadi follower blog ini terlebih dahulu
  • Tarikh penyertaan bermula pada hari ini dan akan tamat pada 10 April 2010 pada jam 12.00 tengah malam
  • Pemenang akan dipilih melalui sistem cabutan bertuah. Sistem cabutan bertuah secara eletronik mungkin akan digunakan
  • Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 April 2010 dan akan dimaklumkan di dalam blog ini. Keputusan pemenang adalah muktamad
  • Sebarang pertanyaan atau kemusykilan korang boleh ajukan di bahagian komen dalam ENTRY NI

4 comments:

Yus said...

Thanks mama sebab join contest :)

unlisted_one said...

good luck dear! tapi ape fungsi Avatar tu yek? hehe..kretip sungguh!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to yus : nak meriahkan lagik mana tau leh menang

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nia : tq dear

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.