Followers

Wednesday, March 10, 2010

"I'M GOING TO THE GATSBY DEODORANT STREET FAIR"

Projek 400 "I'm Going To The Gatsby Deodorant Street Fair" bakal menggegarkan Times Square pada 17 April 2010 Bermula Jam 10.00pagi - 5.00petang di ruang legar Ground Floor Berjaya TimeSquare, Kuala Lumpur
Program ini dianjurkan oleh GATSBY
kerjasama oleh :


Pelbagai acara permainan yang akan diadakan pada hari berkenaan yang di kenali sebagai "STREET FAIR" seperti membaling getah, bergusti sumo dalam beg udara. Untuk makluman semua, seramai 400 peserta blogger yang akan menghadiri projek berkenaan. Selain tu terdapat pelbagai gerai minuman yang ada di sana nanti.
Peserta permainan akan memenangi mata dan boleh ditebus mata ganjaran berkenaan dengan barangan menarik dari GATSBY....
  • Anda juga berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah dengan pelbagai hadiah yang menarik terdiri dari baranagn elektronik, komputer, telefon bimbit dan baucer tunai berjumlan RM15,00.00
Anda dijemput untuk memeriahkan lagi acara berkenaan,kerana seramai 400 blogger akan berkumpul di sana...dan tiada alasan untuk tidak sampai ke sana....pelbagai kemudahan disediakan untuk ke Berjaya Times Square....anda boleh menaiki Teksi, Monorail atau memandu sendiri ke tempat berkenaan...
Monorail kemudahan transit yang disediakan untuk ke Berjaya Times Square

Peta ke lokasi Berjaya Times Square

Peta Monorail untuk ke lokasi...
untuk lebih informasi sila ke website www.gatsby.com.my/streetfair....
jom kite ramai2 memeriahkan acara.....
p/s mama join...ada rakan2 blogger yang join???

3 comments:

zh-ena said...

bestnya klu dpt join

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yer betul mama aqish...kita pun join jugak..nanti jumpa disana ok.....

Ena said...

bestnyerrr... tp dpt nak join lah.. hu3x..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.