Followers

Monday, March 15, 2010

Jemari Art....

Hye kengkawan semua...sihat ker???
nak promote sikit ni...ingat lagi Contest "Cutest Baby 2009 Contest By Mama_Aqish" ari tu???
hadiah pemenang di taja oleh Click2 Shoppe...
tapi sekarang Click2 shoppe nak tukar nama website nyer...
ada bermacam2 design yang terkini & tantek2 kat website tu...
haq yang dalam entry ni just contoh je untuk kengkawan tatap...
kalo nak tengok design latest leh klik2 kat

ni frame yang mama wat untuk aqish....jeles lepas tengok semua pemennag dapat frame yang cantik2 dari JEMARI ART a.k.a Click2 shoppe

ni hadiah untuk pemenang pertama ari tu

pemenang ke 2
ke 3

p/s hasil seni dari beliau memang cantik & berbaloi2 dengan harganya selain anda leh pilih sendiri design yang macam mane anda nak....
jom la torai...tak rugi pun...percayalah...mama pun nak tempah lagi ni...

10 comments:

Ummi Nani said...

tq mama aqishh... tolong promote Jemari Art.. Matching arr frame pink & gambar Aqish tu... template baru ni pun cun... blogger paling berinformasi... besh.. besh...

Ena said...

comeyyerrr.. rugi nyer sbb x sempat nak join.. hu3x..

[-suziey-] said...

waaaa tantek!!!!

Mama_Aqish said...

to ummi nanie : tak pe tolong sesama blogger

Mama_Aqish said...

to ena : tak pe next time k

Mama_Aqish said...

to suziey :memang tantek kalo letak gambo aqeel lagik tantek

lily azliyana @ mama zara said...

mmg comei jek sume frame..sy pon terpengaruh ni..nk tempah utk Zara n cousin2nya..harga die ok tak..klu mcm frame Aqish tu berapa?saje nk bajet2 kasar dulu..=p

Mama_Aqish said...

TO LILY : jom la beli...he...he...nak hasut ni....murah jerk...around bawah RM20.00 leh buzz puan kedai tanya harga...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

comeyy..comeyy..ayyunie dah ader satu...aleesya tak der lagi ni..nampaknya kena order lah ni...

p/s: may be sejak mama aqish tukar template tu, menyebakan nuff jarang2 ader....agaknya larr..

wan sujaihah said...

cretif nyer lah...klu rm 20 memang berbaloi tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.