Followers

Monday, March 8, 2010

Jenjalan Amik Angin

Salam semua...lambat update ari ni...
nak citer pasal weekend sikit...
dah 3 weekend kami tak ke mana2 since papa xcident ari tu...
tak leh nak jalan so kaki kami berdua pun tak la panjang nak berjalan2...
just lepak2 kat rumah jer...
dok kuar pun just pi kat bawah apartment jerk....
so ni la aksi2 aqish semalam k...

main beskal...tak reti kayuh pun harapkan mama nolak jerk

peace mata kuyunyer....

dok sibuk narik beskalnyer...

dok lagut tengok orang lalu lalang...

hu...hu...la ni cuaca panas...
muka aqish dah mula naik ruam...
sian aqish....mama dah potong rambut depan aqish...
tapi aqish ni patern yang tak mau di ikat rambutnyer....
p/s papa cuti lagik minggu ni...dah 3 minggu papa MC

12 comments:

maslinamansor said...

Aqish... banyak minum air yer... :)

ita cutevirus said...

tak pe la sayang ye...

kalo papa da sihat nanti, aqish ajak mama & papa gi shopping & jenjalan ek... qada' 3 weekend terperap kat umah tu...

huhuuhu..:p

mama said...

kiutnyer aqish ni ;-) sama la mcm sara ni, x reti nk kayuh asyik mama yg semput nk tolak, he3..

*oh ya mama aqish, nk tanya sal contest cutest baby with kiut mom tu sal syarat SNAP sendiri tu?konpius skit,gamb tu mom kena snap sendiri ke,kalu hubby snap xleh ek?tp gamb kite tu mmg x edit apapun, cuma hubby la yg tukang snap,so qualified ke x ek?kalu x qualified so sy nk tukar gamb lain,need ur reply

http://myprecious07.blogspot.com/2010/02/cutest-baby-with-cute-mom-by-mamaaqish.html

mamalieyna said...

jalan2 depan umah pun jadila aqish ye..dapat gak men2 beskal!

sian papa aqish..moga cepat baik lah ye!

Mama_Aqish said...

to mas : aqish memnag suka bangat air masak....minumamn peberet...tq auntie

Mama_Aqish said...

to ita : hu...hu...kalo papa dah sihat harus pi bawak aqish berjalan2 sakan ni...

Mama_Aqish said...

to mama : sape2 pun leh snap gambo tu....cuma tak leh amik gambo studio jerk...gambo di snap sendiri tanpa disokong oleh juru gambar profesional k...tq for join

Mama_Aqish said...

to kak ina : hu...hu...asalkan dapat jalan2 kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

skang mmg musim panas
rafiq plak terkena excema
lagi parah bila dia panas..haihh

comel beskal.kaler meghah
:-)

Ena said...

Comelnyer peace yg aqish buat tu!..

same jer color baju ngan beskal tu ekk!.. eheheheh..

Uda said...

semua serba merah ni.. sekali pandang nampak cam anak amoi jer..hehehe pandai pulak tu berposing... siap kunyet2 mata..

mama said...

ok thanx mama aqish 4 ur reply..
so qualified ler gamb kite tu ek,mmg sendirinyer photog,bukan studio or photog profesional ;-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.