Followers

Monday, March 15, 2010

Mama Half Day???

Hu...hu...ari ni mama half day...
nak pi mana ek???papa dah sihat sikit dah leh jalan...
mama nak pi bank dengan papa...
he....he....nak pi sign aggrement...
ingat tak kami pernah nak tukor kete ari tu....
then pastu dealer kete wat tak layan jer....
la ni kami apply kat tempat lain...
dah lulus...nak pi sign aggrement jer...
kete yang sebelum ni papa tak tolak pun....
kalo tolak rasa rugi plak...sebab dah muka kan kete tu RM10k masa first beli tu...
rasa nyesal plak muka kan banyak2...
akhirnyer tercapai jugak nak pakai kete baru tahun ni...
papa dah plan nak pasang DVD dalam kete tu untuk aqish tengok kartun....

10 comments:

maslinamansor said...

wah... keta baru...
keta ape?

Siti said...

waaaaa...keta baru..sonoknyaaaaaa...

Ena said...

wahhhhh.. bestnyerrr.. kete baru..
Tahniah!!!

LYaFRINA said...

waaaa... nak tuko kete baru ke??
best2x...
kete ape tu???

mamalieyna said...

selamat berkereta baru! syok la aqish pasni! ^_^

wan sujaihah said...

ni la paling best...dapat beli keter baru..yahuuu..moga dimurahkan rezeki ye :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!! Syok lah Aqish nnt leh layan DVD dlm keta... :)

AshAnas said...

waa, lps ni msti aqish asek ajk naik kete je, leh tgk katun slalu...

zh-ena said...

beli keta apa tu ina :D

uminuha said...

wah..bestnya aqish leh tgk kartun dlm kete :-)
mmmm...amik mpv ke?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.