Followers

Monday, March 29, 2010

Nak Mintak Tolong Kengkawan Sikit???

Rentetan story morry pasal aqish kekurangan berat nbadan ari tu
entry nyer kat SINI
untuk makluman semua aqish baby G6PD iaitu baby yang kekurangan darah putih dalam badan...
mama dah discuss dengan papa then kami dah wat keputusan
setelah ramai kengkawan blogger mama yang kat luar sana prihatin dengan
dilema mama ni...
so kami nak bawak aqish ke
KLINIK DOKTOR PAKAR KANAK2
cuma nak mintak tolong kengkawan semua suggestkan
mana2 klinik pakar yang TERBAIK
area SELANGOR ni....
so minta jasa baik kengkawan semua untuk suggest mana2
Klinik yang ok...
  • p/s aqish tak sihat lagik ari ni...

11 comments:

nieda said...

kalau anak saya sakit, kami bawa jumpa klinik ibu bersalin UMRA sek 13 shah alam. Kt situ ada pakar kanak2, saya suka sebab penerangan dia bagi mmg jelas. Ubat pun bagus dan yang penting harga pun berpatutan. Average dalam rm50 jer, tapi depend pada sakitlah..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieda : leh bagi detail klinik tu tak???

atie said...

Salam...

Kalau akak akan suggest ke HKL terus... sebab akak pun dulu alami macam tu gak hadhari kurang berat badan.. dan asmatik jadi klinik kerajaa.. hantar ke HKL.. HKL nie cepat bertindak sikit... dan doktor pakar peadetrik pun ramai... layanan pun baik gak... bayaran pun tak mahal.. kalau anak kita ada masalah lain cepat dia refer kat bahagian lain...

b.O.n.d.a said...

anak bOnda ke-2 tu pun kurang zat gak..bukan kurang sel darah merah but sel darah merah tak leper cam nOrmal..

bOnda rujuk ANNUR bangi..

mamamiera said...

yez!! zai pon cadang cam nieda gak..
klinik UMRA.. berhadapan dgn studium melawati s.alam..

smms said...

hum as i said b4 .. klinik pakar kanak2 an nur bangi or p ja refer putrajya ..which is gud jugak ..
itu kesenangan k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieda : tq dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to atie : tq kak nanti kiter tanya husband kiter k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to binda : anak u pun G6PD gak ker?

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zai : tq kak...dekat je tu dengan rumah kiter

MOMMY NADIA said...

just nak share..I selalu bwk my baby kat UMSC..specialist utk PPUM..Paed Prof CT Lim..sgt best!walaupun dia private,paed dia work with PPUM jgak..so really at resonable price plus dr yg rawat pun specialist..best things,tak pyh que jumpa specialist at UM..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.