Followers

Wednesday, March 17, 2010

Nuffnang Lagik!!!!Dan Buktinyer???

Pecaya tak kata2 mama???
dan buktinyer tengok la iklan2 nuffnang kat blog mama dah ada...
hu...hu...mama berjaya wat ke tiga2 unit iklan nuffnang tu...
dengan hasil usaha sendiri sampai naik juling mata....

Iklan Large Rectangle - dah berjaya add

Iklan Leaderboard yang dah mula munculkan diri...
yahoo....pasni banyak la duit dalam akaun nuffnang mama...
tak perlu promote kengkawan klik2 pun tak pe...
biler kengkawan singgah blog kiter then iklan tu kuar maka duit akaun nuff kiter pun akan bertambah...so cara bijaknyer jadilah seorang yang rajin blogwalking
p/s nanti kiter sharing lagik k

12 comments:

aiezza.sue said...

Salam singgah..
Tolong la ajarkan kita yg tak baru nak blaja ni :)
Salam kenal..

mamaarifakeemaisy said...

time kak ina bukak tak ada lak..huhu..camno eh! tak muncul pun..ke sbb PC gak..haish..pelik tul!

mama wanie said...

ishh ish...besh nyer...
emm bukan tak nak blogwalking..tapi masa tak mengizinkan la...
tapi ader gak ler yang terjah2 kejap..
ni cuti skola bole ler gi memantau..heheh...

Unknown said...

zai punye iklan nuff pon dah muncol gak..
mula pd hari ni dah ada.. smlm xde..
so, iklan dah masyuk ni,zai pon pi klik2 lah iena punye nuff.. ;)

mommynadia said...

owwhh..since I tak reti nuffnang lagik nih..nk tnye la
U setting CTR ke CPM..??
which one yg lagik berbaloi..
I dont think people come to our blog n rajin nak cliq2!!..
help me!!

One For All said...

ye la mama... mmg juling bijik mate time nak buat... lagi2 template2 cun cam nie hehehehe...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lily pon 1st time letak nuff between content..letak jer terus kuar iklan..hehehe..

Thx for Sharing.. :)

HaniFadil said...

cayalah mama aqish! pas ni mesti masyukkk.. :-)

UmiIzz said...

ala.. camne erk, kita letak yg kat dlm entry tu tak penah munculpun nuffnag tu.. bukan setakat iklan yg banner nuffnag tanpa iklan yg kecik coet tu pun tak kuar.. nape erk.. salah ke caranya, rasa nye da betul da.. cube tolong ajar kita sikit

Elly Emmy said...

sampai juling mata pu tak pa la.. ni kan dah dapat hasilnya.. nanti boleh datang usha nuff kat sini yerr..

OneSue said...

kak ajar kak...camner nak letak coding tu..saya tak reti...uwaaaa...akak kan baik(bodek plak aku ni)hehheheh

marshalizadotcom said...

Mama Aqish...
Tlg ajar..nak tau gak...huhuhu
Blog sy lg 1 xkuar pun iklan..yg lama ok..tu yg pening tu...:(

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.