Followers

Tuesday, March 16, 2010

NuFFnaNg Nape Ek

Selamat Pagi...ari ni ramai blogger yang berbicara mengenai NUFFNANG...
mama pun nak berbicara pasal nuffnang jugak...
sejak mama tukar template ni iklan nuffnang kat blog mama tak kuar pun...
asyik tidok jer...mama pun dah jadi musykil kenapa nuff asyik zzzzzz.....jer...
sebelum ni asyik iklan je tak henti...
dan pendapatan pengiklanan dari blog mama pun dah mula menurun ke tahap yang tak memberangsangkan...
biler tengok blogger lain ada yang dapat BONUS CTR & macam2 lagik...
rasa cam ada kekurangan plak pada blog mama ni...

selain tu...mama tak leh nak add ads skyscapper & leaderboard kat blog mama...dah banyak kali mam torai tapi tak berjaya...

ada sape2 yang sudi membantu mama yang dah buntu ni????adakah disebabkan template mama ni???mama ada baca kat blog Aried tentang kongsi citer pasal NUFFNANG ni...then blog beliau saoe yang nak tau lebih lanjut leh pi ke blog ARIED...leh belajo ape2 yang patut pasal Nuffnang ni....

p/s pada yang pakar pasal Nuffnang ni...leh la sharing any info pasal nuffnang ni k...

15 comments:

ApasH said...

Saya pon since tukar template iklan nuffnang pon asyik zzz..padahal traffic makin naik..rasa mcm nk tukar template balik le..yg simple2 aje..hehehe

siti nurkhijah said...

ct pun dari dulu lagik tak leh letak iklan skykreaper tu... sian kan? huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nuffnang kita pon slalu Zzzz...

Klu tgh mlm baru aktif.. :)

Ain said...

ain yang tak tukar template ni pun iklan tidur gak....huhuhu....

rm tak gerak2 walaupun trafik hampir 100...

tak faham ler....

Ena said...

Tu la kan.. sy kdg tu pun cam x puas ati jer ngan Nuffnang nie.. kejap ader kejap x der.. tp ade sesetengah blog yg bertuah tu.. kuar jer iklan tu.. uwaaaa...

sori ye mama_aqish x leh nak bantu.. sbb memg x reti.. ho3x..

Siti said...

lor...gitu lak yer..mcm2 hal lak skang ni ngan nuffnang nih...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Salam ...saya dah lama nk lekatkan nuffnang kat blog saya tapi tk berjaya..hehehe dah tukar templete tetap sama tk leh tempek nuffnang ni huhuhu....

Momma Mia said...

hhh cam sama jer. nufnang kt pun zzzzzzzz memanjang. kekadang jer ada tu pun waktu mlm2 buta

LYaFRINA said...

uhuuu.. bab nuff ni
lya pon still mnanti bulan jatuh ke riba... ntah tahun bila blh dpt..

Mummy Zara Sofea said...

smalah kak, sy pun..aritu, tngan ni gatal nktukar layout, at last, nuffnang ads lnsung xkuar dh.nkdekat sebulan dh...so $$ pun mmg xbegerak dh

mamamiera said...

yelah..
zai pon same..
smenjak tukor templats lain..
langsung x kuar2 iklan nuff..
zai ape2 hal pasal nuff pon refer blog mamaqish nih.. so zai tggu info dr iena lah lps nih..

maslinamansor said...

xpe... karang bagun la dia... :)

~ As ~ said...

saya tak pakar sangat tp cuba add nuff tu dari layout -> edit html, bukan add widget. ada tutorial dari nuffnang.

Uda said...

saya pun tak berapa arif tentang nuff

saya tak letak nuff kat html.. memang tak jadi.. saya letak kat layout drag jer.. so cari templet blog yg boleh main drag saja..mcm sy guna Ourblogtemplates.com

zh-ena said...

tepuk2 skit nuffnang tu bg bangun :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.