Followers

Thursday, March 18, 2010

Nuffnang....Camner nak Wat Iklan Nuff kat Blog???

Salam semua...
oleh kerana permintaan yang agak banyak dari kengkawan tentang macam mana nak add ads
iklan Nuffnang....
so kat sini mama nak bagi tau kengkawan leh klik kat SINI untuk code iklan tu & SINI untuk TUTORIAL camne nak add iklan tu k...
sila pastikan kengkawan dah masukkan ketiga2 iklan Nuffnang tu....iaitu :
1. SkyScapper
2. LeaderBoard
3. Rectangle
satgi mama kongsi cerita plak dengan lebit lanjut mengenai iklan NUFFNANG...
mama dah cash out duit Nuffnang minggu lepas....
makcik Kayo!!!!!
p/s selamat mencuba sampai juling2 biji mata nak cari code untuk di copy paste tu

6 comments:

♥Raidatul Auna said...

kayo....
heheheh

E.L.I.Z.A said...

eh ni lain punye cara ke mama?
nuffnang eli ni lgsg xde income heheh xde org klik huhuhu

mamamiera said...

wahhh..
kayo yo mokcik!!
pasai tu mokcik rajin buek contest ye mokcik.. bagoihh.. mokcik kat sini p0n suko bebonar..

mmg betoi tu,mokcik smpai joling dan kero mato mokcik mengopi paste code nuff tuh.. tp kan kadang2 iklan tu kojap2 ado, kojap2 ilang.. mano poie nye ntah.. boleh mokcik d sana jawabkan??

okeylah.. udahle mato ni juling ,skrg mlot mokcik pon udah bleh sangkut hanger pulok hah..

Ena said...

wahhh..makcik kayo yooooo!!!heheheh..
best wooo..

ena x tau la bile pulak giliran nak cash otu tu. nuffnang asyik tido jekkk.. hu3x..

tp kan camner nak kasi iklan tu dok kat bawah posy a commnt tu ekk? kat situ yg sy x tahu nak buat lagikk sampai skrg.. heheheh..

Hazu~ said...

try masukkan nuffnang xchange tapi asyik keluar loading je. takde apa pun.. hmm... tak reti la nuffnang ni..

ops...salam kenal. sorry terjah tak bagi salam . :)

mummy_ayu said...

ayu pun baru jer buat nuffnang, tu pun notti netti yg tlg buatkan..nanti kita tuka tukar klik ke..nak gak kayo cam mama aqish..he he he

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.