Followers

Tuesday, March 16, 2010

Senarai Top 14 & Congratulation To Alls Of You

Salam Semua...
berikut senarai penuh untuk TOP 14 shortlist untuk Cutest Baby With Cute Mom By Mama_Aqish....
sila semak senarai shortlist....
adakah anak anda tersenarai????
tahniah untuk semua....
pengumuman pemenang yang sebenar akan dibuat pada 18hb Mac 2010
senarai shortlist di pilih oleh para2 juri profesional yang mama pilih....

Ahmad Akif Wirdas


M.Adi HaiqaL

Anas

Ariff

Wan Aniq Darwisy

Muhamad Nacqris Mikail

Fitri Anas
CUTEST BABY BOYS WITH CUTE MOM

Damia Firdina

Putri Irdina Qaisara

Damia Ayyunie

Marsya Sophie Irdina

Akma Mardhiah

Salsabila Aufa

Arifa Dalila

CUTEST BABY GIRLZ WITH CUTE MOM

hadiah terbahagi kepada 4 kategori:
- Pemenang Pertama hingga Ke Tiga Untuk Boys & untuk Ibunyer
- Pemenang Pertama hingga ke Tiga Untuk Girls & untuk Ibunyer
- 2 Hadiah Saguhati ( girl @ Boy )
- 1 Hadiah Mystery Gift

Tahniah mama ucapkan pada yang terpilih...pada yang tak terpilih tak mengapa boleh cuba next contest yang akan datang.....so nantikan keputusannyer...

hadiah pemenang akan di organize oleh pihak sponser....
p/s adakah penyertaan anda yang dishortlist lengkap????sila semak semula...sekiranya tidak lengkap...kemenangan anda akan diberikan kepada pihak peserta yang lain...
untuk kesemua shortlist...mama akan terjah blog anda....tunggu!!!!

15 comments:

[-suziey-] said...

congratulation to all shortlisted ...hehe

mamaaerish : said...

wah... tahniah semua... (",)

unlisted_one said...

congrats to all ya!

mamalieyna said...

ada 2 yg kukenal..good luck tuk peringkat seterusnya! ^_^ tahniah buat yg terpilih! mmg cute n cunlah! ^_^

mummy_ayu said...

congrats to all shortlisted!!!

Ain said...

tahniah untuk kengkawan yang menang....

AshAnas said...

Alhamdulillah Ummi & Anas masuk senarai... congratz jgk kat odah & aufa dan kak meen & arifa...

Diarihatiku1976 said...

wah... tahniah semua... (",)

Echa said...

tahniah pada yang dishortlisted.. comel seme..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah...ayyunie tersenarai....tahniah kepada yg lain juga....

mamamiera said...

hallamaakk..
alhamdulillahlah..
makcik terpilihlah..
hehee rasa mcm kiut x kiut je picca kami tu.. saje nk memeriah.. akk nih mmg gile contest.cume free x free je nak join.. tngok yg terpilih tu p0n alahaiii,
ade can ke ni top 3.. kalo idak p0n akk dah cukup heppi go lucky lah terpilih 14 shortlist.. thanx mama aqish cup cup cup.. jakon i taw!! ;)

Momma Mia said...

Tahniah kpd semua yg terpilih...

mama zharfan said...

alhamdulillah, my Ariff dpt masuk list shortlist...harap2 ada ler rezeki to win one of the prizes ...Amiin..

ibu_arifa said...

alhamdulillah..tahniah juga pada kawan2 blogger saya yg ramai terpilih juga..terima kasih kepada juri2 serta mama Aqish yg best nih :)

im - mamababahworld said...

Congrats to all shortlisted babies..semuanya sangat cute..mesti pening juri nk pilih pemenangnye kan?

Gud luck to all..;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.