Followers

Wednesday, March 31, 2010

Sleeping Cutie Contest

Seamat pagi semua...
jangan termuntah ek tengok banyak sangat entry Contest
yang mama join...
tengah rajin bangat ni sejak lama meninggalkan tabiat rajin join contest ni...
Demia memberi moral support untuk blogger2 yang bermurah hati
wat contest...cam mama jugak kan...
kali ni dari SUPER HERO MAMA
dengan tajuk Contestnyer Sleeping Cutie Contest...
since aqish cuma tahun ni je leh join contest...
sebab kebanyakan syarat contest dari 1 Bulan till 3 tahun...
so next year kena ada baby baru,
baru leh join contest lagik...
nak tau ape syarat2nyer????
klik banner kat bawah ni k...

"Aqish lah permata anak kesayangan....kebanggaan mama & papa,
aqish di besarkan dengan kasih sayang....
hanya yang terbaik untukmu...
menjadi harapan di masa hadapan...
aqish lah anak yang TERSAYANG".....

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb OKTOBER 2007
2 TAHUN 5 BULAN
mama dah join...jom bagi moral support!!!!

2 comments:

PapaMama Zakwan said...

salam
mamazakwan dtg jenguk2 ni :P
thanks n gud lux ek.. :)

p/s : rase2nye tahun tarikh lahir tu silap tu..hehe ;p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to papa mama zakwan :ok dah betul kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.