Followers

Tuesday, March 30, 2010

Tambah Pendapatan Dengan MY LOOK

Ok nak kongsi cerita sikit dengan kengkawan...
pasal nak tambah pendapatan...
mesti semua minat kan kalo bab2 tambah pendapatan ni kan...
jom baca..

Pernah dengar My Look tak???

My look ni macam GOOGLE, YAHOO...ape kelebihan My Look ni???My look ni macam carian la...nama pun LOOK kan...tapi bezanyer dengan Google & Yahooo adalah...

setiap kali kiter searc anything kat MY LOOK....my look akan buat pembayaran kat akaun kengkawan....selama ni kiter search kat Google @ yahoo tak de dapat duit kan...tapi MY LOOK bagi duit kat kiter kalo kiter searc anything dari My Look...

Setiap ape yang kiter SEARCH akan di bayar $0.22 tetapi terhad hanya untuk 5 kali carian(search) saja dalam masa sehari k...kalo lebih tak di kira ok...so cuba kengkawan kira berapa banyak duit yang kengkawan dapat kali tiap2 ari search pakai My Look ni...
tak rugi pun bukan kena bayar....kalo kengkawan nak register???

LEH KLIK SINI....SAYA NAK REGISTER MY LOOK

nak register pun senang jerk...semudah masukkan email address then masukkan password...then dah siap akaun kengkawan...

try la mama dah register...kengkawan biler lagik???

sekarang ni mama tengah carik lubang nak wat duit jerk...so ape yang mama dapat nak share dengan kengkawan semua k...selain NUFFNANG tersayang jom buat duit dengan MY LOOK

8 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pg td..kwn blog lily pon ada gak wat N3 pasal My Look nih...
Mmg nk cuba gak..
Free kan..mesti lah nk...
hehehe...$$$$

fazilzura said...

wah besh ...

mama pun leh try join GEOSTRING ... link kat my blog pun ado , sekali join dh dpt Rm10.00

Wansteddy Tales said...

senang je mylook ni. xpayah mntk org klikkn utk kita. kita blh usaha utk dri sendiri tu yg bagus. hehe...

Ena said...

ena ni cam takut2 jekk nak cube.. tp penerangan mama aqish nie buat ati tu meronta2 nak cube gak.. hhhehhe.. thanks :)

[-suziey-] said...

extra earning lg ...semoga bertambah kayo la mama..bole banje nnti..ekekeek:P

chekna said...

wah...menarik ni..nak try gak!!

mamamiera said...

bagusnye..
thanx darlink share $$$..
nk regester juge!!

bukhairiah said...

mama, cane nk cash outkan dia? try cr xjumpe la...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.