Followers

Friday, April 30, 2010

500 Bloggers Meriahkan Pelancaran Gatsby - Masuk dalam Website Murai

Selamat pagi semua...
walaupun corat coret GATSBY dah lama berlalu...
tapi kenangan indahnyer tak dapat dilupakan..
so jom kiter tengok gambo2 sekitar majlis GATSBY tu...
gambo2 ni mama copy dari majalah popular MURAI k....
kalo nak tau citer2 tentang GATSBY ni kat entry yang sebelum ni leh klik
hu..hu...time ni pun ada gambo mama k...
ni time snap beramai2...hu...hu...gambo mama ada...belah kiri baris ke empat tudung warna hitam...hu..hu....
Time pelancaran GATSBY
ketika penyerahan sijil untuk Malaysia Book Of Record
yang mama kenal kat dalam gambo tu....zanna a.k.a mama batric
KUALA LUMPUR, 29 APRIL 2010:
  • Gatsby jenama kosmetik lelaki tersohor yang menawarkan kepelbagaian produk perapian diri, mencipta sejarah tersendiri ketika pelancaran produk deodoran terbarunya.
    Lebih 500 bloggers dari segenap dan ceruk negara telah hadir serta mencipta sejarah di dalam Malaysia Book Of Records sebagai Perhimpunan Bloggers Terbesar di Malaysia sempena
  • Temasya Jalanan Gatsby di si pusat beli-belah Times Square, baru-baru ini.
    Perhimpunan yang dianjurkan oleh Gatsby menyaksikan sokongan padu daripada bloggers dari komuniti blog pengiklanan terulung di Asia Pasifik, Nuffnang Malaysia.Acara telah disaksiksikan sendiri oleh Pengarah Urusan Malaysia Book of Records, Datuk Danny Ooi,
  • Kanival ini adalah sebahangian dari kempen untuk mempromosikan jenama baru deodorant Gatsby menerusi koleksi Double Protection Deodorant Series, selain bagi memupuk budaya blogging secara sihat dan kecenderungan untuk rekreasi kepada rakyat Malaysia.
  • Para bloggers sedang melakukan blogging serentak secara beramai-ramai yang mana suasana keceriaan itu telah dikongsi bersama dengan pengunjung pusat beli-belah berkenaan, selain pelbagai permainan jalanan.
  • Antara permainan yang akan diadakan seperti, Snake & Ladder, Rocky Mountain, F1 Kraze, Krazy Beans, Can Smash, Balingan Bola dan Electrifying Maze dan banyak lagi.
    Para peserta dari pelbagai lapisan umur nyata telah menikmati keseronokan dan keceriaan dengan mencuba kemahiran mereka di lebih 40 gedung permainan yang disediakan pihak penganjur.
  • Turut diperkenalkan siri penyegaran semula Gatsby yang terdiri daripada 7 variasi produk iaitu Crystal Musk, Fresh Fougere, Clear Ocean, Lime Green, Ozone Blue, Cool Aroma dan Woody Fourgere yang boleh didapati dari Jenis deodoran sapu.
    Tidak ketinggalan siri perenjis semburan wangian Gatsby. Inilah peluang untuk orang ramai memiliki deodoran kegemaran mereka

  • p/s harap2 pas ni ada lagi la acara camni...nak join...selain dapat hadiah barangan GATSY hasil tebusan point games2 yang mama main, dapat RM50 dari Nuffnang jugak tau....

8 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huhuhu...memang best tapi ayu tak dapat pun RM50 tu....

mama tisya said...

wah msk murai ye....hah tu la gmbr rmi2 tu nmpk jauh je..kita nmpk tudung sipi2 je..tp hubbyku nmpk plak..hehehe..best btul dpt brg pastu dpt duit dr nuff lg

SyidaMislan said...

mana gamba anje?tak nampak pun...=)

firahadifa said...

adei.. sekecik kuman je gamba muka kite kat situ..

mummy_ayu said...

bestnya..

hajarus said...

wow bestnyer...

mamalieyna said...

uuii cekcinye pompuan yg bg sijil tu..ekeke..ke lain lak nengoknye..haha..

ummumishkah said...

my hubby was there!! Happening katanya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.