Followers

Monday, April 19, 2010

Aqish Admitted Ampang Puteri Specialist Hospital - Part 2

Sambungan citer Aqish Admitted sebelum mama mulakan citer
pasal corat coret di Gatsby...
meletup perh.....
ok masa kami kat wad salah sorang rakan blogger mama datang mengunjungi kami...


ni dia Elyn a.k.a Mummy Samy.....thankz a lot k...
terharu bangat .....
Ni plak saat yang paling mama tak leh tahan air mata...
time ni aqish tengah di ambil darahnyer untuk ujian darah buat kali ke3

sian aqish nangis...meraung2 cakap "mama....akit ma...akit..."
meleleh air mata mama dengar aqish cakap camtu...

sian anak mama...dan keputusannyer aqish tak de kena denggi..
alhamdulliah
now aqish dah sihat 100%...
thankz a lot pada kengkawan blogger yang mendoakan untuk aqish...
sayang u all semua k....
p/s la ni aqish dah tukar pengasuh...start ari jumaat ari tu dah dok rumah Ibu share kasih saynag dengan pengasuh ARIF HAIDAR anak kepada Mamalieyna.....

31 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..
sian nyer tgk Aqish nangis..
Sakit tuu..
Tp..Alhamdulillah Aqish dh sihat..
Leh main ngan Adik Ayep.. :)

mummy_ayu said...

ala ciannya tgk pic aqish menjerit nak amik darah tu...

Ena said...

sangat kesian tgk anak nanges camtu.. huhu

yantz-yeem said...

alhamdulillah aqish dah cehat..so pasnie mama x yah riso lagi....mmm jom join giveaway kat blog...dpt t-shirt freee...spe cpt dia dapat...hehehe

LYaFRINA said...

ALA.. CIANNYA .. TP APA2 PON BSYUKUR PADA ALLAH SBB AQISH DAH PULIH SEPENUHNYA.. N PALING BSYUKUR SBB RESULT TU MNUNJUKKAN AQISH BEBAS DRP DENGGI. AMIN..
OK..TAKE CARE!!

Ely Hasrul said...

dushh sedihnye tgk aqish cmtu..

Rizziela said...

kesiannyer tengok muka aqish nagis sakit...

Kita yg dah tua pun kalau ambil darah pun sakit...apatah lagi budak kecik sebesar Aqish

emma said...

Siannye.. MEsti sakit kan... Alhamdullilah, aqish dah sihat...

Ain said...

syukur la aqish dah sembuh.....

tengok aqish nangis, ain pun nak nangis sama.....

memang tak sanggup tengok anak tahan sakit camtu....huhuhu...

smms said...

alhamdulillah aqish dah sht sepenuhnya ..

fazilzura said...

waaaa awat tepek2 x kuor .. geram

** daku segan nak tegur kamo ...

maslinamansor said...

mas pun tak tahan tengok aqish menagis macam tue...
tak sanggup kalau danish pun menegis macam tue

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : yup jerit2 cakap "mama akit mama...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : yup alhamdulliah dah sihat sepenuhnyer berkat doa dari rakan2 blogger jugak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ena : yup memang kesian cam tak sanggup nak tengok

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to yantz : ye ker???nak join gak la...jap gi kiter terjah k...alhamdulliah aqish dah sihat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lyafrina : uik dah tuko gambo ker???ya berkat doa kengkawan semua

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ely : yup sedey bangat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to rizziela : yup memang sakit meraung2 punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to emma : yup aqish dah pulih sepenuhnyer...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ain : tq dear...memang tak sanggup nak tengok...mama nyer yang lebih2 nangis

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to smms : tq dear

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mas : yup...biar kiter yang sakit jangan anak kiter right

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fazilzura : tak pe next time kiter jumpa lagi k

mamalieyna said...

huhu..sebak lak terkenangkan aqish time diambik darah tu..sian kan..huhu..

seb baik dh sembuh sepenuhnya!

yeaa..ayep ada kawan la ari ni, ayep still malu2 kucin td..esok2 leh geng la tu!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : yup memang sebak tengok aqish nangis...tapi la ni dah ok dapat kawan denagn adeq ayep lagik...mesti dia sonot giler leh ajak main masak2...he...he

mamamiera said...

sedihnye tngok dia menangeis kena cucuk..
harap2 pas tukar pengasuh, sihat2 lah hendaknye..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zai : memang sedey giler kiter yang nagis beria2 masa ni tau...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ciannya tgk pic aqish menangis tu...isk kita yang tgk pun terasa sakitnya...Alhamdulillah aqish dah sihat ye..lepas ni aunty doakan aqish sentiasa sihat dan ceria2 selalu...baru lah mama aqish seronok nak up date blog selalu :P

mamaaerish : said...

aduh.... mmg sakit... sbb tuh eb musti gi demc kalo nk amik drh... dh amik baru gi spital bwk result... sian nengoknyer... kat demc x sakit.... alhamdulillah la.. so far ok...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to haiza : yup memang skit giler...sian tengok aqish tapi have to untuk bagi aqish sihat seperti sediakala

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.