Followers

Thursday, April 15, 2010

Aqish Dah Discharge...

Salam semua,
aqish dah discharge ari ni tapi still tk ok gak...
doakan untuk aqish k.....kalo tak ok gak kami akan ke SMC plak...
hope tak payah la sampai ke sana...
tq pada yang mendoakan aqish...

18 comments:

[-suziey-] said...

alhamdulillah..

lily azliyana @ mama zara said...

Hope Aqish dh sembuh ye..sama2 lah kite doakan kesihatan aqish k..

Fida Raffidah said...

pls get well soon balqis..auntie fida doakan kesihatan balqis ye..muah!

mummy_ayu said...

semoga aqish cepat sembuh!!!windu nak tgk aksi aqish!!!

mamamiera said...

smoge aqish sihat terus ye.. amin..
anje akk mntk izin guna picca aqish yg anje mms tu kat n3 akk.. ;)

MOMMY NADIA said...

Get well soon my dear Aqish!

zue @ annaleeya said...

semoga aqish cepat sembuh... rajin2 mkn ubat.. nanti dah shat sket, mkn byk2 tau... biar domok sket eh.... slm syg dr aunty utk aqish... mmuaahh....

Huda said...

moga aqish lekas sembuh :)

Yan said...

sian aqish..
sowi sebab akak jarang bukak blog awak.. so tak dapat ikuti perkembangan aqish..
ape2pun doa kami semua utk aqish..
Mama Aqishpn kene kuat semangat yer..

sayang korang...

Naura's Villa said...

hope aqish ok and sehat balik ok..amin

mamalieyna said...

Auntie eina doakan aqish sihat seperti sedai kala..leh jumpa aqish next week! ^_^

aLyNnZ said...

alhamdulillah..aqish dh discharge. semoga aqish shat sepenuh nyer pas nie..xpyh lar g demc tuu..set mind aqish akan shat k..

Adlina Husaini said...

la tak baik lagi camner leh discharge ni..

CatlinaFly said...

alhamdulillah..:)

nieda said...

semoga cepat sembuh aqish, aunty doakan..

zaza said...

syukur.. moga sihat sepenuhnya.. amin

Ena said...

Alhamdulillah.. dah kuar dah aqish ye!..
tu la kalau dah discaj belum tentu anak dah baik.. mcm anak sy dulu.. ari nak kuar tu.. tetibe temperature naik balik.. tp mintak nak balik juge.. sbb dok lelamer pon on off juge demamnyer.. balik umah lepas 3 hari baru elok.. tu pun batuk & selesema masih ada mase tu.. skrg pun dtg balik dah..

Uda said...

alhamdulillah
hope tak ada apa yang serius nanti...

dan anje jangan lupa jaga kesihatan awak juger yer..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.