Followers

Friday, April 16, 2010

BEN ASHAARI :Segmen Jelajah Blog Ibu

Mesti ramai yang dah tau pasal Segmen Jelajah Blog Ibu dari BEN ASHAARI
mama ni dah ketinggalan keretapi la baru nak wat entry ni...
sebelum ni nak wat tapi tak berkesempatan since aqish masuk wad ari tu kan...
seminggu tak berblog rindu kat kengkawan semua...
banyak citer2 yang mama tercicir nak baca....
ok la berbalik pada tajuk diatas....blog BEN ASHAARI ni kira blog OTAI la...
glamour gitu...so mama pun nak tumpang glamour & nak jadi glamour dengan mengjoinkan diri
dengan segmen ni...
jom kiter tengok syarat2 nyer:
APA YANG PERLU ANDA BUAT IALAH ;
  • 1 ) HEADER blog BEN ASHAARI
  • 2) linkkan ke entri ini ..
  • 3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..
  • 4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..tu jeeeeeeeeeee.. ok ???
Ok mama nak jawab soalan nombor 3 tu :
Blog mama ni mengenai My Cute Little Princess yang tomei bangat....bernama Damia Nurin Balqis a.k.a Aqish.....suka duka kami sekuarga....ada beberapa contest yang telah berjaya mama organize sebelum ni....mama suka update sale2 yang ada di Malaysia ni untuk tatapan kengkawan....update citer2 terkini....sedikit tutorial mengenai blog khas untuk rakan2 tersayang mama....mama suka join contest & giveaway dari blog2 lain....
dari mana mama tahu mengenai Segmen Jelajah Blog Ibu???
dari kalangan kengkawan blogger jugak...tapi mama tak ingat blog mana la....
hope sudi la En.Otai lawat blog mama yang tak seberapa nak glamour ni k...

3 comments:

mamamiera said...

hai anje..
slmt kembali.. smoge aqish sihat2 lps ni..

n slmt di jelajah dgn ben ashaari

zue @ annaleeya said...

akhirnya join gak... gud luck eh anje...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.