Followers

Tuesday, April 6, 2010

Berapa ramai pengunjung blog anda dalam satu masa???

Ok ari ni nak berkongsi cerita dengan kengkawan tentang Online User...
berapa ramai yang kengkawan semua pernah cecah for Online User...
mama punyer paling tinggi 40 online user semalam...
sebelum ni paling tinggi pun dalam 30 lebih jer...
tapi semalam ada ngetop sikit sampai 40 orang sekali online
mungkin ada kengkawan yang kat luar sana lebih dari mama kan???
cuba bagitau berapa online user yang paling ngetop yang pernah kengkawan semua dapat???
Camne nak jadikan ramai online user kat blog kiter???
kiter leh pancing diorang melalui dari TAJUK entry kiter tu....
kalo tajuk nyer macam mengejutkan...
for sure ramai yang akan terjah blog kiter...
pecaya tak???kalo tak caya kengkawan cubalah....
dan bagitau mama ape hasilnyer k....
terima kasih pada semua rakan blogger yang sudi mengunjungi blog mama...

dan dari situ jugak RM nuffnang buffered earning mama dah semakin bertambah semalam...berdezup......terus naik....jadik kengkawan pun teruslah berusaha memantap lagi blog masing2 dengan isu2 yang hangat k....

8 comments:

LIP (^_^) said...

cerita pasal arwah din tu memang buat saya baca entry tu semlm..sungguh menyedihkan mengata org yang sudah tiada

mama uzma said...

wahh...
betui2 ramai mama..iena nya x la serentak terjah seramai blog mama..hhehe sbb mana leh lawan cita2 hangat mama...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

WAH..BLH TAHAN SAMPAI 40 ORG SEKALI ONLINE..
BAGUS2X.. :)

nadja said...

mekaceh mama kerana membangkitkan isu panas.. wahhh gitu hehehe

mamalieyna said...

waah cayalah! idup blog mama_aqish! hehe..

mamamiera said...

uihh.. 40 mmg ngetop lah blog anje nih..
akk paling byk 8 jer! tu pon akk dah kembang kempis idong taw.. kikikihh..

mamaaerish : said...

tahniah.... eb skit jer... hik3

unlisted_one said...

pernah cecah 8 org aje mama...haha..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.